Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Βανδάλισαν το πανό με τον Οδυσσέα Ανδρούτσο στα Άγραφα Ευρυτανίας

 


Πριν λίγες μόνο μέρες, θετικά σχόλια είχε αποσπάσει η πρωτοβουλία του δήμου Αγράφων για την τοποθέτηση πανό σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου του ορεινού δήμου, με φιγούρες ηρώων της Επανάστασης του 1821.

Ήταν μια πρωτοβουλία για να τιμηθούν τα 200 χρόνια από την επανάσταση.

Ακόμη κι εκεί όμως, κοντά στην διασταύρωση για το Λογγίτσι, στη λίμνη των Κρεμαστών , βρέθηκαν ή πέρασαν κάποιοι που δεν έκρυψαν την απέχθεια τους σε ότι θυμίζει πατρίδα.

Το παρακάτω σχόλιο, ανήκει τον κ. Γρηγόρη Φέρρα, που έκανε τη σχετική ανάρτηση στο facebook:

Όταν αντίκρυσα αυτή την εικόνα στο δρόμο μου (λίγο πριν τη διασταύρωση για Λογγίτσι)ειλικρινά ένωσα αηδία γι' αυτούς που το έκαναν.

Όσο και να αντιπαθείς τους θεσμούς, τους ήρωες που μας ξεσκλάβωσαν σε καμία περίπτωση δεν τους αμαυρώνεις με αυτό τον τρόπο..

Σημαίνει δεν γνωρίζεις ιστορία, δεν γνωρίζεις ότι για να είσαι ελεύθερος σήμερα το οφείλεις σε αυτούς τους ανθρώπους και ότι σήμερα δεν σέβεσαι ούτε τον διπλανό σου αφού ήδη έδειξες αχαριστία στους προγόνους σου.

Τι να πεις...κρίμα και ντροπή μεγάλη.

4 σχόλια:

  1. Είναι να λυπάσαι τους ανθρώπους αυτούς!!! Τα λόγια είναι περιττά. Ούτε να τους φτύσεις δεν αξίζουν...... δεν έχουν λογική. Εκτός κι αν δεν ήταν Έλληνες οι βάνδαλοι αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας εχει φαει η πολυ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.Αναρχκοι και κουκουλοφοροι να μπενουν σε ειδικα Ιδρυματα για να γινοντε ανθρωποι και οχι να κυκλοφορουν ελευθεροι και να καταστρεφουν τα παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα τους έβαζα να το καθαρίσουν με τη γλώσσα και μετά κοινοφελη εργασία για ένα χρόνο και όποιος είναι μάγκας ας ξανάπηγαινε, λύσεις υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βρειτε τους και........φωτια και μπαρουτι,οπως φωναζαν στην επανασταση!!!!!!αμόρφωτα τερατα χωρις ιχνος σεβασμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο