Δευτέρα, 3 Μαΐου 2021

Κορωνοϊός: Ανησυχία σε περιοχή του Μεσολογγίου μετά από συρροή κρουσμάτων σε εκκλησία


25 οι νοσηλευόμενοι στα νοσοκομεία της Αιτωλοακαρνανίας

Η πανδημία του κορωνοϊού συνεχίζει να προβληματίζει τους ειδικούς την ώρα που η χώρα μετρά μέρες για την επιστροφή στην κανονικότητα έπειτα από μήνες....

Στην Αιτωλοακαρνανία τον τελευταίο καιρό κρούσματα και νοσηλείες στα νοσοκομεία έχουν μειωθεί αλλά η ανησυχία σε ορισμένες περιπτώσεις παραμένει.

Έντεκα ασθενείς νοσηλεύονται στην κλινική covid του νοσοκομείου Αγρινίου σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες και εννέα στην αντίστοιχη κλινική του νοσοκομείου Μεσολογγίου.

Σε ότι αφορά τις ΜΕΘ στο ίδρυμα του Αγρινίου, νοσηλεύονται πέντε ασθενείς με τους δύο να είναι από 50 έως 55 ετών ενώ οι τρεις είναι πάνω από 70.

Ανησυχία σε περιοχή του Μεσολογγίου λόγω διασποράς.

Παράλληλα, ανησυχία έχει προκληθεί σε περιοχή του Μεσολογγίου έπειτα από θετικά κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν σε άτομα που συμμετείχαν σε Ακολουθίες συγκεκριμένης εκκλησίας από την οποία νόσησαν ιερέας και νεωκόρος.

Από τα κρούσματα που επιβεβαιώθηκαν, ευτυχώς, οι περισσότεροι νοσούντες δεν χρειάστηκαν νοσηλεία.

Θυμίζουμε πως από τα 13 κρούσματα του Μ. Σαββάτου της Αιτωλοακαρνανίας κατανεμήθηκαν τρία στο Αιτωλικό, δύο στο Μεσολόγγι και ένα στο Νεοχώρι.

Θετικά τεστ σε νεαρά άτομα στο Αγρίνιο

Παράλληλα στο Αγρίνιο, προέκυψαν θετικά τεστ κορωνοϊού σε νεαρά άτομα, κάποια από τα οποία ήρθαν στην πόλη για τις διακοπές του Πάσχα.
agriniopress

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε φιλε εισαι θετικος.νοσεις.που πας γαμω το μυαλο σου;τι δουλεια εχεις στην εκκλησια.τι δουλεια εχεις να βγεις εξω να ερθεις σε επαφη με κοσμο;τι σου φταιει ο καθενας μας να τον κολλησεις;σπιτι δεν εχεις να κατσεις μεσα;δηλαδη τετοια ανευθυνοτητα;ελεος.τι την ηθελαν την ανασταση εφοσον ηταν θετικοι;α παμε στην ανασταση.να κανεις τι;να κανεις διασπορα;ελεος

Ανώνυμος είπε...

Δεν φταίνε μόνο οι άνθρωποι μεγάλο βαθμό για την κατάσταση έχουν κ οι εκκλησίες που για να τα πάρουν χοντρά δεν τηρούσαν απολύτως κανένα μέτρο. Ασφυκτικά γεμάτες όλες χωρίς μάσκες κ οι παπάδες τους ευχαριστούν . Όπως έγινε στη Παπαδάτου που ο παπάς ευχαριστούσε δια μικροφώνου το κόσμο που έσπασε τα μέτρα της κυβέρνησης κορόιδεψε την αστυνομία για να πάει στα χωριά του. Γι'αυτό λειπων δεν φταίει μόνο ο λαός.