Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Εγώ πάντως όχι απλά δεν θα πήγαινα ,για να με εξετάσει γιατρός , ο οποίος δεν έχει κάνει το εμβόλιο για τον Κορονοϊό, αλλά δεν θα τον έπαιρνα, ούτε για να μου δέσει τον γάιδαρο μου .!!!




Χθες που εγώ με χαρά έκανα την δεύτερη δόση του εμβολιασμού για τον Κορονοϊό και αντί να βγάλω ουρά και αυτιά λύκου , όπως έλεγαν κάποιοι ανόητοι στο διαδίκτυο, αντί αυτών των γελοιοτήτων έγινα κατά << 25 χρόνια νεότερος>>.

Όμως την ίδια ώρα ένα 9χρονο παιδί στην Πάτρα έμπαινε στην ΜΕΘ με βαριά πνευμονία , επειδή η ασυνείδητη μητέρα του , εργαζόμενη στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας δεν έχει κάνει το εμβόλιο και μετέδωσε τον ιό σε ολόκληρη την οικογένεια της , όπου κατά μεγάλη ντροπή το 44% των υγειονομικών , αν είναι δυνατόν, δεν έχει κάνει το εμβόλιο για τον Covid......


Και όπως η ίδια περνάει τραγικές ώρες αυτή την στιγμή και είναι λογικό και ανθρώπινο να της συμπαραστεκόμαστε, εάν θα είχε κολλήσει η ίδια εξαιτίας της ασυνειδησίας της να εμβολιαστεί, ένα άλλο παιδί με υποκείμενα Νοσήματα , το οποίο θα μπορούσε να νοσηλευόταν στο νοσοκομείο που εργάζεται , εκείνη θα ένοιωθε ντροπή και ενοχές ,πως άθελά της είχε κάνει ένα έγκλημα.......

Κι καλά θα μου πεις ρε γιατρέ τα βάζεις με μια πιθανά αγράμματη εργαζόμενη στο Νοσοκομείο , όταν το 40% περίπου των γιατρών των Δημόσιων Νοσοκομείων δεν έχει κάνει το εμβόλιο , όταν η πολιτεία τους έδωσε το προνόμιο προκειμένου να προστατεύσουν τον εαυτόν τους ,αλλά και τους ασθενείς τους με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα να προηγηθούν έναντι όλων .

Όχι ασφαλώς .

Αλλά στους γιατρούς των Δημόσιων Νοσοκομείων ,όπως και στους ιδιώτες γιατροί δεν έχουν εμβολιαστεί για την γρίπη και τον Κορονοϊό , οι οποίοι αποτελούν οιονεί δολοφόνους, θα έπρεπε να τους αφαιρείται με συνοπτικές διαδικασίες η άδεια άσκησης Επαγγέλματος , πράγμα το οποίο λέει πιο κομψά και ο Καθηγητής Φαρμακολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης κύριος Γραβάνης .

Σήμερα το πρωί άκουσα τον πρόεδρε των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας , ο οποίος χωρίς ντροπή αφού ομολόγησε , πως δεν έχει εμβολιαστεί, να παραδέχεται πως μόνο το 44% των Υγειονομικών του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας της Πάτρας δεν έχει κάνει το εμβόλιο ,(όπως το πιστοποίησε και ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ) ,να λέει διάφορες ανοησίες, παριστάνοντας τον σπουδαίο ειδικό Λοιμωξιολόγο, ότι δήθεν γιατροί που εμβολιάστηκαν με την πρώτη δόση νόσησαν, γιατί δεν πρόλαβαν να αναπτύξουν Αντισώματα .

Κλωτσιές που σου χρειάζονται αργόσχολε εργατοπατέρα .!!!

Μα βρε ανθρωπάκι αυτό θα ίσχυε τις πρώτες ημέρες , αλλά όταν οι Νοσοκομειακοί γιατροί , που επιθυμούσαν να εμβολιαστούν , αν είχαν εμβολιαστεί στις 5 Ιανουαρίου, που ξεκίνησε ο εμβολιασμός τους, τώρα θα ήσαν άνοσοι, αλλά σαν κότες που είστε περιμένατε ,να δείτε τι θα γίνει, με εμάς που εμβολιαστήκαμε , όπως και με ανθρώπους 90 χρονών και δεν έπαθαν τίποτα , και τώρα βγάζετε και γλώσσα ,αντί να βγάλετε τον σκασμό .

Ο κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να εμβολιαστεί ή να μην εμβολιαστεί .

Αλλά κανένας υγειονομικός και πολύ περισσότερο γιατρός δεν έχει το ηθικό δικαίωμα, να μην έχει εμβολιαστεί και αποτελεί ξένο σώμα για τον ιατρικό σώμα , που με το παράδειγμά του πρέπει ,να αποτελεί πρότυπο για την κοινωνία και όχι να σπέρνει φόβο και αμφιβολίες στην κοινωνία , ανθρωπάκια της πεντάρας .!!!

Εγώ πάντως μέχρι να εμβολιαστεί το 70% του πληθυσμού της χώρας , παρά το γεγονός ότι σε 18 ημέρες θα είμαι άνοσος έναντι του Covid , θα συνεχίσω να φοράω μάσκα και γυαλιά ή ασπίδα πλέξι γκλάς , για τους λόγους προστασίας των συνανθρώπων μου , τους οποίους έχω εξηγήσει πολλές φορές .

ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΦΘΆΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ,ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΊ ΤΟ 70% ΕΩΣ 80 % ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ.

Αστακός 3/2/2021

Dr. Παναγιώτης Στάικος

Υ.Γ.

Παραπέμπω σε στοιχεία και διευθύνσεις στο internet , στα οποία αναφέρθηκα .

27 Δεκ 2020 — Η κ. Καμπισιούλη ( η πρώτη νοσηλεύτρια της ΜΕΘ του Ευαγγελισμού έκανε το εμβόλιο κατά του Covid 19)ήταν χαμογελαστή την ώρα του εμβολιασμού, ενώ μάλιστα έκανε και χειρονομία στις κάμερες πως όλα είναι καλά.

Η κ. Καμπισιούλη ήταν χαμογελαστή την ώρα του εμβολιασμού, ενώ μάλιστα έκανε και χειρονομία στις κάμερες πως όλα είναι καλά.

Τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, θα εμβολιαστούν στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στις 11:45, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας στις 12:15 και ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους στις 12:45.

24 Δεκεμβρίου 2020, 11:55

Να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός υγειονομικών- Τέλος φθινοπώρου πετάμε τις μάσκες«υπάρχει το νομικό καθεστώς. Ο νόμος 1682/2020 δίνει τη δυνατότητα στην πολιτεία για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας να επιβάλει εργαστηριακές και κλινικές εξετάσεις, αλλά και εμβολιασμό. Αν εμείς γίνουμε πηγή διάδοσης της νόσου, αυτοαναιρούμαστε. Αν το ιατρικό σώμα δεν αποδεχθεί αυτή την αλήθεια, θα πρέπει η πολιτεία να παρέμβει», δήλωσε ο καθηγητής Φαρμακολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Μπράβο του.!!!

Τέτοιους Επιστήμονες χρειάζεται η Χώρα .!!!!!







20 σχόλια:

  1. Και τη έγινε; επειδή εσύ έκανες το εμβόλιο πρέπει να το επιβάλεις και στους άλλους; νομίζω ότι κάθε άνθρωπος είναι υπεύθυνος για το σώμα του αν δεν κάνω λάθος η επιβάλλεται και αυτό; όσο για το νόμο που επικαλείσαι ψηφίστηκε λίγο πριν τον Κορωναίο τυχαίο; δεν ξέρω; ερώτηση κάνω. Και για να τελειώνουμε βρείτε πρώτα οι γιατροί μεταξύ σας αν είναι καλό ή όχι και μακροχρόνια τη γίνεται με το εμβόλιο και μετά να κουνάς το δάχτυλο στον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόσα χρόνια όταν πηγαίνατε σε γιατρό τον ρωτουσατε αν έχει κάνει το εμβόλιο το αντιγριπικο ή αν έχει κάποια ασθένεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος θα έπρεπε να αφαιρείτε και στους ιατρούς οι οποίοι καταπατούν τον όρκο που έχουν δώσει ξεχνώντας ότι υπάρχει το ιατρικό απόρρητο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εφοσον αυτος που θα εμβολιαζοταν στις 5 ιανουαριου θεωρειται "ανοσος" γιατι οσοι κανατε το εμβολιο (αναμεσα σε αυτους και εσεις)γιατι φορατε μασκα κ ασπιδα πανω απ τη μασκα κ αντισηπτικα κ γενικα παιρνεται τοσες προφυλαξεις εφοσον θεωρειστε "ανοσος";τι φοβαστε;μην κολλησετε;αφου θεωρειστε "ανοσος"πως θα κολλησετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΊΣΑΙ πολύ σπουδαίος Γιατρός, ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ , άριστα μας ενημέρωσες ,κ πολύ εύστοχες οι παρατηρήσεις σου!!! !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο σπουδαίος γιατρός λοιμωξιολόγος Τσανος συνεχίζει τις σπουδαίες... ενημερώσεις του ... για τον covit

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπορεί η εκστρατεία εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού στο Ισραήλ, να προηγείται κατά πολύ σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο, ωστόσο πληροφορίες δείχνουν ότι το εμβόλιο δεν συμβάλλει στην ανοσία του πληθυσμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε ανώνυμε 1"36 αν διαβάσεις πιο προσεκτικά την ενημέρωση τού γιατρού, διευκρίνισε ότι για τούς πολίτες είναι δικαίωμα τους να τό κάνουν η όχι, και για αναφορά γίνεται για υποχρέωση των υγειονομικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεν γινεται γιατρε μου να ειναι ολοι ηλιθιοι απο το μεγαλο πσοσοστο που δεν θελει να εμβολιαστει .ισως αυτο το νοσηλευτικο πρωσοπικο που δεν θελει να εμβολιαστει , να διαβασε προσεχτικα τα συστατικα του φαρμακου , η να μην βρηκε πληρες ενημερωση απο τις παρενεργειες. πολλα ειναι τα μπορει .μου ειρθε τωρα στο μυαλο η παροιμια που λεει... η κολοβη αλεπου κοιταει να κανει και τις αλλες κολοβές .ο καθεις πρατει αναλογα. μη σηκώνουμε τον λίθο λοιπόν .να βαλω στο αιμα μου εμβολιο RNA και απο την αλλη να φοραω και πανοπλια , τοτε ποιος ο λογος να κανω το εμβολιο ? αν δεν εχω την απαιτούμενη προφυλαξη, δηλ. να μην μεταδίδω τον ιο και να εχω απο την αλλη και ανοσία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε όλους τους παραπάνω εξυπνουληδες εύχομαι να παραμείνουν υγειεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βλέποντας κ.Σταικε τις αποδόσεις σας σαν ιατρός εγκαταλείπετε αυτό το επάγγελμα και αναλαμβάνεται αυτό του δημοσιογράφου! Σίγουρα θα έχετε μεγαλύτερη επιτυχία σε αυτό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κ. ΣΤΆΪΚΟ ποιος είναι πιο επικίνδυνος. Ο βρετανικός η ο αφρίκανικος ιός ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν βλέπω την ώρα να κάνω το εμβόλιο. ένα τεράστιο αγαθό για τούς ανθρώπους να σωθουν .κάθε μέρα 💯 εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κύριε Στάικο ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. Η ανευθυνότητα ενός ιατρού είναι δύο φορές ανευθυνότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανωνυμε 4:34 να διευκρίνησω ότι δεν είμαι κατά της έμπιστημης και των εμβολιων αλλά το ότι αντιδρούν οι υγειονομικοι κάτι δείχνει όπως επίσης και ότι όλα αυτά τα εμβολια έχουν προσωρινή άδεια σε στάδιο δοκιμών. Μακάρι τα έμβολια να είναι ασφαλή και να καταπολεμησουν τον ιό και να το κάνουμε όλοι τότε ποιος δεν το θέλει αυτό αλλά τις ανησυχίες του κόσμου οφείλει να τις ξεκαθαρίσει πρώτους από όλους οι γιατροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μιλάμε για 2-3 παρενέργειες σέ 200 χιλιάδες εμβολιασμούς κ δεν βλέπεις τα εκατομμύρια άνθρωποι που πέθαναν , διαταραγμένοι είστε κ διαφωνειτε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,Ο ΙΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ.ΔΕΣ ΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΑΡΠΑΧΤΗ ΤΩΝ ΦΑΡΜ/ΝΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παναγιώτη καλό θα ήταν να αφήσεις τις κριτικές και τους σχολιασμούς περί αμόρφωτων και μορφωμένων στους αρμόδιους. Αν είχες την ικανότητα θα ήσουν εσύ ο αρμόδιος, κοίταξε λοιπόν την προσωπική σου ζωή και άφησε τις αερολογίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτός που κάνει το εμβόλιο το κάνει για να προστατεύσει τον εαυτό του.
    Δεν θα νοσήσει αλλά μπορεί να γίνει φορέας του ιού αν βρεθεί με άτομο που νοσεί .
    Γι' αυτό και μετά τον εμβολιασμό εξακολουθούμε να παίρνουμε τις προφυλάξεις για να μην μεταφέρουμε τον ιό σε αυτούς που δεν έχουν κάνει εμβόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Θα απαντήσω με μια μόνο απάντηση σε όλους όσοι με ειρωνικό τρόπο προσπάθησαν να μειώσουν την προσπάθεια μου για το όφελος του εμβολιασμού .
    Οι γιατροί του Νοσοκομείου Σωτηρία που σήκωσε μαζί με τον Ευαγγελισμό το μεγάλο μέρος της Πανδημίας του λεκανοπεδίου Αττικής που ειναι το 50% του πληθυσμού της Χώρας ήταν ηλίθιοι ,που εμβολιάστηκαν σε ποσοστό 95% στην Σωτηρία και 85% στον Ευαγγελισμό ;;;;;;!!!!
    Το γεγονός ότι μόνο το 5% των γιατρών έχει κάνει το εμβόλιο της γρίπης η οποία είναι ίσως πιο θανατηφόρα από τον Covid δεν συνιστά ασυνειδησία ;;;;;
    Παναγιώτης Σταικος
    Υ.Γ
    Δεν με πειράζει βρίστε όσο θέλετε καμία δεκαριά γνωστοί άγνωστοι ,που είστε οι ίδιοι και οι ίδιοι .
    Ελάτε κάθε ημέρα στο ιατρείο μου και θα δείτε σε εποχή μεγάλης οικονομικής κρίσης την αποδοχή ολοκλήρου του Ξηρομέρου ,προς το οποίο είμαι ευγνώμων .!!!
    Μου αρκεί που 30·000 που μπαίνουν στα τοπικά Blogs αποδέχονται τις προτάσεις μου και στο Facebook βλέπω και τα ονόματα πολλών εκατοντάδων ίσως και χιλιάδων που με επαινούν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο