Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Εκ νέου απόρριψη της ειδικής προσφυγής του αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης, για ακύρωση 21 αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής.


Με ανάρτηση μας στις 24 Μαρτίου 2021 σας ενημερώσαμε ότι κρίθηκαν ΑΡΝΗΤΙΚΑ από την Αποκεντρωμένη οι δύο προσφυγές του αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη (δείτε
εδώ). Η ειδική διοικητική προσφυγή έγινε στις 25.1.2021 και ακολούθησε συμπληρωματική ειδική διοικητική προσφυγή για το ίδιο θέμα στις 3.2.2021......

Το αίτημα του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και της παράταξης του, ήταν να ακυρωθούν 21 αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ξηρομέρου, που ελήφθησαν κατά τη συνεδρίαση στις 31/12/2020.

Ο κ. Γαλούνης κατά της συγκεκριμένης απορριπτικής απόφασης είχε δικαίωμα να προσφύγει, με νέα προσφυγή εντός ενός μηνός, στην Ειδική Επιτροπή του άρθρου 152 του Ν. 3463/06 (ΔΚΚ).

Ο κ. Γαλούνης άσκησε αυτό το δικαίωμα του και η Ειδική Επιτροπή του άρθρου 152 του Ν. 3463/06 αποφάσισε και πάλι να απορρίψει και την νέα προσφυγή του, με την απόφαση 9/2021 (ΑΔΑ: ΨΘΒΠΟΡ1Φ-ΘΘ9).

Έτσι επιβεβαιώθηκε η νομιμότητα των αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου και οι ισχυρισμοί του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποδείχτηκαν εν τοις πράγμασι εσφαλμένοι.

Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο της νέας απόρριψης.

mytikaspress

25 σχόλια:

  1. Γαλούνη έται να πηγαίνεις και εσυ κσι ο Σταικος μετά θα λέτε
    γιατί βγήκε πάλι το 2023 ο δήμαρχος με κάνα 65 %

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ. Παναγιωτη Στάϊκο νομίζεις ότι ο απλός κόσμος
    που σας ψήφισε το Μάη του 2019 ( 27% +20 % = 47 % σύνολο )
    εσένα και τον πρώην δήμαρχο,
    θα σας αφήσει ο απλός κόσμος που σας ψηφισε, να τον οδηγήσετε εσείς οι δύο πρώην δημάρχοι σε βέβαιη πολιτική ήττα ?
    Δέν νομίζω Κ. Παναγιώτη Στάϊκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Φίλε 10.55 μην ανησυχείς γιατί οι επόμενες εκλογές θα είναι πολύ διαφορετικές απ ότι ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ συνηθίσει. Αυτό το χάλι των εκλογών των τελευταίων χρόνων και για το οποίο όλοι συνέδραμαν καλά θα είναι να μην επαναληφθεί. Ας προσέξει ΄λοιπόν ο κόσμός τις επιλογές του γιατί δεν θα πρέπει πλέον να συζητάμε για την επόμενη πενταετία αλλά για τον προγραμματισμό της επόμενης δεκαπενταετίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι ακριβως εννοεις ?

      Διαγραφή
    2. Ηιατί 3,20 στις δημοτικες εκλογες το 2014 δέν ειχαν βοηθήσει ολοι[Πανταζής και άλλοι διαφοροι παραγοντες] τον Γαλουνη ως υποψηφιο δημαρχο να εκλεγει δημαρχος 42 % και μετα 55 %
      τώρα αν ο Γαλουνης απέτυχε στο έργο του ως δημαρχος, σε αυτο δεν φταιει κανενας αλλος, παρα μονο φταίει πολιτικά ο ιδιος ο Γαλουνης .Και συτο θα επρεπε να αφου απετυχε πολιτικά να αναλαβει την πολιτικη ευθυνη και να υποβάλει την πολιτικη του παραιτηση απο τα δρώμενα του δημου δημοτικης παταταηης; αν ειχε ελαχιστη δημοκρατική ευθυξία.

      Διαγραφή
    3. Γιατί 3,20 στις δημοτικες εκλογες το 2014 δέν ειχαν βοηθήσει ολοι[Πανταζής και άλλοι διαφοροι παραγοντες] τον Γαλουνη ως υποψηφιο δημαρχο να εκλεγει δημαρχος 42 % και μετα 55 %
      τώρα αν ο Γαλουνης απέτυχε στο έργο του ως δημαρχος, σε αυτο δεν φταιει κανενας αλλος, παρα μονο φταίει πολιτικά ο ιδιος ο Γαλουνης .Και συτο θα επρεπε να αφου απετυχε πολιτικά να αναλαβει την πολιτικη ευθυνη και να υποβάλει την πολιτικη του παραιτηση απο τα δρώμενα του δημου και δημοτικης του παραταξης; αν ειχε ελαχιστη δημοκρατική ευθυξία.

      Διαγραφή
  4. Γαλουνης κλπ....ΤΕΛΟΣ .Ας μαζευτούμε για κάτι νέο από την αρχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το νέο ειναι εδώ. Το νέο αλλάζει ολα αυτά που μας πλήγωσαν χρόνια .οι υπόλοιποι το νου σας

      Διαγραφή
    2. 4.03 ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.ΟΤΙ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ;

      Διαγραφή
  5. Πωπω τι ήταν αυτό που έπαθες λιβεντι μμμμ? Πάλι; μην τα βλεπς είσί αυτά....δεν ξέρν μαναμ αυτοι; βρε λες; βρε λες να ξέρν πιρισσοτρα από σένα για σενα; άιντε πάει το παλιό πασοκ....βρε συ λες να υπάρχει άλλος πιο συχαμενος πιο βαθύ ΠΑΣΟΚ από σενα; ουιιιιιιοοο μαναμ δεν του πστευω......!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΣΥ ΤΩΝ 11΄¨10 ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΥΠΝΟ ΒΑΘΥ ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΕ 65% ΑΝ ΠΑΡΕΙ 15% ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.....ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ....ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λοιπον εχουμι κι λεμι για σημιρα 26 -5- 2021
      σταηκοσ = 10 %
      γαλουνισ = 12 %
      δημαρχος = 65 %

      Διαγραφή
  7. ΕΠΙΣΗΣ 753 ΑΝ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ
    ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ
    η εκλογη ειναι του Γαλουνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δλδ Γαλουνης 67 % τουλαχισυον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ενα μέλος της ειδικής επιτροπής κατέθεσε προσφυγή για να κριθεί από την ειδική επιτροπή. Ειχε γλυκαθεί την πρώτη φορά αλλά τον πήραν χαμπάρι. Αν υπήρχε ηθική θα είχε παραιτηθεί από την επιτροπή. Οριστικά μία και έξω. Ηθική;;;;; Η Θήκη!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 3 41 Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΙΑ ΧΑΨΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε ! 9 : 34 π.μ. ο καθε πολιτικός του δημου μας αναμφίβολα έχει το ελευθερα και σεβαστό
    δικαιωμα του επαν<>
    ως απλος δημοτης η πολιτικη μου αποψη ειναι ότι ο πρωην δημαρχος ολοκληρωσε το πολιτικο του εργο στο δημο μας( καλώς ή μη καλώς)
    Υ.Γ αναφέρομαι για το δήμο μας ολοκληρωση του όποιου εργου του ως πρώην δημάρχος
    και δέν εννοώ την συνεχεια της πολιτικης του διαδρομης πέστο έτσι σε άλλους τομεις της πολιτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η πολιτικη παταίτηση Φίλε 9:34 και οταν γίνεται παραίτηση και μετά απο μεγάλες πολιτικες ήττες, δέν γινεται για 'πλακα' αλλά εχουν πολιτική σημαδια και πιλιτικό νοημα οι πολιτικές παραιτησεις των αργηγων σε σθλλογοκοτητες πολιτικές.
    διότι οι πολιτικες παραιτησεις υποβοηθάνε τις πολιτικες συλλογικότητες ως ενα πρωτο βημα αναδημιουργιας των πολιιτικων παταταξεων.
    Επιμενως οσο ο πρωην δημαρχος παραμενει στην αργηγικη του ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ζημιωνει πολιτικά, κατα την άποψή μου την δημοτικη του παραταξη, διοτι εμποδιζει την ανανεωση πολιτικά της δημοτικής του παταταξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η πολιτικη παραίτηση Φίλε 9:34 και οταν γίνεται παραίτηση και μετά απο μεγάλες πολιτικες ήττες, δέν γινεται για 'πλακα' αλλά εχουν πολιτική σημασια και πολιτικό νοημα οι πολιτικές παραιτησεις των αργηγων σε συλλογοκοτητες πολιτικές.
    διότι οι πολιτικες παραιτησεις υποβοηθάνε τις πολιτικες συλλογικότητες ως ενα πρωτο βημα αναδημιουργιας των πολιιτικων παραταξεων.
    Επιμενως όσο ο πρωην δημαρχος παραμενει στην αργηγικη του ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ζημιωνει πολιτικά, κατα την άποψή μου την δημοτικη του παραταξη, διοτι εμποδιζει την ανανεωση πολιτικά της δημοτικής του παταταξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η πολιτικη παραίτηση Φίλε 9:34 και οταν γίνεται παραίτηση και μετά απο μεγάλες πολιτικες ήττες, δέν γινεται για 'πλακα' αλλά εχουν πολιτική σημασια και πολιτικό νοημα οι πολιτικές παραιτησεις των αργηγων σε συλλογοκοτητες πολιτικές.
    διότι οι πολιτικες παραιτησεις υποβοηθάνε τις πολιτικες συλλογικότητες ως ενα πρωτο βημα αναδημιουργιας των πολιιτικων παραταξεων.
    Επομενως όσο ο πρωην δημαρχος παραμενει στην αργηγικη του ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ζημιωνει πολιτικά, κατα την άποψή μου την δημοτικη του παραταξη, διοτι εμποδιζει την ανανεωση πολιτικά της δημοτικής του παταταξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φίλε 9:34 θα μπορούσε να πετύχει σωστά η πραγματική ανασυγκρότηση της << Συμπολιτείας Ξηρομεριτών >> εάν η τέως ηγετικής της ομάδα δέν είχαν υποβάλλει τις πολιτικες τους παραιτήσεις, αφού πλέον είναι αυτοδιοικητικά στελέχη στην νύν διοικούσα δημοτικη παταταξη του δήμου μας.
    Αρα λοιπόν Φίλε οι πολιτικες παραιτήσεις μετα απο σημαντικά πολιτικά γεγονότα είναι πρώτη προϋποθεση για την ανασυγκρότηση των δημοτικων παρατάξεων.
    απλός υποστηρικτής της δημοτικής και προοδευτικής παράταξης
    του δήμου μας : 《 Συμπολιτεία Ξηρομεριτών 》

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φίλε 9:34 θα μπορούσε να πετύχει σωστά η πραγματική ανασυγκρότηση της << Συμπολιτείας Ξηρομεριτών >> εάν η τέως ηγετικής της ομάδα δέν είχαν υποβάλλει τις πολιτικες τους παραιτήσεις, αφού πλέον είναι αυτοδιοικητικά στελέχη στην νύν διοικούσα δημοτικη παραταξη του δήμου μας.
    Αρα λοιπόν Φίλε οι πολιτικες παραιτήσεις μετα απο σημαντικά πολιτικά γεγονότα είναι πρώτη προϋποθεση για την ανασυγκρότηση των δημοτικων παρατάξεων.
    απλός υποστηρικτής της δημοτικής και προοδευτικής παράταξης
    του δήμου μας : 《 Συμπολιτεία Ξηρομεριτών 》

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο