Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Το βίντεο του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης 23 Φεβρουαρίου.


Μέσα από το site του Δήμου Ξηρομέρου, από την κατηγορία ''ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ'' και την επιλογή ''Live μετάδοση'', πήραμε και επικολλήσαμε το κώδικα html της ζωντανής μετάδοσης του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης 23 Φεβρουαρίου, στις 08:00 μ.μ., όπως αυτό θα ανέβει στο κανάλι στο YouTube του Δήμου Ξηρομέρου....

Παρακολουθήστε το Δημοτικό Συμβούλιο από το 13:56 και κάτω:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ


1. Αντικατάσταση μέλους της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ξηρομέρου. Εισηγητής Δήμαρχος.

2. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Ξηρομέρου για την συγκρότηση της Επιτροπής Θ.Μ.Α. από το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου για το έτος 2021. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Απόστολος Ντίνος.

3. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Ξηρομέρου για την συγκρότηση της Επιτροπής Ανέλκυσης - Απομάκρυνσης και εξουδετέρωσης Ναυαγίων πλοίων από το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου για το έτος 2021. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Απόστολος Ντίνος.

4. Έγκριση και ψήφιση του τροποποιημένου Κανονισμού Ύδρευσης του Δήμου Ξηρομέρου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Σωτήρης Γερόλυμος.

5. Καθορισμός τέλους φωτισμού και καθαριότητας οικονομικού έτους 2021 στον Δήμο Ξηρομέρου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Σωτήρης Γερόλυμος.

6. Καθορισμός τέλους ύδρευσης για το έτος 2021 στον Δήμο Ξηρομέρου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Σωτήρης Γερόλυμος.

7. Επιβολή τέλους διαμονής παρεπιδημούντων στον Δήμο Ξηρομέρου για το έτος 2021. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Σωτήρης Γερόλυμος.

8. Καθορισμός τέλους λαϊκής αγοράς στον Δήμο Ξηρομέρου για το οικονομικό έτος 2021. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Σωτήρης Γερόλυμος.

9. Καθορισμός τέλους κοινοχρήστων χώρων στον Δήμο Ξηρομέρου για το έτος 2021. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Σωτήρης Γερόλυμος.

10. Επιβολή τέλους επί των ακαθαρίστων εσόδων των κέντρων διασκέδασης, εστιατορίων και συναφών καταστημάτων του Δήμου Ξηρομέρου για το έτος 2021. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Σωτήρης Γερόλυμος.

11. Ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Ξηρομέρου οικονομικού έτους 2021. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Τζαχρήστας.


mytikaspress.

4 σχόλια:

  1. Καλά τεχνικό πρόγραμμα με τα συνεχιζόμενα έργα του Γαλουνη;;;
    Που είναι τα δικά σας;
    Ντροπή σας
    Ανίκανοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά δεν κατάργησαν την αύξηση κατά 60% που είχαν επιβάλει πέρσι ,την στιγμή που οικογένειες λόγω οικονομικής κρίσης και Κορωνοιού πεινάνε .
    Δυο φορές ντροπή τους και από εμένα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δήμαρχε συνέχισε δυναμικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΑΠΗΤΕ 7:00 ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.....
    ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ .....ΜΗΝ ΤΥΦΛΩΘΕΙΤΕ ΚΙΟΛΑΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο