Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Προσωρινή ένταξη της πρότασης για τον οδοφωτισμό στο παραλιακό μέτωπο και τον πεζόδρομο του Μύτικα, στο Leader Τριχωνίδας με χρηματοδότηση ύψους 69.942,20 €


Στις 23 Νοεμβρίου με σχετική μας ανάρτηση σας παρουσιάσαμε στοιχεία της μελέτης για τον οδοφωτισμό στο παραλιακό μέτωπο και τον πεζόδρομο του Μύτικα, ύψους 69.942,20 €,....
Διαβάστε περισσότερα »
η οποία αφού πέρασε ομόφωνα από Δημοτικό Συμβούλιο, αποτέλεσε πρόταση του Δήμου Ξηρομέρου για ένταξη στο LEADER ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ, στη βάση της πρόσκλησης με τίτλο: «ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ», στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΛΙΕΙΑ & ΘΑΛΑΣΣΑ 2014 - 2020», ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ 4: «ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ» (δείτε εδώ).

Σήμερα σας ενημερώνουμε ότι η πρόταση του Δήμου Ξηρομέρου, με βάση την μελέτη που έγινε από τους ειδικούς συνεργάτες του Δήμου Ξηρομέρου και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου της Ι.Π. Μεσολογγίου, έγινε δεκτή και εντάχθηκε στον προσωρινό πίνακα (θα γίνει σύντομα και οριστικός) για χρηματοδότηση από το LEADER ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ και μάλιστα με την υψηλότερη βαθμολογία.

Η συγκεκριμένη πρόσκληση αρχικά είχε καταληκτική ημερομηνία Φεβρουάριο του 2021 και πήρε παράταση για Απρίλιο του 2021 και δυστυχώς δεν θα προλάβουν να γίνουν οι διαδικασίες, ώστε από το φετινό Καλοκαίρι να λυθεί το πολύ μεγάλο πρόβλημα του φωτισμού του κεντρικού πεζόδρομου του Μύτικα αλλά και του παραλιακού μετώπου (πλήρως κατεστραμμένα τα φωτιστικά και τα κυκλώματα τους), με την εγκατάσταση των φωτιστικών led που προβλέπει η μελέτη.

Δεν πειράζει όμως, μιας και μιλάμε για μία λύση δομική, όπου εξαρχής θα μπει ένας σύγχρονος ηλεκτροφωτισμός ακολουθώντας μία συγκεκριμένη μελέτη και θα λάβει τέλος μία πολύ άσχημη κατάσταση που αφέθηκε για χρόνια στον Μύτικα, παρά τα χιλιάδες ευρώ εντάλματα πληρωμής (δείτε εδώ).

Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο της προσωρινής ένταξης στο LEADER.

mytikaspress

3 σχόλια:

  1. Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΥΤΙΚΑ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΜΌΝΟ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΉ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ ΤΟΥ ΕΊΝΑΙ
    ΈΝΑ ΧΆΛΙ, ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.
    ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο
    λυνεται προβληματα και ολοι το βλεπουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΧΩΡΕΙΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο