Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

«Πρόστιμο 15.000»: Έγραψαν συνθήματα στο σπίτι του βουλευτή Στεφανάδη που έφαγε ο Μητσοτάκης στην Ικαρία


Άγνωστοι έγραψαν συνθήματα στο τοίχο του σπιτιού του βουλευτή της ΝΔ, Χριστόδουλου Στεφανάδη στην Ικαρία.....

Συνθήματα στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ Χριστόδουλου Στεφανάδη στην Ικαρία έγραψαν άγνωστοι, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς σε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Οι άγνωστοι έγραψαν την Τρίτη το βράδυ στους τοίχους του σπιτιού τα συνθήματα “πρόστιμο 15.000” και “Δεν φτάνει που τα έχετε κάνει σκ@τ@ με την πανδημία μας κοροϊδεύετε κιόλας”. Την Τετάρτη το πρωί συνεργείο καθαρισμού ξεκίνησε τις εργασίες για να σβηστούν τα συνθήματα.

“Κάθε δυνατή φροντίδα για να μην δημιουργηθεί καμία εσφαλμένη εικόνα”

Υπενθυμίζουμε ότι στην βεράντα της οικείας του βουλευτή είχε γευματίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με συνεργάτες του στο πλαίσιο της προγραμματισμένης επίσκεψης σε Ικαρία, Φούρνους και Θύμαινα για να παρακολουθήσει ο ίδιος τη διαδικασία του εμβολιασμού στις ακριτικές περιοχές.

Το γεύμα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις για τις εικόνες συνωστισμού που καταγράφηκαν με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να διευκρινίζει ότι “στις μελλοντικές περιοδείες του Πρωθυπουργού θα καταβληθεί κάθε δυνατή φροντίδα έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί καμία εσφαλμένη εικόνα”.


Πηγή: thetoc.gr

agriniopress

9 σχόλια:

  1. Αν το μοναδικό πράγμα που έχει να προσάψει η αξιωματική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση είναι ένα γεύμα 15 λεπτών στη βεράντα τότε μάλλον η Κυβέρνηση τα πηγαίνει περίφημα παρά τις απρόβλεπτες αντιξοότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τέτοια αντιπολίτευση γίνομαι και γω πρωθυπουργός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψωμί παιδιά και Νέα Δημοκρατία....
    Ζητώ ή ελευθερία.....
    Θα λέτε Τσίπρα και θα κλαίτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Νεκροί 6056 και δείκτης νεκρών ανά εκατομ. κατοίκους 583
    όταν ο παγκόσμιος μέσος δείκτης νεκρών ανά εκατομ. κατοίκους είναι 304 (11/2/2021)
    εμβολιασμοί με ρυθμούς χελώνας και οικονομία διαλυμένη.

    Τώρα που τα ξαναβλέπω νομίζω ότι τα πηγαίνει περίφημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοίτα τα χάλια σου εσύ με τον Τσίπρα που κλείσατε τις τράπεζες τον Ιούνιο του 2015 και ο κοσμακης είχε στηθεί έξω από τα ΑΤΜ και δεν μπορούσε να πάρει τα λεφτά του, τους συνταξιούχους που λιποθυμούσαν από τη ζέστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν βλέπω ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να συγκινείται καθόλου για την κατάσταση την οποία βιώνει η χώρα. Γι' αυτό καλεί τον κόσμο σε συλλαλητήρια για το νομοσχέδιο στα Πανεπιστήμια. Ενδιαφέρεται κατά τα άλλα για τη δημόσια υγεία και τους αριθμούς που αναφέρεις παραπάνω.... Παρεμπιπτόντως η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που έχει τα λιγότερα κρούσματα αναλογικά με τον πληθυσμό της είναι η Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν από κάποιον πρέπει να ζητηθούν ευθύνες για την κατάσταση που βιώνουμε, αυτός είναι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση που διαχειρίζονται την πανδημία.
    Τα συλλαλητήρια για το νομοσχέδιο τα προκαλεί η κυβέρνηση που φέρνει το νομοσχέδιο.
    Ο δείκτης κρουσμάτων ανα εκατομ. κατοίκων στις 12/2/2021 είναι για την Ελλάδα 16,383 ενώ για την Νορβηγία 12,129 και για την Φινλανδία 8,938.Λιγότερα κρούσματα αναλογικά με τον πληθυσμό τους απ' ότι η Ελλάδα.Επομένως αυτό που λες δεν ισχύει.
    Και αν λάβεις υπόψιν σου των αριθμό των τεστ ανά εκατομ. κατοίκους (447,327 για την Ελλαδα δηλαδή 31 θέση στη Ευρώπη σε σύνολο 48 κρατικών οντοτήτων), το μόνο συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι είναι λίγα τα τεστ γι' αυτό είναι και λίγα τα κρούσματα.
    Όλα αυτά που βιώνουμε είναι αποτελέσματα συνειδητών πολιτικών "επιλογών", είναι εφαρμογή νεοφιλελεύθερων ιδεοληπτικών πρακτικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΓΗ, ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ή ΑΠΟ ΤΟ DOCUMENTO ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΛΗΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ; ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

      Διαγραφή
  8. Κατ' αρχάς από τις πρώτες λέξεις του ερωτήματός σου φανερώνεις προκατάληψη.
    Θα μπορούσα να σου πω να μου αναφέρεις ένα δημοσίευμα των συγκεκριμένων μέσων που αναφέρεις, που να λένε ακριβώς τα ίδια με αυτά που έγραψα ή να μου κατονομάσεις τις δικές σου αξιόπιστες πηγές.
    Παρόλα αυτά είναι εύκολο να το διαπιστώσεις με μια απλή αναζήτηση.
    π.χ. JOHNS HOPKINS UNIVERSITY AND MEDICINE ή ιστοσελίδα https://www.worldometers.info/coronavirus/

    Και κάτι τελευταίο: αυτά που αναφέρω δεν είναι μόνο αριθμοί είναι νεκροί άνθρωποι.
    Και γεννιέται το ερώτημα: θα μπορούσε να ήταν λιγότεροι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο