Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Βασίλης Φεύγας: Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου


Το Αγρίνιο πρέπει να διεκδικήσει όσα αξίζει και όσα η κεντρική εξουσία του έχει στερήσει!


Τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γιώργο Παπαναστασίου επισκέφθηκε ο  Υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας....

Ο κ. Φεύγας κατά την διάρκεια της συνάντησης είχε μια ουσιαστική ενημέρωση από τον Δήμαρχο Αγρινίου για όλα τα θέματα που αφορούν τον Δήμο, για την πορεία των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, άλλα και όσων έχουν προγραματιστεί να υλοποιηθούν στο μέλλον.
Με αφορμή την συνάντησή του με τον Δήμαρχο Αγρινίου ο κ. Φεύγας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“Επισκέφθηκα τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου. Είχα μια ουσιαστική ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον Δήμο. Μου ανέλυσε και άκουσα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη Στρατηγική για την Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη. Έργα και παρεμβάσεις που όταν ολοκληρωθούν μπορούν να δώσουν στην πόλη μια νέα πνοή. 
Το Αγρίνιο είναι μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας πρέπει να αποκτήσει τη δική του ξεχωριστή ταυτότητα και να διεκδικήσει όσα αξίζει και όσα η κεντρική εξουσία του έχει στερήσει, όπως η σύνδεση με την Ιόνια Οδό, αλλά και τη σύνδεση του μέσα από ένα σύγχρονο οδικό δίκτυο με τον Ανατολικό άξονα της χώρας και όχι μόνο. Καθημερινά έχω την ευκαιρία να συζητώ με νέους και δυναμικούς ανθρώπους που θέλουν ο τόπος μας να πάει μπροστά, που αρνούνται να συμβιβαστούν με την σημερινή πραγματικότητα. Με σχέδιο και πίστη στις δυνάμεις μας θα πετύχουμε τον τελικό μας στόχο που είναι η ανάπτυξη, οι θέσεις εργασίας και η ευημερία του τόπου μας και των ανθρώπων του.”



3 σχόλια:

  1. Ο κ. Φεύγας συμπαθητικός άνθρωπος
    τα εχει καλά με όλους τους δημάρχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε γενικές γραμμές μιλάμε υπάρχουν δύο ειδών πολιτικοποιημένοι πολίτες
    -Οσοι θέλουν να τα έχουν καλά με όλους τους Συμπολίτες τους, καί
    -Οσοι δέν τα πάνε και τόσο καλά με όλους τους Συμπολίτες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημοκρατία είχαμε και έχουμε
    Ότι θέλουμε ελεύθερα κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο