Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Ευρείας κλίμακας εργασίες αναβάθμισης των γηπέδων Αιτωλικού-Νεοχωρίου-Μεσολογγίου.


      Εντατικές είναι οι εργασίες που πραγματοποιούν τα συνεργεία του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου σε αθλητικούς χώρους της περιοχής, μετά και την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην αγορά, αναφορικά με την προμήθεια υλικών, ώστε πολύ σύντομα στα γήπεδα Αιτωλικού, Νεοχωρίου και Μεσολογγίου να αναβαθμιστεί η εικόνα τους και οι υπηρεσίες που παρέχονται στους χρήστες.

Σήμερα, 26 Νοεμβρίου 2022 ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος με συνεργάτες του επιθεώρησε τα έργα που γίνονται στο γήπεδο Νεοχωρίου.
Ειδικότερα, εκτελούνται εργασίες επίστρωσης γηπέδου ποδοσφαίρου με πλαστικό χλοοτάπητα νέας τεχνολογίας καθώς και αντικατάσταση των εστιών του ποδοσφαίρου, με νέες εστίες.

 
 
Επιπροσθέτως να επισημάνουμε ότι ολοκληρώνονται οι εργασίες στο γήπεδο Αιτωλικού και θα ακολουθήσει το Στάδιο Μεσολογγίου, όπου η συγκεκριμένη παρέμβαση περιλαμβάνει:
Eπίστρωση με ελαστικό συνθετικό τάπητα αγωνιστικού χώρου, περίπου 5.100 μ2. Κατασκευή νέων εγκαταστάσεων αγωνισμάτων στίβου (για ακοντισμό, σφαιροβολία, δισκοβολία, σφυροβολία, άλμα σε ύψος, άλμα σε μήκος, άλμα τριπλούν, άλμα επί κοντώ).
Αντικατάσταση των εστιών του ποδοσφαίρου, με νέες αποσπώμενες εστίες για τη διεξαγωγή του αγωνίσματος του ακοντισμού. Τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα υβριδικής τεχνολογίας. Εργασίες του αρδευτικού δικτύου του χλοοτάπητα του γηπέδου.
Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος υπογραμμίζει ότι με επιμονή και μεγάλη προσπάθεια οι αθλητικοί χώροι αποκαθίστανται μέρα με την ημέρα ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της δημοτικής αρχής να είναι όλοι σύγχρονοι και να παρέχουν ασφάλεια σε αθλούμενους, αθλητικά σωματεία αλλά και πολίτες.
 «Συνεχίζουμε την εντατική δουλειά για ένα δήμο σύγχρονο και όμορφο» κατέληξε.
 

 

1 σχόλιο:

  1. Κακώς που δαπανώνται κονδύλια για τα συγκεκριμένες υποδομές. Από τη στιγμή που ο δήμος και οι τοπικές κοινότητες δε μπορούν να ελέγξουν τους βανδαλισμούς από τους γνωστούς "συμπολίτες" μας, πετάμε χρήματα σε βαρέλι δίχως πάτο.
    Στη Ναύπακτο, το στάδιο έχει 24ωρη φύλαξη και ελεγχόμενη είσοδο για αθλητές και συνοδούς. Στο Αιτωλικό σε 10 μέρες δε θα υπάρχει ούτε κάδος για τα σκουπίδια.
    Όχι άλλα πετάμενα λεφτά του ελληνικού λαού σε κοινωνίες ανίκανες να τα προστατέψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο