Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021

Δεντροφύτευση από τον Σύλλογο Αρχοντοχωρίου "Η Ζάβιτσα".       Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε δενδροφύτευση, στην είσοδο του Αρχοντοχωρίου ερχόμενος από Αετό, καθώς το σημείο είχε μετατραπεί σε υπαίθρια χωματερή όλα τα προηγούμενα χρόνια.

       Η δεντροφύτευση πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχοντοχωρίου "Η Ζάβιτσα". Για την υλοποίηση της εν λόγω δράσης συμμετείχαν με εθελοντική εργασία τα μέλη του συλλόγου, τηρώντας πάντα τις αποστάσεις και όλα τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορονοϊού...........

Η ανακοίνωση του συλλόγου και φωτογραφίες,
Ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχοντοχωρίου "Η Ζάβιτσα", μετά τον καθαρισμό που έκανε στην είσοδο του χωριού μας σε δημόσιο χώρο, ερχόμενος από Αετό, που είχε μετατραπεί σε υπαίθρια χωματερή όλα τα προηγούμενα χρόνια, προχώρησε σε δενδροφύτευση στο συγκεκριμένο σημείο.
Η δράση υλοποιήθηκε με εθελοντική εργασία των μελών του, τηρώντας αποστάσεις και όλα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορονοϊού. 
 

 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!

ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΕΙΟΣ είπε...

Μπραβο παιδια.Μακαρι η πραξη σας να εχει συνεχεια και να βρει μιμητες ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΕΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ .

Ανώνυμος είπε...

Ο Λευτέρης που είναι μόνο πρόεδρος θέλει να λέγεται

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στα παιδιά και σε ολη την ομαδα.. Συνεχίστε έτσι!!! Το χωριο θα προχωρήσει απο τους νέους... Αξιοποιήστε το στο έπακρο!!!