Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

ΚΚΕ_Πρόγραμμα πολύμορφης δραστηριότητας της ΚΟ Αιτωλοακαρνανίας


Πολύμορφη δραστηριότητα αναπτύσσει η Κομματική Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ 
περιοδείες σε χωριά, χώρους δουλειάς, σε όλο το νομό...... 
Συγκεκριμένα:

Δευτέρα 28 Νοέμβρη

 Κλιμάκιο της ΚΟΒ Ναυπάκτου της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει το πρωί στην επιχείρηση πλαστικά «Κοτρώνης», με επικεφαλής τον Παναγιώτη Σταθελάκη, μέλος του Γραφείο της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας και γραμματέα της ΤΕ.

Τρίτη 29 Νοέμβρη

 Από τις 6.30 μ.μ., περιοδεία σε Δοκίμι και Καλύβια Αγρινίου, με επικεφαλής τον Γιάννη Καρναβιά, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

Πέμπτη 1 Δεκέμβρη

 Στις 6 π.μ. περιοδεία στο εργοστάσιο «Γιώτης», με επικεφαλής τον Παναγιώτη Σταθελάκη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας και γραμματέα της ΤΕ
Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
Στις 11 π.μ. περιοδεία στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου, με επικεφαλής τον Θανάση Χαστά, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ
Από τις 6.30 μ.μ. περιοδεία σε Λεπενού και Στράτο Αγρινίου, με επικεφαλής τον Γιώργο Καραΐσκο, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

Παρασκευή 2 Δεκέμβρη

 Στις 10 π.μ. περιοδεία στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, με επικεφαλής τον Θανάση Χαστά, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.
Στις 6.30 μ.μ. περιοδεία στην Παντάνασσα Αγρινίου, με επικεφαλής τον Βασίλη Κολιώνη, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

Σάββατο 3 Δεκέμβρη

 Η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνει βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης του Τμήματος Υγείας της ΚΕ του ΚΚΕ «Πανδημία Covid-19: Ο καπιταλισμός στη δύση του», στις 6.30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο των πανεπιστημιακών σχολών του Αγρινίου με κεντρικό ομιλητή τον Γιώργο Σιδέρη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνο του Τμήματος Υγείας.

Δευτέρα 5 Δεκέμβρη

Στις 6 π.μ. περιοδεία στο εργοστάσιο «Agrino», με επικεφαλής τον Θανάση Χαστά, μέλος του Γραφείο της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.
Στις 9 μ.μ. περιοδεία στο συσκευαστήριο των ιχθυοκαλλιεργειών «Νηρέας» στην Τσαμπουρνιά Ξηρομέρου, με επικεφαλής τον Δημήτρη Κομπλίτση, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

Τρίτη 6 Δεκέμβρη

 Από τις 6.30 μ.μ. περιοδεία στα χωριά της Μακρυνείας, με επικεφαλής τον Γιάννη Καρναβιά, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ. 

Πέμπτη 8 Δεκέμβρη

Στις 3 μ.μ. περιοδεία στο εργοστάσιο κατασκευής γυψοσανίδων της KNAUF στην Αμφιλοχία, με επικεφαλής τον Νίκο Μωραΐτη, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας και
περιφερειακό σύμβουλο Δυτικής Ελλάδας της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Στις 6.30 μ.μ. περιοδεία στο Νεοχώρι, με επικεφαλής τον Σπύρο Κοτοπούλη, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

Παρασκευή 9 Δεκέμβρη

 Στις 3 μ.μ. περιοδεία στο εργοστάσιο επεξεργασίας ελιάς «Κορδάτος» στο Καινούργιο, με επικεφαλής τη Γιώτα Λαμπαδά, μέλος της ΕΟΕ της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

Στις 6.30 μ.μ. περιοδεία στην Κατοχή, με επικεφαλής τον Γιάννη Καρναβιά, μέλος του

Γραφείου της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο