Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Χαρδαλιάς: Στο «κόκκινο» ο δήμος Αμφιλοχίας και η Λευκάδα


Την παράταση του καθολικού lockdown στην Αττική για -τουλάχιστον- μια εβδομάδα ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της Παρασκευής ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς....

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πως ο δήμος Αμφιλοχίας από αύριο Σάββατο θα βρίσκεται στο «κόκκινο». Τόνισε παράλληλα πως τα ενεργά κρούσματα την τελευταία εβδομάδα αυξήθηκαν από τα 15 στα 50.

Την ίδια στιγμή ανακοίνωσε πως και η Λευκάδα (εκτός από το Μεγανήσι) μπαίνει σε σκληρό lockdown.

Στις περιοχές αυτές, που ανήκουν σε αυτό το επίπεδο, είναι υποχρεωτική η τηλε-εκπαίδευση για την πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ενώ αναστέλλεται η λειτουργία των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών.

Επίσης, αναστέλλεται η λειτουργία του λιανεμπορίου, των κομμωτηρίων και των υπηρεσιών προσωπικής υγιεινής, δεν επιτρέπεται, η τέλεση κάθε είδους λειτουργιών και ιεροπραξιών παρουσία πιστών στους χώρους λατρείας.

Επίσης απαγορεύεται η κυκλοφορία από τις 6 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί, με εξαίρεση την περιφέρεια της Αττικής που το μέτρο αυτό ισχύει μόνο τα σαββατοκύριακα ενώ τις καθημερινές η απαγόρευση κυκλοφορίας ξεκινά στις 9 το βράδυ.

Ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πως από αύριο Σάββατο θα βρίσκονται στο «κόκκινο»: η Λευκάδα (εκτός από το Μεγανήσι), η Θεσπρωτία, η Σύρος, η Σάμος, η Άρτα, το Διδυμότειχο, ο Δήμος Λοκρών, η Αμφιλοχία, το Ηράκλειο και η Κορινθία.

Ακόμα, «κόκκινες» παραμένουν: η Κεφαλονιά, η Ηλεία, η Θεσσαλονίκη, η Χαλκιδική, το Ρέθυμνο, η Θάσος, η Αγιά, ο δήμος Πύδνας Κολινδρού, η Ζίτσα, το Ναύπλιο και η Τανάγρα.


https://www.facebook.com/watch/?v=1440667349610476 
 agriniopress

5 σχόλια:

  1. κοκκινο χτυπαει το κεφαλι σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αμφιλοχια κοκκινη περιοχη.εδω μωρε δεν εγινε το αγρινιο κ εγινε η αμφιλοχια.απο κει να καταλαβεις ποση ανευθυνοτητα κυκλοφορει.για την ανευθυνοτητα αυτων θα την πληρωσουμε ολοι.βλεπεις ο αλλος εχει βγει θετικος κ βολταρει στην αμφιλοχια.απο κει να καταλαβεις τι κυκλοφορει στον κοσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Αμφιλοχια κοκκινη.απολυτα λογικο.εφοσον υπαρχει Η ανευθυνοτητα.οικογενειες θετικες στον ιο κ στελνανε κανονικα τα παιδια τους στο σχολειο.απο αυτο κ μονο τι καταλαβαινεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Αμφιλοχία είναι γεμάτη απλά δεν το λένε. Φοβούνται και κυκλοφορούν σαν να μη συμβαίνει τίποτα...
    Νοοτροπία επαρχιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ρε πρωτεύουσα το βρ... Κι το πέταξες περνώντας το αυλάκι?

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο