Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Στο νοσοκομείο με θρόμβωση 35χρονος – Είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca


      Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο 35χρονος στο ΠΑΓΝΗ, μετά την μεταφορά του τη Δευτέρα το πρωί. Υπό διερεύνηση το περιστατικό.

Στην Αγγειοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου μεταφέρθηκε εσπευσμένα το πρωί της Δευτέρας ένας 35χρονος άντρας από την Ιεράπετρα ο οποίος πριν από 12 ημέρες είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο της AstraZeneca.
Ο 35χρονος, όπως αναφέρει το cretalive εμφάνισε αρτηριακή θρόμβωση ενώ είχε παραλύσει και το αριστερό του πόδι και αμέσως εισήχθη στο χειρουργείο. Η επέμβαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός άντρας δεν είχε διαπιστωμένα προβλήματα υγείας ενώ πλέον η περίπτωσή του θα διερευνηθεί, κατά πόσο δηλαδή σχετίζεται με τον εμβολιασμό του. 
 
πηγή: tanea.gr

3 σχόλια:

  1. ολες οι περιπτώσεις τελικα διερευνώνται ...περιμενετε να αποδεχτει κανεις οτι υπέστη θρόμβωση ο ανθρωπος απο το εμβολιο ??δεν μπορουμε να αποδειξουμε κατι τέτοιο θα πουν και τέλος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έμπλεξε το παλικάρι κρίμα 😈😈😈

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πειραματοζωα.αυτο ειμαστε.η νορβηγια καταργει το αστραζενεκα κ το τζονσον γιατι ειχε πολλους θανατους απο θρομβωσεις κτλ κ στην ελλαδα αρνουνται οτι οι θρομβωσεις και οι θανατοι προερχονται απο τα εμβολια.τα λογια ειναι περιττα.ο καθενας μας λοιπον ας κανει οτι καταλαβαινει στο σωμα του.καλο θα ηταν ομως ο καθενας να εκφερει γνωμη ΜΟΝΟ για τον εαυτο του κ να μην προσπαθει να επιβαλλει τη γνωμη του σε αλλους ανθρωπους.ο καθενας πρεπει να ειναι υπευθυνος για τον εαυτο του κ μονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο