Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Πληροφορούμαστε ότι έρχεται μείωση του τέλους ύδρευσης στον Δήμο Ξηρομέρου για το οικονομικό έτος 2021.


Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε παλαιότερη μας ανάρτηση, το οικονομικό συμμάζεμα και το νοικοκυριό στην οικονομική διαχείριση του Δήμου Ξηρομέρου, θα οδηγούσε στην μείωση του τέλους ύδρευσης για το οικονομικό έτος 2021.....

Όλοι γνωρίζουμε για την βόμβα των ανταποδοτικών τελών, η οποία με πρόθεση παραδόθηκε πυροδοτημένη τον Σεπτέμβριο του 2019, ώστε να σκάσει στα χέρια της νέας δημοτικής αρχής, αλλά κυρίως με περίσσια ανευθυνότητα και αδιαφορία, να σκάσει στα κεφάλια των δημοτών, οι οποίοι για άλλη μία φορά θα καλούνταν να πληρώσουν τα σπασμένα και την ανευθυνότητα της προηγούμενης δημοτικής περιόδου.

Με λεπτομέρεια και στοιχεία σας παρουσιάσαμε με αλλεπάλληλα δημοσιεύματα μας από πολύ νωρίς, τι κατάσταση διαμόρφωσε η προηγούμενη διοίκηση στα ανταποδοτικά τέλη, με αλόγιστα έξοδα, με προφορικές εργασίες, με χρωστούμενα προς όλες τις κατευθύνσεις, με απλήρωτη ΔΕΗ, με απλήρωτο ΦΟΔΣΑ, με απλήρωτη ΔΕΥΑ Αγρινίου, με τεράστιο δάνειο ενός εκατομμυρίου, με μεγάλες αυξήσεις, με εισπράξεις 9μήνου 2019 μόνο 2.000 € κ.λπ, με τελευταίο αναλυτικό στοιχειοθετημένο μας δημοσίευμα για τα ανταποδοτικά τέλη και τι συνέβαινε εδώ.

Ας αφήσουμε όμως αυτή την δυσάρεστη συζήτηση και όχι να την ξεχάσουμε όπως κάποιοι διακαώς επιθυμούν και να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες μας και σε συνδυασμό με αυτά που ανακοινώθηκαν επίσημα στην χθεσινή μέσω τηλεδιάσκεψης συνεδρίασης της Επιτροπής Διαβούλευσης, το νέο τέλος ύδρευσης για το οικονομικό έτος 2021 διαμορφώνεται ως εξής:

Για το πάγιο:

Από 72 €/έτος + ΦΠΑ = 89,28 €/έτος κατανεμημένο σε 3 τετράμηνα = 29,76 € το τετράμηνο, διαμορφώνεται στα 60 €/έτος + ΦΠΑ = 74,40 €/έτος κατανεμημένο σε 3 τετράμηνα = 24,80 € το τετράμηνο.

Για τα κυβικά και τις κλίμακες: Παραμένουν ως έχουν.



Θα περιμένουμε αύριο Σαββάτο 20 Φεβρουαρίου και την σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου, για να δούμε το νέο διαμορφωμένο τέλος ύδρευσης επίσημα.

Επίσης πληροφορούμαστε ότι το τέλος φωτισμού και καθαριότητας παραμένει ως έχει και εκκρεμεί να περαστούν τα επιπλέον τετραγωνικά των ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων που δηλώθηκαν με τις διορθώσεις που έτρεξαν το προηγούμενο έτος, ώστε να επανακαθοριστεί το τέλος τότε, σε αυτή την περίπτωση εκτιμούμε μειούμενο.

mytikaspress

13 σχόλια:

  1. Να φέρουν το πάγιο εκεί που ήταν κυρ Βασίλη και άσε την προπαγάνδα .και για το τέλος καθαριότητας όσα τετραγωνικά έχουν δηλωθεί περισσότερα με τον νέο νόμο ,τόσο σε ποσοστό θα πρέπει να είναι και η μείωση .όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωπα.... Έχετε πολύ πλάκα.... Με τις παράνομες τι κάνατε... Εσείς που λέγατε οτι θα τις κόψετε...
    Βρε ουστ από εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το γραφείο τύπου μίλησε. Από 5 το πάμε 10 κ μετά το κατεβάζουμε στα 8. Εσύ το βλέπεις μείωση αυτό έτσι? Πληρώνουν κσποιοι χαζοί κ για τους υπόλοιπους τους έξυπνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να το πάτε εκεί που ήταν επί Γαλούνη .Τα περί μείωσης ειναι για γέλια .μαθηματικα μικρού παιδιού ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά δεν ντρέπεστε;
    Μας κοροϊδεύεται;
    Δεν πειράζει
    Κοντός ψαλμός αλληλούια ...
    Θα τα πούμε στις έκλαιγες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να κόψετε τις παράνομες παροχές από τον Άγιο Δημήτριο εος τον αστακό όποιος θέλει να ποτηζη τα ζώα του να κουβαλάει οπός κάνουν ολλοι η αγρότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΈΡΘΕΙ ΔΕΝ ΈΡΘΕΙ Η ΜΕΊΩΣΗ Η ΟΥΣΊΑ ΕΊΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΡΌ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΗΜΟ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΝΤΡΟΠΉ 20 ΧΡΌΝΙΑ ΠΛΗΡΟΝΟΥΜΕ ΈΝΑ ΝΕΡΟ ΑΚΑΤΆΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μόνο η γεοτρηση θα μας σοσει και το ξέρετε. Μάσα μάσα μάσα μάσα μάσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σοβαρη μειοση να τη χαιρεστε βγαλτε καμια δεκρια παρανομες παροχες να πατσησετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 6.54 πολυ κακια για τους κτηνοτροφους. δεν ξερω αν εισαι ισοδηματιας η δ.υπαληλος αλλα σιγουρα εισαι κακος ανθρωπος και εκτος πραγματικοτιτας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν σας άρεσαν οι προηγούμενοι πληρώστε τώρα και μουγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 6:54 ακου φιλε με τους κτηνοτρόφους δεν τα εχο τα εχο με τον ΔΗΜΟ διότι πληρώνουμε ενα νερο ακατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση 2021 αφτο το κατάντημα πρέπει να σταματήσει.για πεσμας τώρα είναι κακια ?η πραγματικοτιτες να ακούγονται και σε όποιον αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε 5:57 αν το νερό σου φαίνεται ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΣΟΥ ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΣΟΥ ΚΑΟ ΒΡΕΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ . ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ "ΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΜΑΣ ΤΖΑΜΠΑ". ΕΝΤΑΞΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ;

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο