Σάββατο 1 Μαΐου 2021

Έφτασε στην Αθήνα το Άγιο Φως(Βίντεο)

    Το Άγιο Φως υποδέχτηκε στην Αθήνα ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κώστας Βλάσης και ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος.

Η πτήση HAF352A του Embraer Legacy 600, με την οποία μεταφέρεται το Αγιο Φως, έφτασε στην Ελλάδα, λίγο μετά τις 18:40. Η υποδοχή φέτος, ωστόσο, γίνεται υπό διαφορετικές συνθήκες, μέτρα και ήθη.

Η μεγάλη αλλαγή, φέτος, συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές είναι ο τρόπος με τον οποίο υποδέχθηκε η Ελλάδα το Άγιο Φως. Οπως είχε ανακοινωθεί, η υποδοχή του Αγίου Φωτός δεν έγινε με τιμές αρχηγού κράτους, δεν χρησιμοποιήθηκαν χρησιμοποιηθούν τα γνωστά κόκκινα χαλιά, ούτε και θα υπήρχαν μεικτά αγήματα και μπάντες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στον αεροδιάδρομο υπήρχαν την ώρα της άφιξης του Αγίου Φωτός περίπου 20 άνθρωποι και οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο για τα μέτρα ασφαλείας.



Πηγή: https://www.voria.gr

3 σχόλια:

  1. Μήπως κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ μπα όχι ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε το φως με τιμές αρχηγού κράτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπως κ να ηρθε με τιμες η χωρις ειμαστε ελληνες χριστιανοι ορθοδοξοι.ευχομαι το αγιο φως να φερει την ανασταση στις ψυχες ολων μας.χριστος ανεστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι κ ήταν ο Σύριζα κυβέρνηση και γίνονταν αυτά πού γίνονται το τελευταίο καιρό με τις εκκλησίες πού σχεδόν κλειστές...
    Θα ήταν όλοι η παπάδες στο ΣΚΑΙ και στο Σύνταγμα θα είχαν ξεσηκώσει τον κόσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο