Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Την αποκατάσταση της αξιοπρέπειας και του κύρους του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου ζητά ο Κώστας Λύρος. (Βίντεο)

 
    Σε τηλεοπτική δήλωσή του ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος ανακοινώνει την απόφασή του να κινηθεί με κάθε μέσο για την αποκατάσταση του κύρους του Δήμου μας από την από την ακατανόμαστη συμπεριφορά του πρώην Δημάρχου Νίκου Καραπάνου στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο κ. Λύρος επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι άνθρωποι τέτοιου ήθους δεν νοείται να έχουν θέση στην δημόσια διοίκηση.
Αναλυτικά το μήνυμα είναι το εξής:
 
Αγαπητοί  συνδημότες,
Μετά από τον πανελλήνιο διασυρμό του Δήμου μας, του Δήμου της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, από τις χυδαιότατη συμπεριφορά του πρώην δημάρχου, Νίκου Καραπάνου ενώπιον όλου του Δημοτικού Συμβουλίου και όλης της χώρας, έχω χρέος να κινηθώ προς κάθε κατεύθυνση για την αποκατάσταση της ηθικής στην οποία είμαστε αδιαπραγμάτευτοι.
 
Έχοντας την τιμή  και την ευθύνη να ηγούμαι του Δήμου της Ι.Π. Μεσολογγίου είμαι αναγκασμένος να στραφώ για την κατά το νόμο τιμωρία πράξεων τόσο σοβαρά επιλήψιμων για την αξιοπρέπεια του Δήμου μας και να αιτηθώ την αποπομπή του εν λόγω προσώπου από τον χώρο της δημόσιας διοίκησης.
 
Είναι αδιανόητο άνθρωποι διατελέσαντες στο υψηλότερο αξίωμα ενός τόπου, να κομίζουν τέτοια ήθη, να μετέρχονται τέτοιες ακατανόμαστες συμπεριφορές, που δεν έχουν καμία σχέση με τον υγιή πολιτικό διάλογο και να συνεχίζουν να στεγάζονται και να αμείβονται από τον κρατικό μηχανισμό.
 
Πλέον την άγνοια δεν μπορεί να  την επικαλεστεί κανείς!
 
Το κύρος του Δήμου της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου πρέπει να αποκατασταθεί!  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο