Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Συντονιστικό για το δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι: «Γιατί τόση αδράνεια;»


«Υπάρχει σχεδόν έτοιμη μελέτη για το 7ο- 28ο χλμ Αγρινίου-Καρπενησίου».....

Για αδράνεια κάνει λόγο το Συντονιστικό Πολιτών για το δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι την ώρα που όπως αναφέρει υπάρχει σχεδόν έτοιμη μελέτη για το 7ο- 28ο χλμ Αγρινίου-Καρπενησίου».

Δεν υπήρξε καμία αναφορά ούτε από το Υπουργείο Υποδομών στο πακέτο μελετών Λαμία-Καρπενήσι-Άγιος Βλάσης ούτε και στην πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, την Πάτρα, λέει το Συντονιστικό.

Αναλυτικά:

«Η ανάθεση μελετών για το τμήμα Λαμία-Καρπενησι-Άγιος Βλάσης αποτέλεσε ένα θετικό βήμα που το επικρατήσουμε. Ωστόσο διαπιστώνουμε ότι δεν υπήρξε καμία αναφορά για το κομμάτι από το 7ο έως το 28χμ, για το οποίο έχουν εκπονηθεί οι προμελέτες και λείπει μόνο ο πίνακας απαλλοτριώσεων και κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες.

Δεν υπήρξε καμία αναφορά ούτε από το Υπουργείο Υποδομών στο πακέτο μελετών Λαμία-Καρπενήσι-Άγιος Βλάσης ούτε και στην πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, την Πάτρα.

Επίσης δεν υπάρχει καμία αναφορά για το σύνολο του έργου ούτε στο πρόσφατο 1ο Τακτικό Συνέδριο της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας στο Καρπενήσι ούτε επίσης έχουν γνωστοποιηθεί απαντήσεις (αν υπήρξαν) σε ερωτήσεις βουλευτών και κομμάτων (Κωνσταντόπουλος, ΜΕρα25, Ελληνική Λύση) που έγιναν στο παρελθόν για το σχεδόν έτοιμο τμήμα από το 7ο – 28 χμ.

Γιατί τόση σιωπή κύριοι της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης;

Γιατί η συνάντηση της 12ης Μαρτίου στο Αγρίνιο με την παρουσία σύσσωμου του πολιτικού προσωπικού της Αιτωλοακαρνανίας και της Ευρυτανίας δεν έφτασε στον Πρωθυπουργό;

Τι θα γίνει με πρώτα 28 χμ; Πότε θα ολοκληρωθεί η μελέτη για την οποία δαπανήθηκαν τόσα χρήματα από το Ελληνικό κράτος;

Το θέμα πρέπει να είναι πρώτο στην ατζέντα των διεκδικήσεων της περιοχής μας γιατί αυτό θα δώσει την οικονομική ανάπτυξη στην περιοχή».

agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο