Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Θανάσης Κασολας: Μάλλον προνοεί ο κ Δήμαρχος να μαζεύουν χόρτα στο γήπεδο όσοι επιθυμούν ...



      Κωμικοτραγικές εικόνες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μέσα από ανάρτηση στο Facebook του επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας κ. Κασόλα Θανάση.


Ο κ Κασόλας στο σχολιασμό της ανάρτησής του αναφέρει, "δε μας εκπλήσσει άλλωστε όλα τα δήθεν έργα αυτή την τύχη έχουν !!!Για άλλη μια φορά πρωτοτυπούμε σε έργα ... "

Δείτε ολόκληρο το σχολιασμό και τις εικόνες με την κατασκευή:
"Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε ένα κανονικό γήπεδο στίβου με 8 διαδρόμους πλάτους 1,22-1,25 μ και στην δεύτερη φωτογραφία ένα γήπεδο κατασκευής Επι δημαρχίας κ Γ. Αποστολακη, που ο ένας διάδρομος δε μπορεί να κατασκευαστεί καθώς προσκρούει πάνω σε Μπετο ...
Δε μας εκπλήσσει άλλωστε όλα τα δήθεν εργα αυτη την τύχη έχουν !!!Για άλλη μια φορά πρωτοτυπούμε σε έργα ...
Επίσης με ένα μικρό ζουμ στις φωτό βλέπουμε σε πλαστικό γήπεδο να βγαίνουν στην Επιφάνεια χόρτα ...
ΥΓ 1: Μάλλον προνοεί ο κ Δημάρχος να μαζεύουν χόρτα στο γήπεδο όσοι επιθυμούν ..."


 
πρώτη φωτογραφία

δεύτερη φωτογραφία

     Σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάποια άλλη στόχευση, για την κατασκευή που απεικονίζουν οι φωτογραφίες, τότε μάλλον κανείς δεν θα πέρασε μια βόλτα από το γήπεδο, για να δει τα κατορθώματα τους, πιθανός λόγω του lockdown.
 






 

9 σχόλια:

  1. Να δούμε ποιοι από τη Τεχνική Υπηρεσία θα παραλάβουν το γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ήταν έτσι πριν η κακοκαιρία το μετακίνησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ. Δημαρχε βλέπω να έχεις τελειώσει πολύ πριν τις εκλογές , σε ψήφισα και με διέψευσες οικτρά , τώρα θα ψηφίσω τον κ Κασολα γιατί πάντα αναφέρεται με στοιχεία και έγγραφα , φωτογραφίες και έχει απόλυτο δίκιο σε αυτά που γράφει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΥ 9.52 ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΊΣΕΙΣ Ο ΚΑΡΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΕ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην πλατεία έφτιαξε οικογενειακούς τάφους . Ένα μικρό λαθάκι σας πειράζει ; Ο δήμαρχος μαζί με κάποιους στην τεχνική υπηρεσία είναι μηχανικοί δικηγόροι αρχιτέκτονες διακοσμητές συγκοινωνιολόγοι υδραυλικοί ξυλουργοί και φυσικά καλλιτέχνες στο είδος τους . Όσο για διαφάνεια γνωρίζουν πολύ καλά . Τώρα ο δήμαρχος πέρνει και υψόμετρα με το μέτρο στον κεντρικό της βονιτσας . Έχει τελειώσει Πολυτεχνείο ο άτιμος και ξέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλα βολευτηκες στον χυτα και ασε τις εξυπναδες θανασακηηηηηηηη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατάντια συμβούλια χωρίς ενημέρωση οτιδήποτε γίνεται δεν ξέρει κανείς τίποτα όλα στα κρυφά γιατί βρε παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο στον Μασούρα και τον Κασολα πού δήλωσαν ότι δεν ξαναπάνε σε συμβούλιο αν αυτό δεν μεταδίδεται διαδικτυακά ο Αποστολάκης και η παρέα του θέλουν σκέτο σκοτάδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο