Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Η κατανομή των 150 κρουσμάτων: 57 στο Αγρίνιο, 49 στο Μεσολόγγι, 27 στο Αιτωλικό


 Σε 2.691 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού, τα οποία εντοπίστηκαν στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ.

Στα ύψη και σήμερα τα νέα κρούσματα στην Αιτωλοακαρνανία, 150 νέα κρούσματα καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο.

Παράλληλα, τις νέες περιοχές που εντάσσονται στο «βαθύ κόκκινο» ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης.

Επίσημα, όπως ανακοίνωσε, στο βαθύ κόκκινο μπαίνει από το Σάββατο και ο δήμος Μεσολογγίου μετά την έξαρση των κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες.

Στο Μεσολόγγι παρατηρείται δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες μία επιθετική εκθετική αύξηση των ενεργών κρουσμάτων τα οποία έχουν αυξηθεί σε 233 όταν στις 27 Απριλίου ήταν 49, δηλαδή τα κρούσματα έχουν σχεδόν πενταπλασιαστεί μέσα σε 10 ημέρες, τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς.

Χαρακτήρισε, παράλληλα, εξαιρετικά ανησυχητική την εικόνα στον δήμο Μεσολογγίου αλλά και στις γύρω περιοχές όπως το Αιτωλικό και το Αγρίνιο.

Σε ότι αφορά την σημερινή κατανομή τα περισσότερα κρούσματα εντοπίζονται στο Αγρίνιο με 57. Ακολουθεί το Μεσολόγγι με 49, το Αιτωλικό με 27, Ευηνοχώρι με 4, Νεοχώρι και Παραβόλα από τρία, δύο σε Παναιτώλιο και Ναύπακτο και από ένα σε Κατούνα, Αντίρριο και Αγγελόκαστρο.

6 σχόλια:

  1. Ανεπισημα ποσα ειναι;υπο τετοιες συνθηκες θα ειχαν κανει λοκνταουν αν δεν ηταν καλοκαιρι...περιοδος τουρισμου..στις καφετεριες δεν πεφτει καρφιτσα.να βρεις να καθισεις πρεπει να βαλεις μεσον.τωρα ποιος κοροιδευει ποιον για να καταλαβω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας προσέχαμε ...συνοστισμους παντού στις πορείες στις πλατείες στις εκκλησίες ,τώρα τρέχουμε, πόσο άσχημα είναι για όσους νοσούν κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξέχασες να πεις και για τις αστικές συγκοινωνίες
      Αλλά είσαι κυβερνητικός ψηφοφόρος και δεν τα λες όλα.

      Διαγραφή
  3. Το άλμα που έκαναν τα κρούσματα στην Αιτωλοακαρνανία συνδέεται άμεσα με τους πολλούς επισκέπτες που ήρθαν από Αθήνα και άλλες πόλεις το Πάσχα παρά την απαγόρευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που είναι η αστυνομία να πάει στης καφετέριες να δει ο ένας πανό στον άλλον και χωρίς μάσκα ίδιος στο Αγρίνιο πήγα σε γιατρό και για να πάω έπρεπε να περάσω μέσα από της καφετέριες με την λαοθαλασσα!!! Εκεί θα πρέπει να περνάει η αστυνομία και να τους γράφει με καλά προστημα γιατί φοβάσαι να περάσεις να πας στους γιατρούς είμαι μεγάλη γυναίκα και φοβάμαι για το παραμικρό γιατί και και το εμβόλιο που το έχω κάνει δεν βοηθάει και πολύ αυτά είχα να πω ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τί να πω δεν υπάρχει κάτι να πω που δεν καταλαβαίνουν!!! Ονωο νοητών,!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο