Σάββατο 1 Μαΐου 2021

ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ: Πρέπει και η Κατούνα να γευτεί τα οφέλη από τον οδικό άξονα Ακτίου Αμβρακία, και όχι στην οριστική απομόνωση.

Οι ενέργειες πρέπει  να γίνουν τώρα άμεσα εντός του μηνός Μαΐου.

 

      Διάβασα  επιστολή  γνωστού συνδημότη μας  που κατάγεται από την ΚΑΤΟΥΝΑ  ο οποίος  παρακολουθεί   και είχε ουσιαστικό  ενδιαφέρον  όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια που το έργο πέρασε από 40 κύματα. 

Σήμερα δικαιολογημένα υποστηρίζει  την δημιουργία ημικόμβου  προκειμένου η κωμόπολις της ΚΑΤΟΥΝΑΣ να έλθει  πιο κοντά όχι μόνο με την έδρα του δήμου αλλά περισσότερο με την αγορά της Λευκάδος και τον τουρισμό,

διότι η Κατούνα έχει αρκετή κτηνοτροφία όλων των ειδών, και θα αποκτήσει  τα  ίδια και περισσότερα οικονομικά οφέλη όπως πχ έχουν  τα  ΔΔ Περατιάς, Πλαγιάς που καθημερινά εμπορεύονται με την Λευκάδα.

Οι ενέργειες πρέπει  να γίνουν τώρα άμεσα εντός του μηνός Μαΐου διότι οι εργασίες στο συγκεκριμένο σημείο είναι σε εξέλιξή και οι πληροφορίες που έχουμε είναι ότι η πρόοδος του έργου  μετά το Πάσχα θα είναι μεγάλη. 

Το έργο είναι εύκολο, οικονομικά ασήμαντο, και δεν υπάρχουν απαλλοτριώσεις και στην προηγούμενη εργολαβία ήταν στο σχεδιασμό αλλά δυστυχώς φθάσαμε στη γνωστή τραγωδία, με τον τίτλο "το ατελείωτο έργο".

 Τεχνικά σημερινά λάθη δύσκολα διορθώνονται και σας θυμίζω πχ  την περίπτωση του Μεσολογγίου, πρωτεύουσα  του νομού και για να πας στην Αντιπεριφέρεια που συνήθως πάμε καταλήγουμε στον ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟ με τα γνωστά διόδια διότι δεν βρέθηκε κάποιος  αυτοδιοικητικός εκείνη την περίοδο να επέμβει να γίνει η είσοδος-έξοδος από "ΧΑΛΑΖΙΑ" κλπ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ  ΤΟΥ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΜΑΣ: 



 

4 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία τα λες και είναι το σωστό αλλά ειδικά από την δημοτική αρχή αν δεις κανένα να κάνει καμία ενέργεια έλα πες το και σε μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως δεν θα κάνει ο σωτος με τον ισότιμο τη ρόλο νομίζεις ότι κάνουν για όλα αυτά τα δύσκολα τους έχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα που έχασε η εκπαίδευση ένα τόσο σπουδαίο στέλεχος, είχες να δωσεις πολλά ακόμα Κύριε Νικακη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο