Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Δημοτικός Σύμβουλος Λευτέρης Μάντζαρης: Θα μιλήσω για Δικαιοσύνη... (βίντεο).


Στην διαδικτυακή συζήτηση για την Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας, υπήρξε μία τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Λευτέρη Μάντζαρη, που ήρθε σαν ιδανικό συμπλήρωμα και κούμπωσε στην αναλυτικότατη και πολύ εμπεριστατωμένη παρουσίαση του πλήρους ιστορικού της υπόθεσης ιχθυοκαλλιέργειες και Π.Ο.Α.Υ. στις ακτές της Αιτωλοκακαρνανίας και σε Κάλαμο και Καστό από τον κ. Πάνο Χολή......

Την συγκεκριμένη παρουσίαση του συνοδοιπόρου Πάνου Χολή θα την παρουσιάσουμε ξεχωριστά, γιατί είναι πληρέστατη για όποιον θέλει να μάθει καλά το θέμα, παρακολουθώντας μία παρουσίαση 26 λεπτών που δίνει όλες τις λεπτομέρειες και πτυχές του θέματος με πλήρη ακρίβεια.

Θα μιλήσω για Δικαιοσύνη... λοιπόν μας είπε ο φίλος Λευτέρης Μάντζαρης και πραγματικά αξίζει να το ακούσετε.

Ακούστε την τοποθέτηση του:

mytikaspress

18 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΥΡΙΕ ΛΕΥΤΕΡΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ , ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΟΥΒΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 5:32 Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΣΟ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΓΥΑΛΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

      Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΟΙΗΣΗ ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΤΖΑΡΗ . ΛΥΣΗ ΕΧΕΤΕ???? ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χάχα Χάχα τι άλλο θα ακούσουμε από δαύτους Χάχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετά τον Πυθαγόρα που είχε κόντρες , έλυσε κ κλουβιά πάνω από 15 χρόνια βρέθηκε νεα Δημοτική αρχή να στηρίξει την περιοχή μας κ τις ομορφιές των παραθαλάσσιων περιοχών , από τις Ιχθυοκαλλιέργειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδια κρατηστε ισοροπιες.ειπαρχουν και αρκετοι που εργαζονται και ζουν απο τις ιχθυοκαλλειεργιες .δεν ειναι ολοι Δ.υπαλληλοι και ετεροδημοτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΙΕΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΘΑ ΤΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΗΡΕΑ ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστή η παρατήρηση. Γι αυτό σε άλλο σχόλιο σε άλλη ανάρτηση είπα πως κάποιοι θα εκτεθούν διότι κάποιοι άλλοι τους πουλάνε φούμαρα.

      Διαγραφή
  7. Αλήθεια με τις παράνομες παροχές κ τους εισαγγελείς τι γίνετσι? Ειδικά εσείς κ μσντζαρη είχατε κάνει σημαία τον νερό όταν εισασταν αντιπολίτευση. Όταν αναλάβατε όμως κρυφτηκατε κ αφήνετε άλλους να εκτίθενται. Έχετε πιάσει την άκρη σας κ αφήνετε άλλους να κάνουν κουμάντο στο Δήμο. Αν δεν το έχετε καταλάβει το δήμο διοικούν άτομα του πρώην Δήμου φυτειων κ εσείς είστε εκτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακομα υπαρχουν παρανομες παροχες? Και εγω σα βλακας πληρωνω?Και μου αυξησατε κ το παγιο? Για ελατε απο Μυτικα μερια κ θα τα πουμε οταν ληξει ο covid.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο σφιχτερμαν με τον Πυθαγόρα ήταν στην επιτροπή αγώνα κατά των ιχθυοκαλιεργειων και τώρα κωλοτουμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. η δικαιοσύνη σας μάρανε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λευτέρη μια χαρά τους τα είπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  12. Μου αρέσει που ο κος Μάντζαρης ορθώς πράττοντας αυτός πρώτος άρχισε να ρίχνει τους τόνους τις αντιπαράθεσης. Προφανώς ίσως είναι ο μόνος που κατάλαβε ότι η επιθετικότητα και το αφήγημα του εάν εμείς δεν θέλουμε δεν θα περάσει τίποτα, μάλλον δεν είναι και η καλύτερη μέθοδος αντιμετώπισης του σοβαρού προβλήματος. Μεθοδικότητα, υπομονή και συνεννόηση χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. οχι φίλε μου δεν έπραξε ορθώς, απλά παίζει σε διπλό ταμπλό. Από την μία ποίηση και δικαιοσύνη και από την άλλη μιλάμε στα,κρυφά με τους,ιχθυοκαλλιεργητες να τα βρούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και ενώ όλοι μιλούν με όλους και δημιουργούν επιτροπές για να δουλεύουν τον κόσμο ο Δήμαρχος μας συνεχίζει να φωτογραφίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ ΗΡΕΜΗΣΤΕ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ . ΛΥΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΛΈΥΤΕΡΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΈΡΟΧΗ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΧΌΛΙΑ...ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΗΘΟΣ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ Η ΜΟΝΗ ΕΝΝΟΊΑ ΕΙΝΑΊ Η ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ. ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΠΡΩΤΑ Ο ΕΑΥΤΟΥΛΗΣ ΜΑΣ. ΠΟΤΕ ΓΑΛΟΥΝΑΚΙΑ ΚΟΨΑΤΕ ΠΑΡΟΧΈΣ; ΠΟΤΕ ΕΙΣΠΡΑΞΑΤΕ; ΠΟΤΕ ΦΕΡΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΟΑΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;
    Π Ο Τ Ε ! ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΊΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο