Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Οι μετρήσεις ποιότητας του νερού στις Κοινότητες του Δήμου Ξηρομέρου, με ημερομηνία 9 Φεβρουαρίου 2021.


Ημερομηνία 9.2.2021
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
Από την αρχή ανάληψης των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής τον Σεπτέμβριο του 2019, δημιουργήθηκε στο κεντρικό μενού της ιστοσελίδας του Δήμου Ξηρομέρου, ειδική ενότητα με τίτλο: ''ΝΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ''.....
Εκεί ξεκίνησαν εξ αρχής να δημοσιοποιούνται, για πρώτη φορά σε ξεχωριστή ενότητα, τα αποτελέσματα των μετρήσεων ποιότητας του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης, για όλες τις Κοινότητες του Δήμου Ξηρομέρου, γιατί είναι δικαίωμα των πολιτών να ξέρουν τι νερό πίνουν και υποχρέωση του Δήμου να ενημερώνει.

Μπορείτε λοιπόν να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Δήμου και να δείτε ποια είναι η ποιότητα του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης κάθε Κοινότητας του Δήμου Ξηρομέρου.

Σε όποιες Κοινότητες εντοπίζεται πρόβλημα, παρεμβαίνουμε άμεσα σύμφωνα με τις οδηγίες και τις κατευθύνσεις που προβλέπονται από τους κανονισμούς που ισχύουν.

Στόχος της δημοτικής αρχής είναι μέσα από πολύ δουλειά, να βάλει τάξη και νοικοκυριό και στον τομέα της ύδρευσης, στον οποίο η κατάσταση που παρελήφθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019, δεν τιμούσε κανέναν και ήταν επιεικώς απαράδεκτη.




Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

Επισυνάπτεται το διαβιβαστικό παράδοσης των μετρήσεων ύδρευσης:



271 kB


dimosxiromerou

11 σχόλια:

  1. ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΠΛΗΡΟΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΕΡΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΆΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΘΡΏΠΙΝΗ ΚΑΤΑΝΆΛΩΣΗ 2021?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΝΕΡΑΚΙ

      Διαγραφή
  3. ΤΟ ΝΕΡΌ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΠΟΣΗΜΟ ΝΑ ΛΈΤΕ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΌ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΗΣΕ ΑΠΌ ΤΟΝ ΆΓΙΟ ΔΗΜΉΤΡΗ ΕΟΣ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΟΛΛΕΣ Η ΣΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΈΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΟΥΜΕ? ΤΑ ΠΟΛΗΤΗΚΑΣΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΤΟ ΛΑΌ ΝΕΡΌ ΠΟΣΗΜΟ ΚΑΙ ΦΘΗΝΌ ΘΈΛΕΙ ΌΧΙ ΚΟΠΡΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 4:21 το νερο εσύ το πίνεις και ούτε πρόκειται να το πιεις διότι είναι ακατάλληλο μόνο ΓΕΟΤΡΗΣΗ θα μας σοσει υπάρχει άφθονο νερό ΕΔΟ γύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ. ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 611 esy edines paranomes paroxes oxi oi kainourgoi oust re

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ουρε ποιους ελενχους το νερο ειναι ποσημο ναι η οχι αφτο πεστε μας τα πολλα λογια ειναι φτοχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 9:15 με λιγα λογια ειναι ολλες παρανομες? Τι κανει ο δημος σημερα το συνεχιζει κοπριες μεγαλε δεν πινουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. προς 9 Φεβρουαρίου 2021 - 8:52 μ.μ και λοιπους.......και οι υπολοιποι το πληρωνουμε πανακριβα στα αλλα διαμερισματα του δημου,μη βαζετε συνεχεια τον Αστακο μπροστα.Και μηπως φωναζοντας αποποιουμαστε της ευθυνης να πληρωνουμε τους λογαριασμους ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς 2:52 μα ο αστακός έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα με τις παράνομες παροχές από τον Άγιο Δημήτρη έως τον αστακό περνούν ΟΛΛΕΣ η ΣΤΑΝΕΣ νερό αντε εσύ να το πιεις και τους λογαριασμούς τους πληρώνουν ολλοι ΑΛΛΙΟΣ πάνε στην εφορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο