Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Η κατανομή των 80 κρουσμάτων: Η πλειοψηφία σε Μεσολόγγι, Αγρίνιο και Αιτωλικό


28 στο Μεσολόγγι, 21 στο Αγρίνιο, 20 στο Αιτωλικό
Νέο ημερήσιο αρνητικό ρεκόρ καταγράφηκε στην Αιτωλοακαρνανία με 80 νέα κρούσματα, φτάνοντας τα 202 τις τελευταίες τέσσερις ημέρες και συνολικά από την αρχή της πανδημίας τα 3.034......

Σε 2.093 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού τα οποία εντοπίστηκαν στη χώρα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για σήμερα, Τετάρτη 5 Μαΐου.

Η κατανομή των κρουσμάτων στην Αιτωλοακαρνανία, έχει ως εξής: 28 στο Μεσολόγγι, 21 στο Αγρίνιο, 20 στο Αιτωλικό, τρία στη Ναύπακτο, από δυο σε Νιοχώρι, Αστακό και Ευηνοχώρι και από ένα σε Παραβόλα και Παναιτώλιο.

Εξαιτίας του υψηλού επιδημιολογικού φορτίου που καταγράφεται στην Αιτωλοακαρνανία, αύριο Πέμπτη, προβλέπεται μεγαλύτερος αριθμός rapid test από τον ΕΟΔΥ και συγκεκριμένα:

ΑΓΡΙΝΙΟ
Την Πέμπτη και Παρασκευή 06/05/2021 και 07/05/2021 αντίστοιχα θα διενεργηθούν Rapid Tests Covid-19, στην είσοδο του Δημαρχείου (Χαριλάου Τρικούπη 10) από 8:30 π.μ. έως 14:00 μ.μ.
Τις ίδιες ημέρες, Πέμπτη και Παρασκευή 06/05/2021 και 07/05/2021 αντίστοιχα θα διενεργηθούν Rapid Tests Covid-19, στην Πλατεία Ειρήνης από 11:30 π.μ. έως 14:00 μ.μ.

agriniopress

9 σχόλια:

  1. Ψευτομαγκες , άσχετοι , ξεροκεφαλοι, αδυνατούν να καταλάβουν πόσο σοβαρά κινδυνεύουν ναβρεθούν διασωληνομενοι νά βάλουν την ζωή τους σε σκληρή δοκιμασία, δεν βλέπουν πόσοι ασθενείς υποφέρουν στοιβαγμένοι στα νοσοκομεία μακριά από όλους τους δικούς τους ,σε μαύρα χάλια ας το καταλάβουμε όλοι το εμβόλιο σώζει τις ζωές μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ανώνυμε 5 Μαΐου 2021 - 9:34 μ.μ. μην το κανουμε αυτο .. γνωριζουμε ολοι οτι οι μικρες ηλικιες ειναι θωρακισμενες εναντι του ιου γι αυτο οι περισσσοτεροι νεοι το περνανε και δεν το καταλαβαινουν , εχουν δυνατο ανοσοποιητικο συστημα . το προβλημα ειναι για τις μεγαλυτερες ηλικιες .δυστυχώς ομως οι νεοι θελουν να ζησουν δεν αντεχουν την απομόνωση οπως οι μεγαλοι . ελατε για λιγο στην θεση τους παρακαλω πολυ ! .φυσικα και εμαι μαζι σου φυσικα και ο κοσμος υποφερει . αλλα τα νιατα ειναι νιατα . να κοιταμε και πισω καμια φορα να θυμόμαστε οτι τα νιατα ειναι ποταμι .. που κυλάει...και εγω ανησυχώ για μενα αγαπητε μου , γιατι αν κολλήσω θα σας γραφω απο τον αγιο πετρο . αλλα ειπαμε δεν ειναι δικος μας ο πλανητης .. ειναι των νεων και εμεις σαν μεγαλοι πλεων πρεπει να βρουμε εξυπνους τροπους να διαφυλάξουμε την ασφάλεια μας .οσο για το εμβολιο? φυσικα και το καναμε αλλα μακροπροθεσμα κανεις μα κανεις δεν γνωριζει τα θετικα του η τα αρνητικα του .ασε τον καθενα να κανει επιλογη βαση λογικης που διαθετει . εμεις το καναμε , δεν εχουμε κανενα δικαιωμα να απαιτήσουμε απο αλλους να κανουν το ιδιο . παμε μακρια απο την δημοκρατική ανθρώπινή αξια μετα αν σκεφτόμαστε ετσι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε φιλε 10.21 μπραβο σου.πραγματικα μιλας τοσο ομορφα.πραγματικα μπραβο σου.χριστος ανεστη κ χρονια πολλα ευχομαι

      Διαγραφή
  3. Ωραία όλα αυτά , αλλά τουλάχιστον τα μέτρα προστασίας - μάσκα , απόσταση - μπορουμε να τα τηρούμε όλοι μας , ΑΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δημοκρατία πάει να πεί Φίλε. Όχι με την βία να επιβάλλεις αυτό που εσύ νομίζεις ότι είναι το σωστό και το καλό. Αυτό λέγεται δικτατορία.
    δημοκρατία είναι με λογικά επιχειρήματα και επιστημονικές αποδείξεις
    να μπορέσεις να μεταδωσεις στους διπλανούς σου με καλοσύνη τι ειναι
    το σωστό και το καλό.
    Με την βία ο άλλος δέν αποριπτει το καλό που προτείνεις
    αλλά απορρίπτει τον τρόπο( με την βία δηλαδή ) που προυεινεις το καλο
    Και δέν απορρίπτει το καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δημοκρατία πάει να πεί Φίλε. Όχι με την βία να επιβάλλεις αυτό που εσύ νομίζεις ότι είναι το σωστό και το καλό. Αυτό λέγεται δικτατορία.
    δημοκρατία είναι με λογικά επιχειρήματα και επιστημονικές αποδείξεις
    να μπορέσεις να μεταδωσεις στους διπλανούς σου με καλοσύνη τι ειναι
    το σωστό και το καλό.
    Με την βία ο άλλος δέν αποριπτει το καλό που προτείνεις
    αλλά απορρίπτει τον τρόπο( με την βία δηλαδή ) που προτεινεις το καλο
    Και δέν απορρίπτει το καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κόσμος κολλάει από την κουτή αδιαφορία , χωρίς μάσκα κλπ , τώρα που κολλάει η Δημοκρατία κ η μη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. φιλε 1:34 τα γραφεις πολυ λογικα,κριτικη μονο σε εκεινους που δημιουργουν αυτο το κλιμα και οχι σε οποιον εχει μια διαφορετικη αποψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φιλε 2:02 κανεις εναν ασχημο χαρακτηρισμο με την λεξη-κουτη.εχουμε ολλοι το δικαιωμα στην εκφραση οσο διαφορετικη και αν ειναι.και το αλλο ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο