Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Δημόσια διαβούλευση για Τεχνικό Πρόγραμμα και Προϋπολογισμό του 2021.


Αστακός 15.2.2021
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Στο πλαίσια της εμβάθυνσης της Δημοκρατίας και της συμμετοχής των πολιτών στην διαμόρφωση σημαντικών αποφάσεων που αφορούν τον Δήμο Ξηρομέρου, θέτουμε για πρώτη φορά σε δημόσια διαβούλευση, τα προσχέδια του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού του 2021 (επισυνάπτονται).......

Έτσι εκτός από την Δημοτική Επιτροπής Διαβούλευσης, ζητάμε και την γνώμη κάθε πολίτη του Ξηρομέρου ξεχωριστά, ο οποίος μπορεί να την καταθέσει συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα που βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο:


Η προθεσμία της ανοικτής διαβούλευσης είναι ως και μία μέρα πριν την συζήτηση του θέματος του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού του 2021 στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Αναμένουμε και επιζητούμε τις γνώμες των πολιτών.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου


779 kB

4 σχόλια:

  1. δε χριαζονται λογια και μπουρδεσ κανετε πραξη αυτα που σασ προτεινουν τα τοπικα συμβουλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχα έχετε πολύ πλάκα.... Θέλετε δημόσια διαβούλευση να φτιάξετε τα σημαντικά προβλήματα του Δήμου που δεν βλέπετε από όλες τις μεριές καθαριότητα δρόμοι σχολεία παιδικές χαρές όλα χάλια σκυψτε το κεφάλι και αρχίστε μπας και προλάβετε τίποτα από την κατρακύλα εσείς είστε πιο παλιό και από το παλιό όχι κουραφέξαλα προεκλογικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΗ 8:01. ΕΝΑ ΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.
    ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ: ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ.
    ΣΧΟΛΕΙΑ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΕΛΕΤΗ? ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΨΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΩΝ?
    ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ: ΕΠΙ 2018-2019 ΞΥΛΩΘΗΚΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΠΑΡΑΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΟΤΕ. ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΕΚΡΕΜΜΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΠΟΥ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.
    ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ:ΕΙΧΑΝ ΔΑΠΑΝΗΘΕΙ ΕΠΙ 5ΕΤΙΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ (ΜΗΝ ΠΩ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ) ΕΥΡΩ ΓΙ ΑΥΤΑ. ΤΙΠΟΤΕ ΜΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΑΝΑΝ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ , ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ(ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΕΡΟΥ ΕΠΙ ΜΕΡΕΣ). ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ.(ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΗΤΑΝ ΜΗΔΕΝΙΚΟ).
    ΔΑΠΑΝΕΣ:ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ 2019 ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΩΣΤΑΓΕ Ο ΔΗΜΟΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ . ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΝΑΘΕΣΗ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΤΕ. ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ (ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ), ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΖΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.
    .................................................... ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΛΟΓΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ , ΤΗΝ ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ (2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ) ΔΕΝ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ.
    ΜΟΝΟ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ .ΕΠΙΜΕΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΈΤΣ' ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΏ 10 ΔΙΣ ΤΑ ΕΚΑΤΟ.
    ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΕ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΑΠΟ ΔΑΎΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο