Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Έκρυβε χασίς και δενδρύλλια στο σπίτι του.

 
    Στη σύλληψη ενός 51χρονου άνδρα στο Αγρίνιο προχώρησαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου.

Ειδικότερα, σε νομότυπο έλεγχο που πραγματοποίησαν στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών στην οικία του συλληφθέντα εντόπισαν πέντε δενδρύλλια κάνναβηw ύψους από 80 έως 90 εκατοστά, τρεις κλώνους δενδρυλλίων κάνναβης με φούντα μήκους από 60 έως 90 εκατοστά καθώς και ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης συνολικού βάρος 100 γραμμαρίων.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Αγρινίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, αξιοποιώντας πληροφορίες, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του κατηγορούμενου, σε περιοχή του Αγρινίου, κατά την οποία βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής:

• 100 γραμμάρια αποξηραμένη κάνναβη
• 5 δενδρύλλια της ναρκωτικής ουσίας και
• 3 κλώνους δενδρυλλίων κάνναβης.

1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο