Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Υποψήφιος για καλύτερος νέος της Super League ο Γιώργος Λιάβας


Ο μεγάλος άτυχος του Παναιτωλικού, Γιώργος Λιάβας, είναι υποψήφιος για βράβευση ως ο «Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της Super League 1» για τη σεζόν 2019/20....

Ο νεαρός, που πρόσφατα υπέστη ρήξη χιαστού, αναδείχθηκε υποψήφιος μαζί με τους Εμμανουηλίδη και Τζόλη μέσω της ψηφοφορίας που διεξήχθη μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Super League 1.

Η σχετική ανάρτηση του ΠΣΑΠ αναφέρει:

«Υποψήφιοι στην κατηγορία «Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της Super League 1» για τη σεζόν 2019/20, όπως αναδείχθηκαν μέσω της ψηφοφορίας που διεξήχθη μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Super League 1, είναι οι Δημήτρης Εμμανουηλίδης (Πανιώνιος), Γιώργος Λιάβας (Παναιτωλικός), Χρήστος Τζόλης (ΠΑΟΚ)».





Υποψήφιοι στην κατηγορία «Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της Super League 1» για τη σεζόν 2019/20, όπως αναδείχθηκαν μέσω της ψηφοφορίας που διεξήχθη μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Super League 1, είναι οι Δημήτρης Εμμανουηλίδης (Πανιώνιος), Γιώργος Λιάβας (Παναιτωλικός), Χρήστος Τζόλης (ΠΑΟΚ)
agriniopress

4 σχόλια:

  1. Γιωργο σου ευχομαι γρηγορα επανοδο στα γηπαιδα. Συγχαρητηρια για την επιλογη ως υποψηφιος καλυτερος νεος παικτης. Ευχομαι ολοψυχα να κερδισεις το βραβιο. ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΕΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πού είσαι Νικόλα. ο κόσμος σε θέλει να κατέβεις υποψήφιος
    Είναι καλύτεροι οι φίλοι σου που ψήφιζες τόσα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο