Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Μέτρα για τον κορωνοϊό: Πρόστιμο σε καταστηματάρχη και τέσσερις πελάτες σε χωριό του Αγρινίου


Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης ήταν αυτοί που επέβαλλαν πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ σε καταστηματάρχη σε χωριό του Αγρινίου, ο οποίος και διαπιστώθηκε μετά από έλεγχο, τις πρωινές ώρες χθες ότι λειτουργούσε την επιχείρησή του κατά παράβαση των μέτρων πρόληψης και προστασίας για τον κορωνοϊό....

Στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος βρίσκονταν και εξυπηρετούνταν επίσης κατά παράβαση των μέτρων πρόληψης και προστασίας τέσσερις πελάτες οι οποίοι και καλούνται να αποπληρώσουν πρόστιμο ύψους 300 ευρώ έκαστος, ενώ οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του ιδιοκτήτη.

Παράλληλα, χθες Πέμπτη επιβλήθηκαν στην περιοχή ευθύνης της Α.Δ. Ακαρνανίας 31 ακόμη πρόστιμα για άσκοπες μετακινήσεις και τρία ακόμη για μη χρήση μάσκας.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε χωριό του Αγρινίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εξυπηρετώντας τέσσερις πελάτες.

Στον άνδρα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ στους τέσσερις πελάτες επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση».

agriniopress

1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο