Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Χρήματα στους Δήμους για την επέτειο του 1821


     Πέρυσι διατέθηκαν 141εκ. ευρώ και αντίστοιχο ποσό θα διατεθεί και φέτος.

Κονδύλια μέσω των ΚΑΠ και του Προγράμματος Αντώνης Τρίτσης θα μπορούν να  αξιοποιήσουν όσοι Δήμοι επιθυμούν να αναδείξουν μνημεία, ηρωϊκούς τόπους, μόνιμες εκθέσεις, ψηφιοποίηση ιστορικών αρχείων κλπ, εν όψει των εορτασμών για τα 200 χρόνια της Επανάστασης.
Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας δήλωσε ότι πέρυσι διετέθησαν 141εκ. ευρώ και αντίστοιχο ποσό θα διατεθεί και φέτος.
Επιπλέον, 24,3εκ. ευρώ κατανεμήθηκαν σε 89 μικρούς, νησιωτικούς και ορεινούς δήμους, για την κάλυψη μεταξύ άλλων και των έργων για την ανάδειξη μνημείων του 1821.
 
πηγή:  newsbreak.gr

4 σχόλια:

  1. Τοσα λεφτα για να ανδειχθουν μνημεια του 1821?
    141 δις για να αναδειχθουν μνημεια ξαναρωταω του 1821?και εδωσαν κ περυσι 141 δις κ δινουν κ φετος αλλα 141 δις?
    228 δις για μνημεια του 1821?κ ενω ο λαος κοντευει να φτασει στην αυτοκτονια μετα απο αυτον τον οικονομικο πολεμο που ζουμε?πραγματικα δεν εχω λογια.τι γινεται ρε παιδια εδω?με ποια λογικη δινονται τοσα δις για ανυπαρκτα εργα μνημειων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και αν ρωτήσεις κάποιους μαθητές δεν ξέρουν τι γιορτάζουμε την 25 η Μαρτίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 141 εκατ. ειναι. Όχι 141 δις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που είναι τα μνημεία όμως? Δεν έχουν γίνει τέτοιες ενέργειες ούτε φέτος ούτε πριν ένα και δύο για να μην πω και τρία χρόνια!! Δυστυχώς ούτε σημαία δεν έχουμε δει να τοποθετείται σε ορισμένα χωριά, παρά μόνο μια το πολύ δύο μέρες λόγο των εθνικών εορτών!!! Η σημαία δεν πρέπει να λείπει ποτέ από κ
    Κοινότητα, εκκλησία, δημαρχείο, Κέντρο Υγείας και κτίρια συλλόγων! Πρέπει να γίνουν ενέργειες για την αποκατάσταση και εγκατάσταση σημαίας όπως και μνημείων!!! Ζούμε στην Ελλάδα όπου εδώ έχει σαν το αίμα τους οι πρόγονοί μας για να ναι ο τόπος ελεύθερους και να ζούμε εμείς σήμερα ελεύθεροι και να είμαστε υπερήφανοι για αυτούς, το ελάχιστο Λοιπόν που μπορούμε να κάνουμε είναι αυτά τα απλά πράγματα! Τα χρήματα θα δοθούν οπότε ελπίζω ο δήμαρχος να κάνει το σωστό και το πρέπον. Να θυμάστε είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο