Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Παναγιώτης Στάικος :Πόσο αυταπατώνται κάποιοι ανύπαρκτοι – ετερόφωτοι της πλειοψηφίας , όταν φωτογραφούνται δίπλα στο έργο Φαρμάκη , πως παίρνουν από την λάμψη του .



To ενδιαφέρον του για τους δύο Δήμους του Ξηρομέρου ήταν άμεσο ,ξεκινώντας με την ολοκλήρωση του έργου, που παρέλαβε έτοιμο από τον προκάτοχό του κύριο Κατσιφάρα με τις ασφαλτοστρώσεις των μεγαλύτερων τμημάτων του δρόμου από Μπαμπίνη, Αετό , Αρχοντοχώρι , Βάρνακα , Κανδήλα μέχρι Μύτικα , αφού στην Αυτοδιοίκηση πρέπει να υπάρχει συνέχεια και όχι εγκατάλειψη του έργου των προκατόχων ......

Για να ακολουθήσει η ασφαλτόστρωση των χαλασμένων τμημάτων ( το μεγαλύτερο μέρος ) του δρόμου από την Παναγία του Βασιλόπουλου μέχρι την Αερογέφυρα του Αστακού( για το μικρό τμήμα μπροστά στην μάντρα οικοδομικών υλικών του κυρίου Κουντούρη που χάλασε με τα έντονα καιρικά φαινόμενα , δεν μειώνεται η αξία του έργου , γιατί εκεί θα χρειαστεί μεγάλο τεχνικό έργο ,για να αντέχει σε τέτοια φαινόμενα ) , ακλουθώντας το τμήμα του δρόμου από Τσαπουρνιά μέχρι Χρυσοβίτσα και βέβαια εκεί που του πρέπει το μεγάλο μπράβο ,είναι για την ασφαλτόστρωση από Σπουπί προς Παλαιομάνινα , όπου το τμήμα από Σουπί μέχρι Βαλόστρατο ήταν αδιάβατο από τροχοφόρα , ο οποίος γίνεται με Άριστα υλικά υπόβασης και με όλους τους κανόνες της μελέτης και της Μηχανικής των έργων οδοποιίας, με σωστό πάτημα με οδοστρωτήρες και βρέξιμο , ευελπιστώντας ότι θα ακολουθήσει και η σωστή ασφαλτόστρωση με άσφαλτο άριστης ποιότητας , σωστής θερμοκρασίας και σωστού πατήματος με οδοστρωτήρες , για να γίνει ένα έργο χρηστικό για τους πολίτες , που θα αντέχει στην φθορά του χρόνου και θα φέρει την σφραγίδα του Περιφερειάρχη κύριου Νεκτάριου Φαρμάκη και των συνεργατών του και μόνο αυτών .!!!!

Αστακός 20/5/2021

Παναγιώτης Στάικος

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου










55 σχόλια:

  1. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΖΗΤΑ ΤΩΡΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ.ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συγχαρητηρια σε φαρμακη και τριανταφυλλακη.εσυ κατσε στη μοναξιά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έπρεπε να εκλέξουμε εσένα Δήμαρχο? Στη Χρυσοβίτσα επί 4 χρόνια της Δημαρχιακής σου θητειας ούτε ένα λιθαράκι δεν έβαλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά τόσους κάδους πέρασες και βγάζεις φωτογραφίες τήν άσφαλτο!! Πρόσεξε μην σου γίνει συνήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλεος, με τους δρόμους και την μικροπολιτική σας...κατι άλλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι δικαίωμα του καθενός αγαπητέ Παναγιώτη να ζει με τα όνειρα του! Πρέπει όμως να ξεχωρίζει τα όνειρα απ'την πραγματικότητά γιατί μετά το μυαλό μπερδεύεται και ξεφεύγει! Το δικό σου όνειρο είναι "αχ να ήμουν εγώ δήμαρχος και περιφερειάρχης ο Κατσιφάρας και να βγάζαμε φωτογραφίες". Άπιαστο όνειρο!!! Μη πραγματοποιήσιμο!!!
    Και επειδή σου αρέσουν οι παροιμίες και τα τραγούδια "όσα δεν φτάνει η αλεπού 🦊 τα κάνει κρεμασταρια"! Σου αφιερώνω το ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΆΝΟΥΝ ΤΑ ΚΛΆΜΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ότι έχει υλοποιηθεί στον αστακό είναι έργο σταικου κ ότι είναι σε εξέλιξη είναι μελέτες εποχής γαλουνη. Οι νυν δεν έχουν τίποτε να δείξουν. Τρέχουν μόνο κ φωτογραφιζονται. Επικοινωνία κ τίποτε άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε πονάνε τα έργα Παναγιώτη γι'αυτό τα λες αυτά εμείς σε απολαμβάνουμε 🤣🤣🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατρέ μου μην πέφτεις τόσο χαμηλά εσύ είσαι ένας μορφωμένος άνθρωπος με κάποιο κυροσ σε αυτή την κοινωνία. Αυτή που σε βάζουνε να τα λες αυτά δε έχουν τα θάρρος να μπουν μπροστά και βάζουν εσένα, και μην ξεχνάς ότι αν δεν ακολουθούσες αυτούς τώρα θα ήσουν δήμαρχος. Και επειδή θα ξαναεχουμε εκλογές μάθε να κάνεις σωστές επιλογές, μη βάζεις αποτυχημένους ανθρώπους δίπλα σου και χαμήλωσε λίγο τους τόνους δεν κερδίζεις έτσι το αντίθετο. (Αυτό από έναν άνθρωπο που σε συμπαθει και σε σέβεται.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πραγματικα ενασ απρωην δημαρχοσ και γιατροσ πωσ εχει πεσει τοσο χαμηλα.κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πανα ώτη.... τα γαλάζια σου εσένα γράμματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από όσα γνωρίζω ως ηλεκτρολόγος ο άμεσος φωτισμός (αυτόφωτος) ενοχλεί στα μάτια και κουράζει ενώ ο έμμεσος φωτισμός (ετερόφωτος) είναι πιο ξεκούραστος δεν ενοχλεί, δεν κουράζει και κάνει τους ανθρώπους πιο αισιόδοξους και ρεαλιστές! Για αυτό το λόγο οι περισσότεροι συμπαθούν τον έμμεσο φωτισμό! Ας τα δουν αυτά οι αυτόφωτοι και ας σταματήσουν να κουράζουν τον κόσμο μονό και μονό επειδή νιώθουν ότι λάμπουν περισσότερο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Γατζούδη με αυτά τα αυτόφωτα και ετεροφωτά σου μάλλον τους έχεις μπερδέψει στο δήμο και έχουν μετατρέψει το φωτισμό ολοκλήρου του δήμου, για λόγους τάχα οικονομίας, σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι που αρνούνται κάποιοι να καταλάβουν πόσο μπορεί να αποβεί τραγικό σε περίπτωση τροχαίου με πεζούς πο περπατάνε το βράδυ και δεν μπορείς να τους δεις, όταν φοράνε σκούρα ρούχα.

      Διαγραφή
  13. ΤΡΙΑΝΤΑΘΥΛΑΚΗς ΜΟΝΟ. ΑΠΟ ΖΑΒΤΣΑ,!!!!!!!1!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. O ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΑΝΤΖΟΥΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ 3 08
    ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΤΕ;
    TΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ .ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΣΑ ΣΚΥΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τετοια ελεγε για ετεροφωτουσ προεκλογικα και σας διελυσαν .κατσε στο καναπε σου και φαε ποπ κορν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΝΕΊΣ ΚΑΙ ΚΑΜΊΑ ΔΕΝ ΓΕΝΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΆΦΟΡΕΣ ΓΝΏΣΕΙΣ
      ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ Ό ΜΕΓΆΛΟΣ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΏΝ ΕΊΠΕ
      << Εν οίδα ότι ουδέν οίδα. >>
      σκέψου τι πρέπει τι να λέμε εμείς που δεν είμαστε μορφωμενοι
      Και περισσότερη μετριοφροσύνη κανένας δέν παθαίνει τίποτα.

      Διαγραφή
  17. Οι ετεροφωτοι φίλε Σωτήρη λάμπουν εξαιτίας άλλων!! Οι ίδιοι είναι ανύπαρκτοι! Καλή ώρα ξέρεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπράβο στους θεούς .
    Βρε δυστυχισμένε ,στην θητεία μου δεν έγινε η ασφαλτόστρωση του 90% των εσωτερικών δρόμων της Χρυσοβίτσας ,η αντικατάσταση όλων των φωτιστικών σωμάτων του Χωριού με λαμπτήρες Νατρίου ( τα κίτρινα μεγάλα φώτα ) και έλαμψε όλο το χωριό ,ο τάπητας του γηπέδου ποδοσφαίρου με Φίνισερ και οδοστρωτήρα ,το γήπεδο μπάσκετ ,η παιδική χαρά ,η συντήρηση όλων των αγροτικών δρόμων κάθε χρόνο ,η ασφαλτόστρωση ενός μεγάλου τμήματος του δρόμου Προδρόμου Γουριώτισσας που ολοκληρώθηκε πριν δυο χρόνια από την Περιφέρεια ,η οποία εξυπηρετεί τα μέγιστα και την Χρυσοβίτσα και η κατασκευή του εσωτερικού αγωγού για νερό από τον αγωγό του ΣΥΞ μέχρι το Δημοτικό Σχολείο και για όλα αυτά αισθάνομαι πολύ ευτυχής και υπερήφανος .
    Σας πονάνε όλα αυτά και προσπαθείτε να τα απωθήσετε από την μνήμη σας .!!!
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παναγιώτη πράγματι, επί των ημερών σου έχω να πω ότι ο δρόμος Βασιλόπουλο -Καραϊσκακη είχε αποκτήσει ωραίο φωτισμό.
      Τώρα ,αν έχεις τη τύχη να διασταυρωθείς το βράδυ με άλλο αυτοκίνητο στα μέρη που έχουν αλλάξει τους λαμπτήρες με οικονομίας (φώς ελαχιστότατο) και βρεθεί μπροστά σου πεζός που φορά σκούρα ρούχα τον έφαγες και δεν έχει πάρει είδηση τι συνέβει.
      Ο Θεός να φυλάξει.

      Διαγραφή
  19. Ρε δυστυχισμένε 3.31 ποια εργα να πονάνε τον Στάικο ;
    Τα απύπαρκτα εργα της Δημοτικής αρχής και η βρομιά της Χρυσοβίτσας που παρά τις παρσκλήσεις των κατοίκων που μένουμε στην άνω Χρυσοβίτσα ,θα ηταν ακόμη εκεί, αν δεν ερχόταν εκεί ο Στάικος με την κάμερα που δεν σκόνταψε καθόλου,αλλά μόνο εμεις σκοντάφταμε επάνω στα σκουπίδια εξω απο τους κάδους και ετσι πανικόβλητοι ήρθαν τότε και τα μαζεύουν καμιά φορά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εσείς οι ανώνυμοι τους ψηφίζεται κ μετά τους βρίζετε τι να πω,,,.,, άντε γεια καλό βράδυ κ όνειρα γλυκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τα έργα που γίνονται τα κάνουμε και τα πληρώνουμε όλοι μαζί. Καλό είναι να μη χρησιμοποιεί κανένας αιρετός πρώτο πρόσωπο. Τι εννοούν "έκανα " έργο; Έδωσε χρήματα από την τσέπη του ή έκανε μελέτες; Μόνο συντόνισε (και όχι σίγουρα αυτός ο ίδιος) τις υπηρεσίες του δήμου και τίποτε περισσότερο. Δείξτε λίγη ταπείνωση και αφήστε να σας κρίνει ο λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Άλλοι τρέχουν να κάνουν κάτι καλό για το χωριό, και άλλοι τρελενοντε από τη ζήλια και τη κακία τους, βρε αφήστε των κάθε άνθρωπο να κάνει καλό στο χωριό του.προεδρε άφησε τους στη Μύρα τους δεν αξίζει να ασχολησε με αυτούς ελα σε μας να σου λέμε ευχαριστώ κάθε μέρα.( από Μπαμπίνη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν βαρεθηκατε να ασχοληστε με τα σκουπίδια της Χρυσοβίτσα? έλεος ποια είστε ποίο βρώμικοι και από αυτά,όσο εσείς πευτεται χαμηλά τόσο ο πρόεδρος όλο και ποίο πολύ ανέβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πογκρόμ απολύσεων και ψυχολογικός πόλεμος να παραιτηθούν οι Ξηρομερίτες για να προσληφθούν τα ανίψια του διευθυντή από το
    Αγρίνιο πριν αλλάξει χέρια το Πλατυγιαλλι με τις πλάτες δημάρχου και Περιφερειάρχη...να δημοσιευτεί χάνουν δουλειές οι ξηρομεριτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Λες ψέματα κύριε Σταικε στη Χρυσοβίτσα ούτε ένα έργο δεν έκανες. Δεν είναι τυχαίο που στις επόμενες εκλογές αν και εν ενεργεία Δήμαρχος δεν κατάφερες να φτιάξεις συνδυασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τόσα χρόνια ο δρόμος αυτός είχε τα χάλια του. Τώρα που ασφαλτοστρώνεται κάποιοι ενοχλούνται από τις φωτογραφίες. Όλοι πάντως οι νοήμονες καταλαβαίνουν πως κι ο Τριανταφυλλάκης, με τις φιλίες του και τις διασυνδέσεις του με τον Φαρμάκη, έβαλε κι αυτός το χεράκι του. Γιατί δεν γινόταν και με όλους τους προηγούμενους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η μόνη προσφορά σου στη ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ κύριε Στάικε ηταν τα 30.000 χιλλιάδες ευρώ που προοριζοταν για το ΤΟΕΒ και τα οποία παρα την υπόσχεση σου δεν τα έδωσες ποτέ.χρήματα απο το υπουργείο προς το ΤΟΕΒ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μόνο με τον Ζορμπά έμεινες καψερε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 11:02 οι λέξεις ψέμα και κολωτούμπα είναι συνώνυμα του κυρίου Τριαναταφυλλάκη και όχι του Στάικου .
    Τα έργα είναι εκεί και τα βλέπουν οι πολίτες . Και την εποχή που είχα εκλεγεί Δήμαρχος από τον πρώτο γύρο με 45%, με 5 συνδυασμούς και η Συμπολιτεία δεν είχε μπει στον Δήμο , όπως τώρα με τον νέο νόμο , γιατί δεν είχε πιάσει μπει όριο του 3% αλλά 2,6%, εγώ είχα χάσει την Χρυσοβίτσα , όπως και τον Πρόδρομο και το Στρογγυλοβούνι , αλλά είχα Άριστη συνεργασία με τον τότε Πρόεδρο της Χρυσοβίτσας κύριο Σπύρο Ζορμπά, ο οποίος με στήριξε και διατηρώ φιλική σχέση μαζί του , όχι όπως κάποιοι άλλοι , που αν δεν ήταν μαζί τους , τους έχουν κάνει εχθρούς τους .
    Εγώ όχι απλά δεν πονάω , όπως λέτε κάτι Τριανταφυλλάκια ,αλλά χαίρομαι ασφαλώς το έργο Φαρμάκη αφού τον είχα στηρίξει και τον στηρίζω ανεπιφύλακτα.
    Μέχρι στιγμής τα 2 χρόνια μόνο έργο Φαρμάκη υπάρχει στην περιοχή μας και ούτε ένα έργο για δείγμα του κυρίου Τριανταφυλλάκη .
    Εσείς πονάτε επομένως με το έργο Στάικου και λέτε και ανοησίες με τους ετερόφωτους φωτισμούς , αφού ποτέ δεν υπήρξατε αυτόφωτοι και βασίζετε την ύπαρξή σας στην λάμψη των άλλων. Σας στραβώνουν όμως τα φώτα που έβαλε ο Στάικος στην Χρυσοβίτσα και τα υπόλοιπα χωριά και δεν μπορείτε να δείτε το έργο του .
    Το έχετε αντιληφθεί πλέον πως ο πολιτικό σας χρόνος μετράει αντίστροφα και είναι πολύ περιορισμένος να μετατραπεί σε έργο και έτσι μένετε στο ψέμα και τις προσωπικές επιθέσεις .!!!
    Περαστικά σας πονεμένα παιδάκια στην ψυχούλα σας .!!!
    Παναγιώτης Στάικος
    Πρώην Δήμαρχος Αστακού
    Και σε 2 χρόνια και Δήμαρχος Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι εποχές άλλαξαν κ Στάίκο άλλο το 2006 και το 2021
      Η Συμπολιτεία τώρα είναι παρούσα και σε ανοδική και ευρύτατη κοινωνική αποδοχή ή Συμπολιτεία.

      Διαγραφή
    2. τέτοια ωραία να λες ότι γίνεις δήμαρχος
      να τα διαβάζει ο Μουστάκιας.

      Διαγραφή
    3. Βρε ΠΑΝΑΩΤΗ ΕΛΕΟΣ! ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ!

      Διαγραφή
    4. επίπεδο 0÷0=0

      Διαγραφή
  30. Χωρίς λόγο και με ψεύτικους ισχυρισμούς απολύουν εργάτες από το Ξηρόμερο για να γλιτώσουν τις αποζημιώσεις για να βολέψουν δικά τους άτομα η διοίκηση του λιμανιού με Ψυχολογικό πόλεμο απειλές προσπαθούν να αναγκάσουν τους εργαζόμενους να παραιτηθούν. παρακαλώ να δημοσιευθεί το σχόλιο γιατί είναι πολύ σημαντικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κύριε Στάικε με τον Σπύρο Ζορμπά ήσασταν στα μαχαιρια. Και για τα χρήματα του ΤΟΕΒ που άνανδρα παρακρατησες δεν αναφέρθηκες καν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Το πουλακι πεταξε πριν δυο χρονακια,οταν ολοι θελανε να φυγει ο γαλουνης εσυ διαλεγες ποιον θα βαλεις στο ψηφοδελτιο και ποιον θα κοψεις.στη χρυσιβιτσα ουτε δεκα ψηφοι δεν σου μεινανα για τις επομενες.τριανταφυλακης:ολοι οι καλοι χωρανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μας έχει πει ο Σπύρος ζορμπας για την σχέση σας, ούτε ζωγραφιστό δεν τον ήθελες επειδή είχε εκλεγεί με τον Βασίλη Στράτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Παναγιώτη, ήδη ο Ζιώγας και ο Ζορμπάς δεν θα ξαναειναι μαζί σου και εσύ ονειρεύεσαι δήμαρχος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Και μετα ξυπνησες Γιατρέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Θα ήθελα να ακούστη καιη δική μου φωνή Πράγματι στο πλατυγιάλι συμβαίνουν αυτά τα πράγματα που γράφουν οι παραπάνω αναγνώστες είναι ακριβώς όπως τα λένε,αυτό είναι βασανιστήριο όχι μόνο για έναν εργαζόμενο που χάνει τη δουλειά του αλλά και για κάποιος που προσπαθούν να του θίξουν την αξιοπρέπειά του και το κύρος του προσβάλλοντας και συκοφαντώντας τους ίδιος και τις οικογένειές τους Αυτά είναι πράγματα ντροπής ας επέμβει κάποιος είναι άδικο για να προσλάβει συγγενικά του πρόσωπα ο διευθυντής να δυσφημεί εργαζόμενος για να φύγουν και να μην τους αποζημιώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ποιος νοιάζεται για τους εργάτες του λιμανιού και των ιχθυοκαλλιεγειών αν χάνουνε τη δουλειά τους, αν έχουνε οικογένειες, αν είναι Ξηρομερίτες; Δυστυχώς κανείς. Αφήσαμε την δική μας περιουσία να την κάνουν κομάντο άλλοι και να παίρνουν τις θέσεις μας οι ξένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Κ ΣΤΑΙΚΟ Τί μέλει εσενα ή εμένα απο που θέλει ο καθένας μας να φωτίζει τον εαυτό του -την σκέψη του δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Κ ΣΤΑΙΚΟ Τί σε μέλει εσενα ή εμένα απο που θέλει ο καθένας μας να φωτίζει τον εαυτό του -την σκέψη του δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Εσύ Κ Στάϊκο δέν φωτογραφήθηκες ποτέ προεκλογικά δίπλα/δίπλα με πολιτικοϋς ?
    να είμαστε δικαιότεροι οταν κάνουμε πολιτική κριτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Και ακόμα καλύτερα και διαιοτερα είναι Κ Στάίκο
    Η όποια μας πολιτική κριτική να ξεκιναει να γίνεται πολιτική κριτική
    πρώτα στις δημοτικές μας παρατάξεις και στα πολιτικα μας κομματα.
    αυτοκριτική δηλαδή πρώτα. Και μετά ή και παράλληλα λολιτική κριτική
    για τα άλλα πολιτικά κόμματα ή παρατάξεις μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Και ακόμα καλύτερα και διαιοτερα είναι Κ Στάίκο
    Η όποια μας πολιτική κριτική να ξεκιναει να γίνεται πολιτική κριτική
    πρώτα στις δημοτικές μας παρατάξεις και στα πολιτικα μας κομματα.
    αυτοκριτική δηλαδή πρώτα. Και μετά ή και παράλληλα πολιτική κριτική
    για τα άλλα πολιτικά κόμματα ή παρατάξεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΣΤΆΊΚΟ ζηλεύεις γι αυτό τα λες αυτά. ζηλεύεις που έ δήμαρχος.
    Η ζήλεια βλάπτει την υγεία και την ισορροπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Δε σε θελουμε στη Χρυσοβίτσα Σταικο, θελουμε μονο Τριανταφυλλακη. ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Η ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο