Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Νέα κρούσματα σε σχολεία του Αγρινίου και της Ματαράγκας

*Φωτογραφεία αρχείου
Νέα κρούσματα προκύπτουν συνεχώς στα σχολεία του Δήμου Αγρινίου. Ως εκ τούτου, κρούσματα και ολόκληρες εκπαιδευτικές δομές αναγκάζονται να αναστείλουν τη λειτουργία τους ως προς διαχείριση της κατάστασης....

Η επικαιροποιημένη λίστα του Υπουργείου Παιδείας με τα κλειστά Σχολεία και Τμήματα μέχρι και λίγο πριν τις 14:00, σε ότι αφορά το Δήμο Αγρινίου συμπεριλαμβάνει τα παρακάτω (έχει προστεθεί το 1ο ΓΕΛ στο οποίο σημειώθηκε συρροή κρουσμάτων):


επιπρόσθετα, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν επιβεβαιωθεί νέα κρούσματα στο Δημοτικό και Λύκειο Ματαράγκας, το 7ο Γυμνάσιο Αγρινίου και στο 2ο Δημοτικό Αγρινίου. Στη συντριπτική του πλειοψηφία τα κρούσματα αφορούν μαθητές.

Σε όλες τις περιπτώσεις τα τμήματα όπου έχουν εντοπιστεί θα αναστείλουν τη λειτουργία τους, με τη σχετική λίστα του Υπουργείου να επικαιροποιείται αντιστοίχως.

Θυμίζεται ότι κλειστό θα παραμείνει και το 2ο ΕΠΑΛ για τις επόμενες ημέρες ενώ τη Δευτέρα 17 Μαΐου θα επαναλειτουργήσουν οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αγρινίου εκτός από το Νηπιακό και Βρεφικό Τμήμα του Αγίου Κωνσταντίνου και το Νηπιακό Τμήμα του 8ου Σταθμού λόγω κρουσμάτων σε εργαζόμενους των δομών.

agriniopress.

1 σχόλιο:

  1. Αυτη η κατασταση σε λιγο δε θα μαζευεται.θα γινει ανεξελεγκτη.κ ολα αυτα επειδη αποσφασισαν να ανοιξουν τα παντα λογω καλοκαιριου ωστε να μην χαθει ο τουρισμος.σε αλλη περιπτ ση σε αλλη εποχη με τα μισα απ τα μισα κρουσματα θα χε γινει λοκνταουν γενικο κ μεγαλο θεμα στα καναλια να μας πιπιλιζουν το μυαλο.τωρα ανασα.τωρα εχουμε να κανουμε με τα εμβολια.ειναι η εποχη συζητησης των εμβολιων τωρα.λες κ το εμβολιο θα μας σωσει.ενω κ με τους εμβολιασμενους δεν ειπε κανεις οτι δε μεταδιδουν τον ιο η δεν τον κολλανε η δε θα φορανε μασκα.γενικοτερα στην ελλαδα γινεται ενα μπαχαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο