Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Πρόστιμο για πρώτη φορά στα χρονικά του Δήμου Ξηρομέρου για παράνομη παροχή ύδρευσης.


 πηγή: mytikaspress.blogspot.com

Το είδαμε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Δήμου Ξηρομέρου και μας έκανε εντύπωση, γιατί δεν έχουμε ξαναδεί πριν κάποιο ανάλογο έγγραφο να δημοσιεύεται στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Αν δεν κάνουμε λάθος, απόφαση προστίμου για παράνομη παροχή ύδρευσης, πρώτη φορά βλέπουμε στα χρονικά του Δήμου Ξηρομέρου, εκτός αν μας έχει διαφύγει στο παρελθόν.
Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου επιβλήθηκε πρόστιμο για παράνομη παροχή ύδρευσης, η οποία ήταν συνδεδεμένη στον αγωγό ύδρευσης πριν το φρεάτιο, με την αντιπολίτευση να ψηφίζει παρόν.
Η δική μας γνώμη διαχρονικά είναι ότι σε αυτόν τον τομέα πρέπει επιτέλους να εφαρμοστεί ο ομόφωνα ψηφισμένος κανονισμός ύδρευσης. Με την προηγούμενη διοίκηση δεν γινόταν τίποτα, κρίθηκε γι αυτό και έφυγε κακήν κακώς.
Η τωρινή δημοτική αρχή, παρόλες τις δυσκολίες που έχει αυτή η προσπάθεια λόγω της υποστελεχωμένης υπηρεσίας ύδρευσης, πρέπει να κοιτάξει να αυξήσει την απόδοση της στο συγκεκριμένο κομμάτι.
Δεν μπορεί να πληρώνουν οι λίγοι για τους πολλούς ένα τέλος ανταποδοτικό και δικαίως να νιώθουν ότι είναι τα κορόιδα της υπόθεσης. Για τους έχοντες πραγματική αδυναμία συμπολίτες μας να υπάρξει οι κατάλληλες πρόνοιες.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

8 σχόλια:

  1. Τι λέτε μωρέ και πανηγυρίζετε; Ρίξατε ένα πρόστιμο ενώ υπάρχουν εκατοντάδες παράνομες παροχές και απλήρωτες οφειλές. Ντροπή δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεκινάμε με το ότι δε μας ενδιαφέρει η δική σας γνώμη.
    Συνεχίστε λοιπόν με τα των οικειων σας. Αντε να σας δούμε κι εκεί να πείτε και τη δική σας γνώμη γιατί 2 χρόνια τώρα 1 διακοπή κι ένα πρόστιμο κάνατε και το λέτε και βελτίωση. Όταν γίνει σε κουμπάρους γαμπρούς καο νύφες ξαναμιληστε για παρανομες παροχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο βασιλόπουλο δεν πηγαίνετε στην Μαχαιρά δεν πηγαίνετε στην Μπαμπίνη δεν πηγαίνετε στον αγωγό του ΣΥΞ δεν ακουμπάτε γιατί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο Βασιλόπουλο δεν πρέπει να ψάξεις να βρεις ποιες είναι οι παράνομες αλλά ποιες είναι οι νόμιμες.

      Διαγραφή
  4. η αντιπολιτευση παρον

    ΜΑΛΙΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΩΤΑΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΠΟΣΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ .ΚΑΝΕΝΑ .ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρωτάμε 12.01. Με σημαία το κόψιμο των παράνομων παροχών βγήκε η νέα δημοτική αρχή. Έχουν ήδη 2 χρόνια. Τι έχουν κάνει? Το απόλυτο μηδέν. Βλέπεις υπάρχουν κουνιαδοι κολλητοί κλπ που δεν τολμούν να ακουμπήσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο