Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Ο Αγρινιώτης Λεωνίδας Κακούρης: «Έσταξε μέσα σε εκατοντάδες ψυχές το φαρμάκι του»

     Αιχμηρός μέσω facebook εμφανίστηκε ο Αγρινιώτης ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης, το πρωί της Κυριακής, για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη.
Ειδικότερα, ο πρωταγωνιστής από τις «Άγριες Μέλισσες» έκανε λόγο για ένα τέρας που έσταξε μέσα σε εκατοντάδες ψυχές το φαρμάκι του.
«Με τις «ευλογίες» πολλών , για πάνω από 30 χρόνια, το «ανίερο» τέρας , «μαγάρισε» την Ποίηση και το Θέατρο για να κάνει ψωνιστηρι και το ψώνιο του. Έσταξε μέσα σε εκατοντάδες ψυχές το φαρμάκι του» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κακούρης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook εκφράζοντας έτσι την οργή του στους διαδικτυακούς του φίλους. «Ένα κτήνος που του άρεσε να σφίγγει στην αγκαλιά του τρυφερές ραχοκοκκαλιές νεαρών παιδιών μέχρι να ραγίσουν και ύστερα να σπάσει όποια ήθελε».
«Γιατί; Γιατί μπορούσε! Ο Χρίστος πάλεψε… Με το σώμα αλλά κυρίως με τον πιο ύπουλο εχθρό. Το μολυσμένο μυαλό ενός αδίστακτου σαδιστή…. Και το νίκησε».
«Ίσως κάποια άλλα παιδιά …δεν τα κατάφεραν»!
 

 

zappit.gr
 agriniotimes.gr

3 σχόλια:

  1. 30 χρονια.εκατονταδες ψυχες..με τις ευλογιες ολων..και?τωρα φυλακη υποτιθεται.κ παλι θα τον βοηθησει η κυβερνηση στη φυλακη.μονο φυλακη δε θα ναι εκει που θα παει.κ παλι ανεσεις θα χει.αλοιμονο στα ανηλικα αυτα που καταστραφηκαν οι ψυχες τους κ μεσα απ ολο αυτο γεμισαν ψυχολογικα κ προσδιοριστηκε μεσα απ αυτον τον αρρωστο ακομη και η σεξουαλικη τους ταυτοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σωστος ανωνυμε 3:12 π.μ . ετσι ακριβως . αυτα τα παιδια απλα καταστράφηκαν ! ειχε πλατες γερες ο τυπος μαλλον και δρουσε ανενοχλητα .αν συνεχίσει και τις εχει ακομα ,που δεν αμφιβαλω .. θα περασει ζωη και κοτα μεσα στην μπουζου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλά εκεί στο λεγόμενο υπουργείο Πολιτισμού δεν μπορει να καταλαβουν ότι στην πολιτικη υπαρχει και η λεγομενη δημοκρατική ευθιξία.
    τι άλλο δηλαδή πρέπει να συμβεί για να κατανοηθεί η έννοια και η αξία της ευθυξίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο