Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Υπογράφτηκε η σύμβαση για την αγροτική οδοποιία Αλυζίας. Προσβάσιμος θα καταστεί ο πολύ σημαντικός αρχαιολογικός χώρος «Καστρί».


Όπως μας ενημέρωσε με σχετική του ανάρτηση στην σελίδα του στο
Facebook ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης, υπογράφτηκε σήμερα στο Δημαρχείο η σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου «Αγροτική Οδοποιία Δ.Ε. Αλυζίας Δήμου Ξηρομέρου»....

Το συγκεκριμένο έργο προϋπολογισμού 595.000 €, προκηρύχτηκε σε διαγωνισμό στις 18 Δεκεμβρίου 2019 (δείτε εδώ) και στις 16 Σεπτεμβρίου 2020, σας ενημερώσαμε ότι έχουμε οριστικό ανάδοχο (δείτε εδώ).

Περιληπτικά, το συγκεκριμένο έργο αφορά την βελτίωση της βατότητας τμήματος του αγροτικού δικτύου της Δ.Ε. Αλυζίας του Δήμου Ξηρομέρου. Συγκεκριμένα το τμήμα αυτό διασχίζει αγροτικές και κτηνοτροφικές εκτάσεις. Ξεκινάει από την Επαρχιακή οδό Αετού - Αρχοντοχωρίου και προσεγγίζει τη θέση «Καστρί».

Το συγκεκριμένο τμήμα έχει μήκος 3.750 μέτρα και ευρίσκεται στην λοφώδη περιοχή του Αρχοντοχωρίου. Διασχίζει και εξυπηρετεί κυρίως κτηνοτροφικές εκτάσεις και δίνει διέξοδο προς την Επαρχιακή οδό Αετού - Αρχοντοχωρίου.

Το έργο αναπτύσσεται σε δημόσια έκταση, εφ' όσον οι εργασίες πραγματοποιούνται στο κατάστρωμα των δρόμων και στα πρανή, που ευρίσκονται σε δημόσια έκταση.

Αν θέλετε να λάβετε γνώση τεχνικές λεπτομέρειες του έργου, δείτε εδώ.

mytikaspress

9 σχόλια:

  1. Κάνε και κανένα έργο δικό σου
    Αυτά είναι όλα του Γαλουνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό φίλε δεν είναι του Γαλουνη είναι μελέτη από την εποχή τριποτσερι όπως και το δημοτικό στο Μύτικα ενημερώσου σωστά

      Διαγραφή
  2. ο γαλουνης αγαπουσε τα τειχη της αρχαιας αλυζιας και και ειχε πολυ καλα εργα στο παρελθον για τα τειχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. gelane kai oi petres me tous galounikous .ergo tripotseri einai kai to ftiaxnei o triantafyllakis .ypno galounakia twra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα του Γαλουνη μέχρι τώρα ότι γίνεται
      Τίποτα δικό του

      Διαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Η μελέτη είναι του 2008 ρε. Δεν είναι κακό να λέμε και καμία αλήθεια που και που

      Διαγραφή
  5. Υπάρχουν και άλλοι δρόμοι που εξυπηρετούν κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις που αυτή την στιγμή ειναι πιο αναγκαία η αποκατάσταση των ζημιών που έχουν υποστεί για να γίνουν προσβάσιμοι. Ο συγκεκριμένος δρόμος ειναι προσβάσιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο