Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

Επικοινωνία του Γιώργου Βαρεμένου με την διοίκηση της τράπεζας Πειραιώς για τον Αστακό


Επικοινωνία με την κορυφή της διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς είχε ο βουλευτής κ. Γιώργος Βαρεμένος, μετά τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν ότι πρόκειται να κλείσει το υποκατάστημα της τράπεζας στον Αστακό......
Διαβάστε περισσότερα »
Ο κ. Βαρεμένος πήρε την διαβεβαίωση ότι δεν έχει τεθεί τέτοιο ζήτημα. Από την πλευρά του, ο βουλευτής ζήτησε το θέμα αυτό να κλείσει οριστικά πριν κάν ανοίξει, διότι σε μία τέτοια περίπτωση οι κάτοικοι του Αστακού θα χρειάζονταν να ακολουθήσουν μία μικρή οδύσσεια προκειμένου να εξυπηρετηθούν σε πόλεις όπως το Μεσολόγγι ή το Αγρίνιο. Πολύ περισσότερο που η Πειραιώς αποτελεί την διάδοχο της Αγροτικής και στην περιοχή ο αγροτοκτηνοτροφικός πληθυσμός θα έμενε ακάλυπτος. Εκτός αυτού, ο Αστακός το καλοκαίρι έχει πολύ περισσότερο κόσμο, όντας και πύλη εισόδου σε νησιά.

Ο κ. Βαρεμένος τόνισε ότι η Alpha Bank φέρεται να κινεί τις διαδικασίες εκ μέρους και της Πειραιώς (που κατέχει ένα ποσοστό) για την μεταβίβαση του Πλατυγιαλίου, προκειμένου να μετατραπεί σε μαρίνα για yachts. Άρα λοιπόν θα ήταν αντιφατικό και αντιπαραγωγικό να τεθεί σε οποιαδήποτε στιγμή -και όχι μόνο τώρα- θέμα να κλείσει το εναπομείναν υποκατάστημα της Πειραιώς στον Αστακό.

7 σχόλια:

  1. Σακκάς Καραγκούνης που είναι
    ....ελάτε όταν θα έχουμε εκλογές και τα λέμε τότε καλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την Εθνικη οταν τον καλεσαμε την εκανε κρυφα απο την Στοα Βιβλιου που εμφανσθηκε.Τοτε βεβαια κυβερνουσε το κομμα του. Τοτε δεν πηγε στην διοικηση της Εθνικης να διαμαρτυρηθει, τωρα στην αντιπολιτευση , το παιζει ηρωας και στελνει και Δ.Τ .
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΧΡΗΣΤΟ . ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΩΤΗΡΑΣ. ΤΙ ΚΟΡΟΪΔΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Κύριοι νομίζω χρειάζεται ψυχραιμία και επαγρύπνηση, όχι πως θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι εάν έχει αποφασιστεί να κλείσει το κατάστημα. Πάντως η εντύπωσή μου απο τις ανακοινώσεις της Τράπεζας είναι ότι δεν θα αποφύγουμε το κλείσιμο γιατί ως αναφέρεται στο νομό θα παραμείνουν μόνον τρία καταστήματα. Απλώς νομίζω ότι για λόγους εσωτερικής αναδιοργάνωσης δεν θα είναι άμεση η διακοπή των εργασιών του. Και θα ήθελα επίσης να επισημάνω, επειδή είδα κάποια σχόλια σε διάφορα site που ανέφεραν ότι είναι αδύνατο να κλείσει το κατάστημα αφού πρόκειται να αξιοποιηθεί το Πλατυγιάλι, ότι το Πλατυγιάλι θα αργήσει πολύ, εάν τελικά προχωρήσει η επένδυση αλλά και στο αισιόδοξο σενάριο, είναι σχεδόν βέβαιο ότι σε μια τέτοιου είδους επενδυση θα δημιουργηθεί πλατυγιάλι ένα μικρό υποκατάστημα ή μια θυρίδα όπου θα τραπραγματοποιούνται κυρίως εργασίες που αφορούν το Δημόσιο τους Οργανισμούς και άλλες απλές εργασίες διακανονισμού και όχι τις συνήθεις τραπεζικές εργασίες. Ας τα έχουμε υπ΄όψιν μας και ας αφήσουμε τους πολιτικούς να αερολογούν όπως εξ άλλου έκαναν και με την Εθνική Τράπεζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο ρε φίλε γιατί μας λες πραγματα που δεν μας λένε οι πολιτικοί ουτε οι δήμαρχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σωστά τα λες φίλε μου.Παντως ο μόνος πολιτικός που μπορεί να βοηθήσει στην περίπτωση αυτή είναι ο Λιβανος.Και αυτό γιατί είναι Υπουργός και όπως γνωρίζουμε μόνο αυτός έχει δύναμη.Οσο για τους υπόλοιπους που είναι απλοί βουλευτές κάτι πρέπει να πουν και εκείνοι για να πάρουν κάνα σταυρό και στις επόμενες εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο