Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Προχωρούν οι εργασίες της εργολαβίας διαμόρφωσης του εξωτερικού χώρου του Κ.Υ. Μύτικα. Αλλάζει η εικόνα στο σημείο.


Προχωρούν οι εργασίες στο νέο κτίριο του Κ.Υ. Μύτικα, σύμφωνα με το φωτογραφικό υλικό που μας στέλνουν συμπατριώτες μας από τον Μύτικα, με την πρώτη από τις τρεις εργολαβίες που αφορούν την διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου να εξελίσσεται ομαλά και την εικόνα στο σημείο να αλλάζει επιτέλους......

Ελπίζουμε τα πολύ σημαντικά 200.000 € που έβγαλε το Υπουργείο Υγείας το 2018 (δείτε εδώ), με τις τρεις εργολαβίες της 6ης Υ.ΠΕ το 2020, να φτάσουν ώστε να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί το νέο κτίριο, το οποίο για 11 χρόνια κατασκευάζεται και ακόμα δεν έχει παραδοθεί, με τις ευθύνες δυστυχώς να είναι συγκεκριμένες (δείτε εδώ).

Η νέα δημοτική αρχή παρέλαβε το έργο αυτό ουσιαστικά ημιτελές, και από τον 1ο μήνα της θητείας της, με αλλεπάλληλα ραντεβού και προσωπικές συνεννοήσεις του Δημάρχου Ξηρομέρου, γιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκη με την 6η Υ.ΠΕ, δρομολογήθηκε και έγινε καταρχήν η διοικητική παραλαβή του έργου από την 6η Υ.ΠΕ στις 2 Ιουλίου 2020 (δείτε εδώ), ώστε αυτή πλέον να αναλάβει επίσημα και αποκλειστικά την ευθύνη της ολοκλήρωσης του πολύπαθου έργου, που το περιμένουν με αγωνία οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Δ.Ε. Αλυζίας, τα αγαπημένα μας νησιά του Καλάμου και του Καστού Ιονίου Πελάγους.

Η υγεία πάντα πάνω απ' όλα και μακάρι όλα να πάνε καλά και να το δούμε σύντομα να λειτουργεί.

Δεν θέλουμε να παραλείψουμε και να μην αναφέρουμε, επειδή έχουμε ιδία γνώση λεπτομερειών, ότι επίσης και πολλοί ενεργοί πολίτες βοήθησαν, όπως ο κ. Νίκος Νταής, με συνεχείς οχλήσεις και πιέσεις προς την 6η Υ.ΠΕ και με δημοσιεύματα, να προχωρήσει η αποπεράτωση του Κ.Υ. Μύτικα, όπως και ο Δ/ντης του Κ.Υ. Μύτικα κ. Ιωάννης Χρόνης.





mytikaspress

1 σχόλιο:

  1. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΟΛΗΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο