Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Δήμος Ξηρομέρου: Δείτε ζωντανά το Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 23 Φεβρουαρίου, στις 20:00 μ.μ. .

 

     Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ξηρομέρου συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις για αλλαγές στον Δήμο σε όλα τα επίπεδα, στα πλαίσια της εμβάθυνσης της Δημοκρατίας, της διαφάνειας, της δημόσιας λογοδοσίας και της πλήρους ενημέρωσης των πολιτών του Δήμου, θα μεταδώσει ζωντανά το Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 23 Φεβρουαρίου, στις 08:00 μ.μ., το οποίο θα γίνει με τηλεδιάσκεψη και ένα από τα θέματα συζήτησης είναι το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2021. Είναι κάτι που προβλέπεται στον πολύ καλό κανονισμό του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξηρομέρου (ραδιοφωνική και τηλεοπτική μετάδοση).
Η Δημοτική Αρχή από τον Σεπτέμβριο του 2019 που ανέλαβε, φρόντισε, για πρώτη φορά τα ηχητικά πρακτικά να ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του Δήμου, ώστε οι πολίτες να ενημερώνονται για τις συζητήσεις, τις θέσεις των παρατάξεων - δημοτικών συμβούλων και τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
Δεξιά στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, στην κατηγορία ''ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ'', έχει προστεθεί η επιλογή ''Live μετάδοση''. Εκεί μπορούν όλοι οι πολίτες να μπουν ελεύθερα και να παρακολουθήσουν ζωντανά το Δημοτικό Συμβούλιο και τα τοπικά Sites και Blogs να πάρουν τον σύνδεσμο ή τον κώδικα html, να τον επικολλήσουν στο δικό τους μέσο, ώστε να το αναμεταδώσουν και να το παρακολουθήσουν όσο πιο πολλοί πολίτες του Ξηρομέρου.
Με το τέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, το βίντεο της συζήτησης θα είναι την ίδια στιγμή διαθέσιμο στο κανάλι στο YouTube του Δήμου Ξηρομέρου μαγνητοσκοπημένο, για να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν οι πολίτες που δεν μπόρεσαν ζωντανά.
Ο καλά και πλήρως ενημερωμένος πολίτης στα θέματα του Δήμου μας, είναι ζητούμενο και μεγάλος στόχος της δημοτικής αρχής.

7 σχόλια:

  1. αυτονοητα που πριν απο τους ανικανους δεν τα βλεπαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί τότε οποίος ήθελε πήγαινε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΑΤΕ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ?
    ΑΝΙΚΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάλλον κοιμάστε όρθιοι. Κ που να ξέρατε τι γίνεται πίσω από το επικοινωνιακο. Βγάλτε τη στάχτη από τα μάτια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσύ των 12:25 η τωρινή δημοτικη αρχή την θεωρείς ικανή? Είναι πιο ανίκανη από τους ανίκανους.... χωρίς σχεδιασμό χωρίς κανένα έργο όλα ρημάδιο δρόμοι σε άσχημο χαλι πάνε τα αυτοκίνητα... έργο μηδέν καληνυχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 12 28 οι μονοι ικανοι που διοικουν και θα διοικουν για πολλα χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο