Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

Σε Αμφιλοχία και Αστακό τα περισσότερα από τα κρούσματα κορωνοϊού της Παρασκευής


15 νέα κρούσματα κορωνοϊού κατένειμε στην επιδημιολογική έκθεση της Παρασκευής 12/2 ο ΕΟΔΥ στην Αιτωλοακαρνανία.....

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα περισσότερα κρούσματα έχουν εντοπιστεί στην Αμφιλοχία, έξι στο σύνολο. Τέσσερα νέα καταγράφονται στην περιοχή του Αστακού. Από ένα κρούσμα έχει εντοπιστεί σε Αγρίνιο, Θέρμο, Αιτωλικό, Κατούνα και Ναύπακτο.

Σημειωτέον ότι τα κρούσματα στο νομό παραμένουν σε διψήφιο αριθμό για τρίτη συνεχόμενη μέρα, καθώς στις 10/2 είχαν καταγραφεί 16 και στις 11/2 είχαν καταγραφεί 13.

agriniopress

7 σχόλια:

  1. Γνωρίζω άτομα που έχουν βγει θετικά από τον αστακό εδώ και 3 ημέρες και δεν υπάρχουν στην κατανομή, πως γίνεται αυτό;; Μήπως δεν επικοινωνείτε με το εοδυ ;; Παρακαλώ τους αρμόδιους φορείς να ερευνούν τέτοια θέματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά άλλο ήταν το κορονοπαρτυ που έσπειρε τον ιο..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν λέμε ότι είμαστε σε καραντινα είτε επειδή είμαστε θετικοί είτε επειδή έχουμε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρουσμα, μένουμε σπίτι δεν κάνουμε βόλτες αμέριμνοι στον αστακό.. ας επικοινωνήσουμε με τους ειδικούς να μάθουμε 5 πράγματα , μην έχετε το νου σας μόνο στο να κουτσομπολεύετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας τηρούσαμε τα μέτρα να μην αυξανόντουσαν τα κρούσματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γελάει καλύτερα , οποίος γελάει τελευταίος..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Που είναι οι λοιμωξιολογοι του τόπου να βάλουν μια τάξη ;;; 😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λογικό να υπάρχει διασπορά εφόσον υπάρχουν κάποιοι ανεγκέφαλοι που δεν τηρούν τόσο τα μέτρα όσο και την υποτιθέμενη «καραντινα» που έχουν οι ίδιοι και κυκλοφορούν ανεμπόδιστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο