Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021

Ξεκίνησαν οι εργασίες της 1ης εργολαβίας στο Κ.Υ. Μύτικα. Στόχος η αποπεράτωση και παράδοση του για χρήση, από τους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής.


Από τις 27 Νοεμβρίου 2020 σας ενημερώσαμε για την πρόθεση της Τεχνικής Υπηρεσίας της 6ης Υ.ΠΕ., να κινηθεί, να ολοκληρώσει και να παραδώσει το νέο κτίριο του Κ.Υ. Μύτικα, μέσω τριών εργολαβιών.....

Μία πρώτη εργολαβία για τις εργασίες εξωτερικού χώρου 50.000 €, μία δεύτερη για κόμπακτ βιολογικό 50.000 € και μία τρίτη 100.000 € για τον εσωτερικό του χώρο και εξοπλισμό.

Από την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου η 1η εργολαβία εγκαταστάθηκε και ξεκίνησαν οι εργασίες. Για το τι αφορούν αυτές, μπορείτε να δείτε εδώ.

Η νέα δημοτική αρχή παρέλαβε το έργο αυτό ουσιαστικά ημιτελές, και από τον 1ο μήνα της θητείας της, με αλλεπάλληλα ραντεβού και προσωπικές συνεννοήσεις του Δημάρχου Ξηρομέρου, γιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκη, δρομολογήθηκε και έγινε καταρχήν η διοικητική παραλαβή του έργου από την 6η Υ.ΠΕ στις 2 Ιουλίου 2020 (δείτε εδώ), ώστε η 6η Υ.ΠΕ να αναλάβει επίσημα και αποκλειστικά την ευθύνη της ολοκλήρωσης του πολύπαθου έργου, που το περιμένουν με αγωνία οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Δ.Ε. Αλυζίας, του Καλάμου και του Καστού.

Ένα πλήρες ιστορικό για το έργο και για τις μεγάλες ευθύνες να έχουμε μετά από 11 χρόνια κατασκευής ένα ανολοκλήρωτο έργο, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

mytikaspress

Δεν υπάρχουν σχόλια: