Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Σύλλογος Χοβολιωτών Αστακού: Στηρίζουμε τη Δημοτική Αρχή στο θέμα με τις παρανομες συνδέσης ύδρευσης.



     Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Χοβολιωτών Αστακού, μεταφέρει την αμέριστη υποστήριξή του προς τη Δημοτική Αρχή Ξηρομέρου, στο θέμα των παράνομων συνδέσεων ύδρευσης. Προτείνει τη σύσταση επιτροπής ελέγχου, ώστε όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, "να μπει μια καινούργια αρχή έτσι να έχει και ο δήμος έσοδα προκειμένου να μην έρχεται στους προϋπολογισμούς να φορτώνει τους δημότες με αυξήσεις στα πάγια ή τα τιμολόγια της ύδρευσης."

Καταλήγοντας, "ευελπιστούμε ότι ο κανονισμός δεν θα μείνει στα γραπτά κείμενα αλλά θα γίνει πράξη."

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση του συλλόγου:


 

 

4 σχόλια:

  1. ΣΩΣΤΆ ΚΆΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΆ Η ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΑΡΧΉ ΕΊΝΑΙ ΑΝΊΚΑΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ...ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΌΛΟ ΛΌΓΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σωστό θα είναι να σταλεί μύνημα στην δημοτική αρχή ""όχι στηρίζουμε"" αλλά δεν θα στηρίξουμε στις επόμενες εκλογές αν δεν μπει ένα τέλος στο διαχρονικό αυτό πρόβλημα της κλοπής του νερού από τους γνωστούς σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα, όπου πίνουν και περισσότερο ποτίζουν εις την υγεία των δημοτών αυτών πού είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εχετε απολυτο δικιο. διαβαζω ομως στα σχολια οτι ολες οι παρανομες παροχες ειναι απο τον Αι Δημητρη μεχρι τον Αστακο ΛΑΘΟΣ. και μεσα στον Αστακο υπαρχουν πανω απο 100 ρολογια που δεν γραφουν. για αυτα γιατι δεν μιλατε; πουθενα δικαιωσηνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι αφού ο κανονισμός λέει απαγορεύεται πάνω στον κεντρικό αγωγό τι δεν καταλαβαίνεις ερμε πολίτη του Αστακό έχεις μαχαίρι 🗡️ τρως πεπόνι . Πάνω στον αγωγό που έρχεται από Άγιο Δημήτριο υπάρχει παροχή πρόκληση Φ 90 λέει πουθενά ο κανονισμός τέτοια πράγματα μην τρελαθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο