Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Καραγκούνης: Ευχαριστώ προσωπικά τον κ. Πέτσα για το ενδιαφέρον, και την έγκριση χρηματοδότησης.


 
   Έπειτα από συνεχείς επαφές του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας ΝΔ, κ. Κωνσταντίνου Καραγκούνη, εγκρίθηκε χθες από τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα, χρηματοδότηση-επιχορήγηση της ΔΕΥΑ του δήμου Ναυπακτίας του νομού Αιτωλοακαρνανίας στο πλαίσιο της Πράξης ΄΄"Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΟΤΑ α’ και β΄ βαθμού της χώρας."
Το ποσό της χρηματοδότησης ανέρχεται στα 140.000,00 ευρώ και η χρηματοδότηση θα γίνει απολογιστικά σύμφωνα με την πρόοδο των έργων.

 Πρόκειται για ένα μείζον ζήτημα που εδώ και αρκετά χρόνια απασχολεί τους κατοίκους του δήμου Ναυπακτίας, των οικισμών αλλά και της ευρύτερη περιοχής, καθώς τα έντονα καιρικά φαινόμενα, προκαλούν φθορές, η αποκατάσταση των οποίων είναι αδύνατο να επέλθει μόνο από τα δημοτικά κονδύλια.

Επίσης πριν μερικές ημέρες στο ίδιο πλαίσιο της ανωτέρω πράξις εγκρίθηκε χρηματοδότηση-επιχορήγηση ύψους 120.000,00 ευρώ για τον Δήμο Θέρμου του νομού Αιτωλοακαρνανίας καθώς επίσης και χρηματοδότηση-επιχορήγηση ύψους 500.000,00 ευρώ για τον Δήμο Αγρινίου νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Ο κ. Καραγκούνης, θα ήθελε να ευχαριστήσει προσωπικά τον κ. Πέτσα για το ενδιαφέρον που επέδειξε επί του θέματος και την έγκριση της χρηματοδότησης και για τους δύο δήμους του νομού μας. Χρήματα που θα επιφέρουν την αποκατάσταση των ζημιών και θα εμποδίσει πιθανές ζημιές στο μέλλον κάνοντας την ζωή των πολιτών καλύτερη.

2 σχόλια:

  1. Δυστυχώς το 2022 ,το κατόπιν ενεργειών μου, ζει και βασιλεύει. Κύριε βουλευτά από τη τσέπη του τα έδωσε ο Υπουργός και του λέτε ευχαριστώ; Χρήματα των φορολογουμένων είναι. Υπάρχει ναι ή όχι νόμος που προβλέπει τη σχετική χρηματοδότηση; Βεβαίως υπάρχει. Προς τι ο αυτοσαρκασμός σας; Επί της ουσίας τώρα. Και αυτά θα πάνε στα κοκκινοχώματα και οι αγροτικοί δρόμοι είναι στο κακό τους το χάλι. Για να το δείτε πηγαίνετε σε όλους τους Δήμους της Αιτ/νιας. Λέω ,μήπως λέω , συμβαίνει κάτι άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΙΜΑΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΜΠΟΣΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο