Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Ποια μίζα ρε κύριοι και υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού Covid για την οποία μιλάτε ;




Τα εμβόλια για την πολιομυελίτιδα έσωσαν εκατομμύρια παιδιά στον κόσμο και δεν είναι παράλυτοι άνθρωποι στα κρεβάτια τους .!!!
Τα εμβόλια για την Ιλαρά έσωσαν εκατομμύρια παιδιά στον κόσμο και δεν είναι παράλυτα από Guillain-Barre .!!!!!
Το ίδιο για τον κοκίτη, για τις μαγουλάδες που άφηναν στείρωση στα αγόρια.!!!
Το ίδιο για την ευλογιά που σκότωνε εκατομμύρια παιδιά στον κόσμο , για την , για και τα νεότερα για την πνευμονία και τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας στα κορίτσια.!!!!!...
Ή για την γρίπη η όποια σκοτώνει πιο πολύ από τον Covid που η Ισπανική γρίπη σκότωσε 40 εκατομμύρια ανθρώπους, όταν ο πληθυσμός στην γης τότε ήταν ένα δις και σήμερα που είναι 10 δισεκατομμύρια , αντιστοιχεί σε 400 εκατομμύρια νεκρούς .!!!!
Εσείς δεν είστε που λέγατε τις ίδιες ανοησίες για τον ιό της γρίπης Η1Ν1 και τρομοκρατούσατε τον κόσμο και τώρα αυτό το στέλεχος του ιού Η1Ν1 περιλαμβάνεται στο ετήσιο εμβόλιο της γρίπης , το οποίο φέτος λόγω του φόβου του Covid , το έκαναν 4 εκατομμύρια Έλληνες με αποτέλεσμα τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο λόγω της μεγάλης ζήτησης περίμενες για πρώτη φορά ακόμη και ένα μήνα για να βρεις εμβόλιο για την γρίπη .!!!!
Ξέρεται πως λόγω του μεγάλου εμβολιασμού για την γρίπη , πως εφέτος και γιατροί με πολύ δουλειά δεν έχουμε δει ούτε ένα κρούσμα γρίπης .!!!!
Αλλά μη μου πει κάποιος πονηρούλης , ότι αυτό είναι αποτέλεσμα, του ότι ο κόσμος είναι κλεισμένος στα σπίτια τους , γιατί τους απαντώ ,πως βλέπουμε εκατοντάδες εμπύρετες ιώσεις , αλλά ΟΧΙ γρίπη.!!!!
Γι άλλο έναν λόγο ακόμη σιωπήστε επιτέλους ,για να μην αναγκαστώ να το πω σε άλλη διάλεκτο .!!!!
Εσείς τα παιδιά σας δεν θα τα πάτε να εμβολιαστούν;;;;;;
Πάψτε επί τέλους και αν δεν θέλετε να το κάνετε, ασφαλώς είναι δικαίωμα σας.
Όπως είναι δικαίωμά σας και να πάτε ,να πνιγείτε στην θάλασσα, αν θέλετε , που εμείς δες θα σας εμποδίσουμε καθόλου και στις δυο περιπτώσεις , αλλά στην δεύτερη θα πέσουμε στην θάλασσα, να προσπαθήσουμε να σας σώσουμε .!!!
Σε εμένα δεν αρμόζει να πω , ότι θα χαρώ αν πνιγείτε ,αλλά πολλοί είναι αυτοί οι χιλιάδες και τα εκατομμύρια ,που τρέχουν για να εμβολιαστούν και πολλοί περιμένουν με αγωνία πότε θα έρθει η σειρά τους ,οι οποίοι θα χαιρόντουσαν αν απαλλασσόταν η ανθρωπότητα από κάτι τέτοια σκουριασμένα μυαλά , που θέλουν με την ανοησία τους ,να πεθάνουν πολλά εκατομμύρια ανθρώπων.!!!!
Ξέρετε κύριοι ποια είναι η αγωνία της συντριπτικής πλειοψηφίας στην Ελλάδα ,αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο ;;;;
Πότε θα έρθει γρήγορα η σειρά τους για να κάνουν το εμβόλιο και να απαλλαγούν από το άγχος του επικείμενου θανάτου , για να μην έχουν την τύχη του Ήρωα Κινέζου Οφθαλμίατρου που πέθανε από Covid .
Ο Λι Ουενλιάνγκ, 34 ετών, εργαζόταν στην Ουχάν και στις 30 Δεκεμβρίου 2019 ανέφερε σε πρώην συμφοιτητές του, μέσω της κινεζικής εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων WeChat, ότι επτά ασθενείς, εργαζόμενοι στην τοπική ιχθυαγορά, διαγνώστηκαν με μια ασθένεια που παραπέμπει στο SARS (Σοβαρό Οξύ Αναπνευστικό Σύνδρομο) και έχουν τεθεί σε καραντίνα.

Αστακός 20/2/2021
Dr . Παναγιώτης Στάικος.

( που από σήμερα μετά την συμπλήρωση των 20 ημερών και από την δεύτερη δόση του εμβολίου Covid αισθάνομαι πιο ελεύθερος και χωρίς κανένα φόβο ,αφού ανήκω στις ομάδες υψηλότατου κινδύνου , λόγω βεβαρημένου ιστορικού με την αφαίρεση του μισού αριστερού πνεύμονα, για να προσφέρω πιο άνετα τις υπηρεσίες μου στους ασθενείς μου και στην κοινωνία ) .!!!!






10 σχόλια:

  1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥ ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ PFIZER ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 95%. ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ASTRA ZENECA ME ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 50% ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ?/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως σωστά αναφέρεις τα εμβόλια έχουν σώσει αρκετό κόσμο από τις ασθένειες που αναφέρεις , αλλά ξεχνάς ότι ύστερα από αρκετά χρόνια έρευνα και μελέτη βρέθηκαν αυτά τα εμβόλια. Σε αντίθετη με τώρα που εμφάνισαν το εμβόλιο και λειτουργούμε σαν πειραματόζωα αυτού. Λογικό να έχουμε αμφιβολίες με τόσα που βλέπουμε , για το περιστατικό με τη νοσοκόμα που παρέλυσε ή τον γιατρό ή κάποιοι ηλικιωμένοι που ενώ έκαναν το εμβόλιο νοσήσαν , τι έχεις να πεις;;
    Ο καθένας μας πρέπει να σκεφτεί όλες τις πιθανές συνέπειες που ενδέχεται να έχει και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να επεμβαίνεις και να προσπάθεια να πείσεις τον κόσμο να κάνει το εμβόλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δικαιο εχεις γιατρε σε καποια σημεια , αλλα καλο θα ηταν να μην υπαρχει μονοπολιο στα εμβολια, μιας και το sputnik 5 κανει την καλυτερη δουλεια απ ολα τα εμβολια , ακομα και οι γερμανοι το αποδεχθήκανε αυτο. και για να γινω ακομα ποιο ειλικρινής , θα σας πω οτι δυστυχώς , ενα εμβολιο θελει το χρονο του , με απανωτές δοκιμές σε βαθος χρόνου .η δοκιμαστική του καριέρα ειναι πολυ μικρή σαν εμβολιο . και ο κόσμος φυσικά βρίσκετε στο μεσο ενος διλήμματος. κανεις δεν γνωριζει πιστευω απολυτα, το μακροπροθεσμο, αυτων των ταχύτατων εμβολιων .δυστηχως ο ιος μας στριμωξε ασχημα και θα το πω αλλη μια φορα. αυτοσχεδιάζουν , και ισως ειναι το μονο που μπορουν να κανουν ολοι οι μπροστάρηδες απεναντι σε αυτον τον βρωμικο ιο και τους ευχαριστω εγκάρδια για τον αγωνα τους .αλλα εγω προσωπικά δεν κρινω κανενα ! ολοι εχουν δικαιο , και αυτοι που ειναι αρνητές του εμβολιου εχουν τον λογο τους, αλλα και αυτοι που ειναι υπερ φυσικα θα εχουν τον δικο τους λογο, ο καθενας απο το δικο του πρισμα βλεπει και αξιολογεί .δεν ειμαι εγω ο αλαθητος που θα τον κρίνω η θα προσπαθήσω να τον πείσω. αγοραζω ενα αυτοκινητο και ζηταω εγγύηση γιατρε μου, ποσο μαλλον οταν αγοραζω κατι για την υγεια μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατρέ μου δεν είσαι ο ειδικός να γνωρίζεις. Ότι λένε οι αποκαλούμενοι ειδικοί λες και συ. Δεν λες κάτι καινούργιο. Μας έχουν ταράξει αυτοί οι ειδικοί μέσα από τα κανάλια της τηλεόρασης, έρχεσαι και συ και μας λες τα ίδια. Υπάρχουν όμως και αντίθετες απόψεις και πολλές αμφιβολίες από άλλους, πάλι εξ ίσου ειδικούς. Άσε λοιπόν τον καθένα να κάνει ότι νομίζει και περιορίσου απλά να εύχεσαι ότι το εμβόλιο θα λύσει το πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Στάίκος ρε 'τούβλο' και αγράματε είναι Επιστήμονας και με 50 χρόνια πείρα.Το ίδιο νομίζεις ότι είστε.εσύ τί είσαι.

      Διαγραφή
  5. ΓΙΑΤΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΛΑΡΑ-ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΖΗΤΑΝΕ ΠΟΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΖΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΤΡΕΜΟΥΡΑ,ΤΟΣΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟΣΗ ΤΡΕΜΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημοσιογράφε Παναγιώτη που είσαι τόσο καιρό να μας ενημερώσεις για τα κρούσματα στον αστακό ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην ρωτάς τον Παναγιώτη για τα κρούσματα στον Αστακό !να ρωτάς τον φαμφάρα το Γιαννάκη που όλο χασκογελάει και κάθετε σούζα στους δημοσιογράφους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο