Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Όταν θες να καταλάβεις αυτά που θες δεν φταίμε ούτε εμείς, ούτε ο αρθρογράφος της σελίδας «Βελούτσα».


Ως αρθρογράφοι του συγκεκριμένου κειμένου για τις προφορικές εργασίες της τέως δημοτικής αρχής (δείτε εδώ) που οδηγούνταν σε έκδοση διαταγών πληρωμής, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι στόχος του άρθρου μας ήταν να καταδείξουμε και να καταγραφεί, ότι το συγκεκριμένο «φαινόμενο» των προφορικών έργων και προμηθειών που οδηγούνταν σε διαταγές πληρωμής, πλέον έχει σταματήσει...

Ότι αυτό το «φαινόμενο» των διαταγών πληρωμής για προφορικές εργασίες και προμήθειες, κόπηκε μαχαίρι και να γίνουν γι αυτό οι ανάλογες πολιτικές κρίσεις.

Το «ούτε λόγος για την ταμπακιέρα», που απευθύνεται καθαρά προς την τέως και νυν δημοτική αρχή από τον αρθρογράφο της σελίδας ‘’Βελούτσα’’ και όχι προς εμάς όπως κάποιοι θέλησαν βολικά να καταλάβουν, αναφέρεται για την τύχη του μεγάλου ποσού και για την αναζήτηση άλλου είδους ευθυνών, εκτός από τις πολιτικές που αναδεικνύαμε εμείς όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και με το σημερινό μας άρθρο.

Εδώ πράγματι είναι μία άλλου τύπου συζήτηση στην οποία εμείς δεν μπήκαμε, αλλά όλα αυτά τα προηγούμενα χρόνια που μιλάγαμε για αυτή την ταμπακιέρα που ήταν σε εξέλιξη και πολιτικές εξηγήσεις κανείς δεν έδινε και όλοι σφυρίζανε αδιάφορα, πάντοτε στα κείμενα μας καλούσαμε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς να παρέμβουν και συγκεκριμένα: Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκεντρωμένη, Επίτροπος, Οικονομικοί Επιθεωρητές και Δικαιοσύνη.

mytikaspress

18 σχόλια:

  1. Ωραία, σταματήσατε το φαινόμενο των προφορικών έργων και των διαταγών πληρωμής. Το άθλιο φαινόμενο των απευθείας αναθέσεων θα μας πείτε πότε θα τελειώσει; Λαλίσταστοι είστε για τα έργα των τέως Δημάρχων, για τα πεπραγμένα της νυν δημοτικής αρχής πότε θα μας πείτε; Φτάσαμε στο τέλος της διετίας και ακόμη θα μας μιλάτε για τους τέως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τις απευθείας αναθέσεις;;
    Τι έχεις να πεις;
    Μούγκα Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είστε σίγουροι εσείς για το που πήγαινε. Εσείς αναθετετε εκτός Δήμου ξηρόμερου με την απευθείας ανάθεση. Σωστό λάθος θα κριθείτε. Γιατί οι φίλοι εκ νέο χωριού κατοχής αγρινιου και μεσολογγιου πλοθτισανε στην ανάθεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 😂🤣😂😂🤣
    Ο αρθρογράφος της βελουτσα μια χαρά τα γράφει
    Και τα καταλάβανε πολύ καλά όλοι
    Εσυ προσπαθείς να μαζέψεις τα ασυμμάζευτα
    Μαζέψου λίγο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ . ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 41 ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ?? ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 341 ειναι .τι γραφεία βρε ουφο για να λασπολογήσεις

      Διαγραφή
  6. Κάτι για εισαγγελείς Που6 ακούγαμε τι6 γίνετσι άραγε? Αυτό μαζί με τις κομενες παροχές Που6 αποτελούσαν δεσμεύσεις της δημοτικής αρχής ξεχάστηκαν? Αυτά τα 2 αποτελούσαν τη σημαία προεκλογικά κ φυσικά τη δέσμευση ότι θα υλοποιηθούν άμεσα. Έχουν περάσει σχεδόν 2 χρόνια κ τίποτε. Για το πλήθος ή μάλλον την αποκλειστικοτητσ κ μόνο των απευθείας ανσθεσεων δεν λέτε τίποτε? Μόνο αυτό κάνουν ενάμισι χρόνο τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο βελουτσας μια χαρά στη λέει
    😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι αναθέσεις συνεχίζονται ε.... Και πιο δυνατά τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φάγατε έναν αντιδήμαρχο που προσπάθησε να κόψει παροχές και βάλατε στην θέση του κάποιον πυ δεν θα προσπαθήσει να κόψει ούτε μια γιατί τέτοιες εντολές έχει από τον δήμαρχο και την ομάδα του δημάρχου τους κολλητούς . Αυτή είναι η ανατροπή κύριε Δήμαρχε και κύριε μυτικα πρεσσ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλώ πολύ να ανέβει το σχολιο αυτό προς αποκατάσταση της αλήθειας.
      Κανένας δεν έδιωξε τον εν λόγω αντιδήμαρχο. Προσπάθησε γραφετε να κοψει παροχές. Όπως το λέτε είναι. Προσπαθείσε...ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΚΑΝΕ 10 ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ 10 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΒΟΛΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΨΗΦΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΣΠΙΤΙΑ ΑΛΛΟΝΩΝ...ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΝΑΓΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΧΑΡΤΙΑ ΣΕ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΣΕΙ ΑΥΓΑ...
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟ ΜΑΚΡΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ.
      ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ.

      Διαγραφή
  10. Το πρόβλημα είναι ότι δεν σας διέλυσε ακόμα ο δημαρχαρας. Θα μείνει αλλά 5 και θα τα φτιάξει όλα και την υπηρεσία και τους διαγωνισμούς και τα έργα και τους προηγούμενους. Βιάζεστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα 8000 € για τον αγωγό ΣΥΞ που έγινε τόσο μεγάλη ζημιά αφού το νερό φτάνει μέχρι το αγραμπελο μας είπε ο πρόεδρος εδώ και πέντε μήνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για πόσο ακόμη θα αναφέρεστε στους τέως δημάρχους για να αποκτάτε ασυλία. Βαδίζετε ακριβώς πάνω στα χνάρια των προηγουμένων. Είναι προφανές ότι δεν έχετε καταλάβει την μουρμούρα του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να μας πει ο Δήμαρχος πότε θα βγάλει το χαράτσι της αύξησης του πάγιου στο νερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ερωτήματα έχεις και τι να σου πει ο Δήμαρχος? Αυτός το έβαλε το χαράτσι. Έλεος με τα ερωτήματα σάς

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟ ΕΒΑΛΕ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ. ΜΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΟΡΤΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΚΡΙΒΕ ΔΑΠΑΝΕΣ. ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΕΠΡΑΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΎΜΕΝΑ. ΨΗΦΟΙ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΜΗΔΕΝ ΤΑΜΕΙΟ, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΑ , ΣΠΑΤΑΛΕΣ.ΤΟΟΟΟΟΟΣΕΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ....ΑΠΟ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ ΜΟΤΕΡ ΔΡΌΜΟΥΣ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ .....ΟΛΑ ΕΝΑ ΧΑΛΙ. ΚΑΝΤΕ ΟΣΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΘΕΛΕΤΕ......ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
      Παρακαλώ πολύ να ανέβει οπωσδηποτε.

      Διαγραφή
    3. Παρακαλώ πολύ να ανέβει. Το χαράτσι στο έβαλε ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ. Που σου ΦΟΡΤΩΣΕ ένα δάνειο 1200000 γιατί ΑΠΕΚΡΙΒΕ ΔΑΠΑΝΕΣ.
      Γιατί ποτέ δεν έκοψε σε κανέναν παροχή για τους ψήφους. ΓΙΑΤΙ δεν προσπάθησε καν να εισπράξει τα χρωστούμενα. ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΔΗΘΕΝ ΣΕ ΖΗΜΙΕΣ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΧΑΛΟ. ΜΗΔΕΝ ΤΑΜΕΙΑ ΜΗΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΣΠΑΤΑΛΗ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ.
      ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο