Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Επίθεση ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΤΑΖΗ και κατά του ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΑΝΤΖΑΡΗ

        Ο πρώην αντιδήμαρχος Ξηρομέρου και δημοτικός σύμβουλος κ. Αποστόλης Πανταζής, μετα τις επιθέσεις κατά των πρώην αντιδημάρχων κ. Παναγιώτη Γκόλια και κ. Κώστα Λαϊνά, επανέρχεται σήμερα και εξαπολύει δριμεία επίθεση και κατά του επικεφαλής της "ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ" και δημοτικού συμβούλου κ. Ελευθέριου Μάντζαρη με αφορμή κάποια ανάρτηση -κριτική του τελευταίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Να επισημάνουμε ότι για τη σωστή προσέγγιση και παρουσίαση του θέματος, η οποία πρέπει να γίνεται με απόλυτο σεβασμό προς τους κανόνες δεοντολογίας, θα δημοσιεύσουμε και τις δύο πλευρές, ώστε να διασφαλιστεί η σφαιρική ενημέρωση και οι αναγνώστες μας, να βγάλουν καλύτερα τα συμπεράσματά τους. 

Παραθέτουμε την ανάρτηση του ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΑΝΤΖΑΡΗ:
     Άκουσα το μονόλογο του Δημάρχου κ. Γαλούνη και του δημοτικού συμβούλου κ. Πανταζή.
    Τρεις πρώτες παρατηρήσεις, γιατί απάντηση θα υπάρξει στη συνέχεια από το συνδυασμό του κ. Τριανταφυλλάκη.
1)-Όταν με ειδοποίησαν για το μονόλογο των δύο, ήμουν στην παραλία και έπινα καφέ κρυμμένος πίσω από τον πάγκο της καφετέριας, ναι, ναι, μας κυνηγάει ο κόσμος, κρυβόμαστε, όπου μας βρει μας βρίζει, μας λοιδωρεί, μας φτύνει γιατί δε διοικούμε τον τόπο καλά, γιατί ο Αστακός έχει πιάσει πάτο, γιατί δεν έχουμε όραμα, γιατι λέμε ψέματα και δε μπορούμε να κοιτάξουμε τον κόσμο στα μάτια και γιατί αυτά και άλλα πολλά τα διαθέτει η παράταξη του κ. Γαλούνη η οποία κέρδισε τις εκλογές του 2014 έχοντας ως βάση όραμα για τον τόπο, γνήσιες ξηρομερίτικες αρχές και παραδόσεις και τέλος πείθοντας τον κόσμο με το πρόγραμμα της......



2)-Αφού ο συνδυασμός ο δικός μας θα έρθει τρίτος και καταϊδρωμένος γιατί ασχολείστε στα δυο τρίτα του μονολόγου σας με μας..;;;; Λυπηθείτε μας μέσα στη μοναξιά μας και αν δε συμπληρώσουμε συνδυασμό, επειδή ως γνωστόν είστε πολύ large τύποι, δώστε και σε μας κανένα υποψήφιο..
    Μη πάτε μόνοι σας στις εκλογές, αμαρτία είναι... Άλλωστε με τόσα έργα δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτε.

3)-Ακούγοντας όλα αυτά τα έργα βγήκα έξω και ω του θαύματος!!!!!! Άλλος Αστακός, τι συντριβάνια στην πλατεία με νερά κρυστάλλινα να τρέχουν, κρεμαστοί κήποι, πιο πέρα δρόμοι καθαροί και ασφαλτοστρωμένοι με διαγραμμίσεις, σηματοδοτημένο, μέχρι και φανάρια υπήρχαν, φώτα παντού αναμμένα κι ας ήταν μέρα, σύστημα αποστράγγισης των υδάτων, φρεάτια που μοσχοβολούσαν (φανερό πως δούλευε ο βιολογικός), φορτηγά γεμάτα αμνοερίφια (είχαν ανοίξει τα σφαγεία) παιδιά να τρέχουν δεξιά κι αριστερα (λύθηκε και το δημογραφικό σκέφτηκα), το Δημαρχείο ανοιχτό (!!!) ναι!!! Σάββατο απόγευμα ανοιχτό!!!!! Φαντάστηκα το Δήμαρχο να δουλεύει(όχι τον κόσμο) πυρετωδώς, η παιδική χαρά ακόμα πιο σύγχρονη, καινούργια παιχνίδια και οχι τα παλιά τα σκουριασμένα, πλακοστρωμένο το παραλιακό μέτωπο (δυο φορές μάλιστα, η μία σειρά πλακών ήταν χορηγία από το ΥΕΝ και η άλλη σειρά από την περιφέρεια), τρία καράβια να συνωστίζονται ποιο θα πρωτοπαραλάβει τους τουρίστες οι οποίοι έπιναν νερο με ποτήρι, τα πλαστικά μπουκάλια εξαφανισμένα, οι μαρίνες γεμάτες από σκάφη και πιο πέρα η επισκευαστική ζώνη για τα σκάφη της μαρίνας, στο βάθος ο καινούργιος μώλος, απο τον οποίο είχαν αφαιρεθεί τα παράνομα μπλόκια που είχε τοποθετήσει η τρισκατάρατη Συμπολιτεία, έλαμπε κι αυτός.
       Μην αντέχοντας τόση ευτυχία έφυγα για το Καραϊσκάκη, διατρέχοντας το νέο δρόμο, βλέποντας αριστερά το νέο σύγχρονο νεκροταφείο, με το οστεοφυλάκιο, το εντευκτήριο, με νωπά ακόμα τα σημάδια παρέμβασης (αντιπλημμυρικά έργα κλπ) και πριν το καταλάβω είχα φτάσει στα Σομπολέικα, όπου είναι αλήθεια πως απογοητεύτηκα. Καμία αλλαγή, τίποτε, το χωριό όπως το άφησα το πρωί που είχα ξαναπεράσει...
    Μετα θυμήθηκα πως για τα έργα στην ενδοχώρα θα μιλήσουν άλλη φορά. Τώρα μίλησαν για τα έργα του Αστακού.. Μόνο μίλησαν....
    Κλείνοντας το σχόλιο θυμήθηκα ότι υπάρχει μια φράση, η μοναδική που με έκανε πάντα να θέλω να ανοίξει η γη να με καταπιεί...
Σα δε ντρέπεστε..
********************

Παραθέτουμε την απάντηση του ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΤΑΖΗ:
Λευτέρη Καλημέρα, 
    Μιας και δεν έχουμε μιλήσει Να ευχηθώ  καλή χρονιά σε εσένα και την οικογένεια σου.
    Θα είμαι σύντομος δεν θα ξοδέψω πολύ από το χρόνο σου μιας που βρίσκεσαι σε περιοδεία καταγράφοντας τα έργα στο Ξηρόμερο. Ελπίζω να βρείς το δρόμο και να μην χρειάζεσαι GPS.
     Έφτασε στα χέρια μου μια ανακοίνωση σου απο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχόλιο/απάντηση προς τη κοινή συνέντευξη μου με τον κύριο Γαλουνη και μάλιστα λίγα μόλις λεπτά μετά την ανάρτηση της, κάτι που σαφώς επιβεβαιώνει τα όσα λέμε.
    Όπως λες αναμένεται απάντηση από το ΝΕΟ  συνδυασμό... περιμένουμε,,, take your time. 
     Αν άκουσες καλά την συνέντευξη που δεν ήταν μονόλογος όπως παραπληροφορείς, γιατί αυτό κάνεις να παραπληροφορείς τον κόσμο θα παρατηρήσεις ότι λέω ξεκάθαρα το εξής:
  "Δεν ασχολούμαστε με το τι κάνει ο αντίπαλος συνδυασμός και ούτε απαντούμε σε γελοιότητες, αλλά κάποιες φορές ισως και να επιβάλλεται έτσι ώστε να λάμψει η αλήθεια."

         Τι θα ήθελες δηλαδή Λευτέρη να γράφετε εσείς και οι εντεταλμένοι σας από τις γνωστές γωνίες από το πρωι μέχρι το βράδυ πετώντας λάσπη  σε όλους και να μένουμε άπραγοι?
         Σε πληροφορώ ότι όσο εσείς κατηγορείται, πετάτε λάσπη, λέτε ψέματα, προσπαθήτε να σπιλωσετε την δημοτική αρχή και το συνδυασμό μας τόσο κάνετε σαφές στο Λαό του Ξηρομέρου ότι μόνο η σημερινή δημοτική αρχή και ο συνδυασμός μας Δυνατό Ξηρόμερο έχει όραμα, πρόγραμμα και λύσεις κάτι που εσείς μόνο στα βελανίδια βλέπετε.
       Κατηγορείτε καθημερινά τη σημερινή δημοτική αρχή για αποτυχία δίχως όμως να δίνεται τις απαραίτητες εξηγήσεις. 

       Και ερωτώ εσένα τώρα Λευτέρη, εφόσον η δημοτική αρχή έχει αποτύχει, τη δουλειά έχουν δίπλα σας δύο πρώην αντιδημάρχοι και 5 Χρόνια δημοτικοί σύμβουλοι του Γαλουνη δίχως ποτέ να διαφωνήσουν μαζί του, τι σας κανει να πιστεύετε οτι θα φέρουν την επιτυχία? μάλιστα ο ένας στενός συνεργάτης του Γαλουνη, αναπληρωτής Δήμαρχος που διαχειρίστηκε πολλές χιλιάδες ευρώ ο ίδιος και τώρα συντάσσει το ψηφοδέλτιο του Νέου συνδυασμου.
          Μήπως να τον ρωτήσεις να σου πει το λόγο που έφυγε, μήπως να σου πει την αλήθεια για ποιό λόγο εγώ προσωπικά και άλλοι συνάδελφοι με το Δημαρχο προτείναμε, κρίναμε και αποφασίσαμε την καθαίρεση του απο Αντιδημάρχος, μήπως να σου πει για την θετική ψήφο στο προϋπολογισμό, το λόγο? μήπως να σου πει και αλλες του πιλοτικές δραστηριότητές, μήπως να σου πει πως κατάφερε να εκλέγει στις προηγούμενες εκλογές, ή μήπως αυτά να μην τα λέμε δε βαριέσαι ρε αδερφέ συνδυασμό να κάνουμε μπας και μπούμε στο Δημαρχείο.... 

            Μήπως Λευτέρη και εσύ οφείλεις να δώσεις εξηγήσεις για το πούλημα και θανάτωση  του πατριωτικού κινήματος 'Συμπολιτεία Ξηρόμεριτων' όπου μετά την παραίτηση Γεωργαλη για τους λόγους που εσύ γνωρίζεις καλύτερα, ανέλαβες την αρχηγία και τώρα πουλάς σε καλή τιμή????
      Τι έγιναν τα όσα έλεγες, τι έγινε ο πατριωτισμός που είναι οι αγώνες, έλεγες η Συμπολιτεία είναι εδώ και δίνει αγώνες και θα είναι πάντα εδώ κτλ κτλ κτλ. ΓΙΑΤΙ Λευτέρη τελείωσες  τη Συμπολιτεία γιατί????
Τι άλλαξε?

       Δεν κατάφερες να πείσεις βλέπεις, δεν μπορείς να πείσεις, απο τις δέκα κουβέντες σου οι 9 είναι ύβρεις.
       Εσύ δεν είσαι αυτός που σε κάθε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου δίχως να σέβεσαι το θεσμό και τους συναδέλφους σου τρέχεις στην αποκεντρωμένη για καταγγελία- ρουφιάνα? να σταματήσει το κάθε έργο?
      Λες ότι είμαστε large,να σας λυπηθουμε και  να σας δώσουμε κανέναν υποψήφιο, Έλεος ρε Λευτέρη σας δωσαμε δύο πρώην αντιδημάρχους μέρος της αποτυχίας.....δεν έχουμε κάτι άλλο διάθεσιμο βολέψου με αυτούς τώρα ούτως ή άλλος τρίτος είσαι. 
       Φρόντισε να κρατήσεις καμιά σπίθα στη Συμπολιτεία γιατι να μου το θυμάσαι, στις επόμενες εκλογές του 2023 με τη Συμπολιτεία θα κατέβεις ξανά ,να το θυμάσαι αυτό!
       Μήπως Λευτέρη εσείς εκεί στο νέο οφείλετε να εξηγήσετε στον κόσμο το λόγο αποχωρήσης του πραγματικά νέου και άφθαρτου, γνώστη που πραγματικά θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά, ξέρεις για τον Αλέξη μιλάω. 
      Μήπως γενικώς κάτι δεν πάει καλά εκεί και οφείλεται να δώσετε πολλές εξηγήσεις.?

        Όσον αφορά τα έργα που ανέφερε ο κύριος Δήμαρχος στη συνέντευξη, είναι εκεί ζωντανά και σε περιμένουν, πάρε τους συνεργάτες σου με φωτογραφικές μηχανές βίντεο κάμερες χτύπα την πόρτα του Δημάρχου κάτι που δεν έχεις κάνει ποτέ και φρόντισε να ενημερωθείς σωστά έτσι έστω να μην παραπληροφορείς και εκτίθεσαι. 
     Και να θυμάσαι! την πρώτη Σεπτέμβρη 2019 εγώ θα Προεδρευσω στο Δημοτικό Συμβούλιο, εάν έχεις εκλεγεί θα τα λέμε εκεί εάν πάλι όχι κάποιο τρόπο θα βρεις να χωθεις, ξανακαμωμενο το χεις😊😊😊

    Σχετικά με τον επίλογο σου "σαν δεν ντρέπεστε" που λες έχω να σου πω το εξής:
      Δεν έχουμε κάνει κάτι που θα πρέπει να ντρεπόμαστε, ούτε ρουφιάνοι, ούτε προδότες του Έθνους,  ούτε ταγματασφαλιτες είμαστε ούτε καταδοτες των Γερμανών ούτε υποστηρικτές της χούντας,ούτε οι οικογένειες μας απέκτησαν  περιουσία από τον Άλη Πασά. 
    Εμένα ο παππούς μου ο Μπάρμπα Τολιας Πανταζής πήγε εξορία φίλε δεν φόρεσε κουκούλες. 
     Γι'αυτό λοιπόν και για άλλα πολλά γνωστά στους Αστακιωτες  παλιέ μου γέιτονα, οι ντροπές και οι γανες στα δικά σου μούτρα. 

Χαιρετισμούς, 
Απόστολος Ν. Πανταζής

101 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια Απόστολε
    Κάποιος έπρεπε να του τα πει
    Αρκετά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποστόλη δεν έχεις ανάγκη κανένα όλοι έφαγαν από σένα με χρυσά κουτάλια και βάλε ....τσάκισε τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστός ο Πανταζης
    Ισοπέδωσε τους όλους Απόστολε
    Αρκετά
    Και το Μάντζαρη και το λαινα και όλους
    Εσυ τους ξέρεις καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λευτεράκη τραβά να κρυφτείς στο ιατρείο σου καμία εβδομάδα ,δεν ήξερες με ποιον τα βάζες;δε ρώταγες Λευτέρη .......Αποστολή μη χαμπαριάζεις τίποτα,αυτά τα μεγάλα τζάκια διέλυσαν τον Αστακό και το δήμο ολόκληρο ,να μιλάνε για έργα και τιμιότητα ποιοι ;;;;;;;;κάτι κύριοι σαν το Μάντζαρη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλα και τώρα να ξανά εκλεγείς Λαινα
    Για έλα
    Κσλα σας κάνει και σας ξεφτιλίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Πανταζής μαθαίνει. Τα ανακάτεψε όλα με ωραίο τρόπο και τα πασαρε αεροπορία. Η μπάλα στην εξέδρα και από ουσία τίποτα. Σε ένα καθαρά πολιτικό σχόλιο, έξυπνο, του Μάντζαρη, απαντησε με εξυπνάδες. Δεν είναι τυχαίο που ανακατεύεται με λίγους. Δεν λέω ότι δεν έχει δίκιο σε κάποια από αυτά που λέει. Πχ ανακύκλωση δημοτικών συμβούλων. Σοβαρό ζήτημα. Αλλά ο κόσμος όλος ξέρει ότι βγήκαν επειδή τους τσιγκωσαν. Που είναι το περίεργο; Θύμωσε που δεν τα ξαναπήραν; Που δεν τους έκαναν χατίρια; Ή δεν ήξεραν από πριν με ποιους είχαν να κάνουν; Αστειοτητες του Πανταζή. Σε κάποιους περνάνε. Κάποιοι άλλοι γελάνε. Το αστείο είναι ότι στο καφενείο σήμερα το πρωί ρωτούσαν κάποιον από τα μεγαλοστελεχη του συνδυασμού που υποστηρίζει ο Πανταζής, ποιο θα είναι το κασέ αυτές τις εκλογές. Τοσο απλά είναι τα πράγματα. Για τα οποία έχει φυσικά συνευθυνη μέγιστη ο Πανταζής. Ή μήπως όχι; Όλα τα υπόλοιπα, πρώτος, δεύτερος, τρίτος κλπ δεν αφορούν όλους. Αρκεί να ρίξει το χρήμα ο ;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν έχετε καταλάβει ένα πράγματα κ. Πανταζη και κ. Γαλουνη με αυτά και με αυτά πέφτετε και άλλο στα μάτια του κόσμου κοιτάξτε τι δική σας παράταξη κ μην ασχολείστε τι κάνουν οι άλλοι αλλά προφανώς φοβάστε ότι θα χάσατε το Μάη κ καλά κάνετε και φοβάστε φτάσατε τον τόπο μας στον πάτο κ στεναχωριεμαι πολύ που βλέπω τον τόπο μου έτσι ο αστακός δεν ήταν ποτέ χειρότερα ένας τόπος που ενώ ήταν τόσο όμορφος δεν αξιοποιηθηκε ποτέ από κανέναν κ ειδικά από εσάς που είστε βέρος αστακιωτης. Και εγώ λοιπόν σαν βέρα αστακιωτισα γεννήθηκα και μεγάλωσα στον αστακό κ ως απλή πολίτης πονάω που καταντισες τον Αστακό μας έτσι γιατί εμείς ζούμε εδώ κ όχι στο Λαγός κ. Πανταζη.ΑΡΚΕΤΆ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάι πατάς στον Αστακό κάθε καλοκαίρι ένα μήνα!ε ναι αξίζει να ψηφίσεις!

      Διαγραφή
  8. Αυτό είναι σωστή πολιτική αντιπαράθεση με επιχειρήματα και σοβαρότητα ..προλαβαίνω να πάω τα πολιτικά μου δικαιώματα στο Αγρίνιο η εχω χασει τις προθεσμιες ξερει να μου πει κάποιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ενοοεις δεν αξιζεις να ψιφησεις στο Αστακο ενω απο τον Αστακό ζεις την οικογένεια σου δεν τα μετρας καλα.

      Διαγραφή
  9. Τριανταφυλακη όπως βλέπεις Τωρα είστε τελειωμένοι σπο χέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για βγες Μάντζαρη και απάντησε τώρα
    Για να δούμε τι θα πεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ;;;;
    ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έσκισες Αποστόλη,φοβερή απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν ήξερες Μάντζαρη με ποιον τα βάζεις;
    Που νόμιζες ότι απευθυνοσουν;;
    Οφείλεις απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τραγικοί και οι μεν και οι δε
    Κρίμα για όλους εμάς που ζούμε εδώ
    Κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με ποιον τα έβαζε μεγάλε των 09:30;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σα δε ντρέπεστε ρε είδαμε τα έργα του γαλουνη που βρωμάει όλος ο αστακός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Πανταζης λεει μαλακιες ολλοι οσοι κυβεργισαν μεχρι σημερα τν αστακο ειναι αχρειστη κ σημφεροντολογει κανενας δν νιαζετε γιατον τοπο αλλα μονο γιατην τσεπιτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το λόγο της κωλοτουμοας πάντως Πανταζής δεν μας τον έχεις πει ακόμη !! Γιατί τι σας ένωσε με το δήμαρχο το καλό του τόπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑΤΟΥ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  21. πανταζής VS

    δημάρχου
    https://xiromeronews.blogspot.com/2017/02/blog-post_747.html
    https://xiromeronews.blogspot.com/2017/02/2017_28.html
    https://xiromeronews.blogspot.com/2017/03/facebook_17.html

    κατά διαιτησιας και παει στα ευρωπαικα δικαστηρια
    https://xiromeronews.blogspot.com/2017/02/blog-post_196.html

    κατα ανωνυμων για αιολο που που καθε χρονο θα ανεβαινει κατηγορια
    https://xiromeronews.blogspot.com/2015/02/blog-post_825.html

    γκολια
    https://xiromeronews.blogspot.com/2019/01/blog-post_64.html

    λαινα
    https://xiromeronews.blogspot.com/2018/12/blog-post_642.html

    κουνάδη
    https://xiromeronews.blogspot.com/2018/09/blog-post_44.html

    κατα ανωνυμου και αγνωστου φωτογραφου -υπονοώντας σταικο που απαντησε οτι δεν ηταν αυτος-
    https://xiromeronews.blogspot.com/2018/09/blog-post_77.html

    ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αντί να πουλάτε δύναμη ισχύος κ να σφαζεστε σαν κοκόρια κοιτάχτε λιγο περισσότερο το καλο του τόπου μας κ αγοράστε Κανα ασθενοφόρο,φτιαχτε τον αστακο που βρωμάει,τους δρόμους κ βάλτε ξανα gps να δείτε που πέφτουν τα χωρια του δήμου σας γιατι απ το Λαγός δεν τα φτάνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Πανταζής ξέρει καλά που πέφτουν τα χωριά και ειδικά το χωριό του η Μάχαιρα να μας πει ο Μαντζαρησ τι σχέση έχει με τα χωριά...

      Διαγραφή
  23. Ωραία τα λόγια όλων από πράξης τιποτα , δεν ψηφίζω στον δήμο αστακού αλλα μεγάλωσα εκεί λυπάμαι που ωταν έρχομαι στον Αστακό των βλέπω σε αυτή την τρισαθλια κατάσταση ένας πολύ ωμορφα τόπος με καμία μα καμία αξιοποίηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Θα φατε καλα ολισας ειναι νορις ακομα αλλα θατρεχετε και δεν θαφτανετε στοτελος.τα σχολια θασας μινουν.πανταζακο αλλα ελεγες πριν καμποσο καιρο.κολοτου.μπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μια παρατήρηση. Ο Γαλουνη δεν μπορεί από μόνος του χρειάζετε πατερητσα το Πανταζή.
    Μία επισυμανση Αποστόλη η καθημερινότητα του Πολίτη δεν λύνεται από τη Νυγηρια
    Μία διαπίστωση. Ξέρεις Αποστολη πόσοι σε βλέπουν οχι σαν παράγοντα αλλά σαν ξερολουκουμο?
    Έχεις κ. Πανταζή αναλογισθεί πόσο ανηθυκο είναι η εξαγορά συνηδεισεων? Φαντάζομαι κ. Πανταζή δεν θα ειθελες να εξαγοραζουν τη συνηδειση του παιδιού σου για μερικά ευρώ.Αυτο δεν πρέπει να γίνετε σε κανένα παιδί πέραν του ότι είναι κακούργημα. Ο Θεός βλεπει και ως ακριβό δικαίως ανάλογα θα ανταμηψεις αγαπητέ φίλτατε Ζελατινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. παει και ο Αποστολης απασφαλησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΛΕΥΤΕΡΗ ΤΟ ΚΟΜΠΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΗ ΠΑΣΑ ΕΙΝΑΙ??? ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΤΑ ΒΛΥΖΙΑΝΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε παναχρηστε τι θα ήταν ο αστακός χωρίς τους βλυζανιτες και πολλους αλλους απο χωρια;

      Διαγραφή
  29. ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΝΑ Σ ΑΚΟΥΕΙ.ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ SUPER MARKET.ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΟΤΑΝ ΤΟ 2017 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕΣ ΕΣΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ

    https://xiromeronews.blogspot.com/2017/02/blog-post_747.html

    ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΕΛΑΦΡΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ
    ΤΑ ΒΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΩ
    ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ
    ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καυστικός και αποστομοτικός όπως πάντα Αποστόλη! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο μαντζαρης μιλάει πολιτικά και ο Πανταζής για τον Αλή πασά χαχαχαχα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ουαου.... Φοβερή απάντηση... Έμεινα με το στόμα ανοιχτό.... Τα ανακατεψε όλα αλλά για έργα δε μίλησε. Άλλωστε για ποια έργα να μιλήσει; Για τα ανύπαρκτα; Γελάνε και οι πέτρες με σας... Αποτύχαμε κύριοι συνειδητοποιηστε το. Δε βρεχει σας φτύνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ευτυχως υπαρχει και το προεκλογικο σοου και σπαει η μονοτονια των ημερων .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μόνο αυτό μπορεις..Για να ιδρώσει το αυτί καποιου πρέπει να ιδρωσεις πάρα πολύ ακόμη Αποστόλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Κύριε Πανταζή, αν ζούσε ο παππούς σου ο μπάρμπα Τόλιας, μην είσαι σίγουρος ότι θα ήταν και πολύ περήφανος για τις δημοτικές επιλογές σου και το ρόλο που παίζεις. Έχεις κατεβάσει πολύ το επίπεδο. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Κάι Ναι το xiromero news συνεχόμενα αρνητικά σχόλια κατά Πανταζή ...τι περίμενες 3 blog δικα σας έχετε και πάλι 3 θα είστε,καλά τα λέει ο Ζελααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απορώ πως κάποιοι άνθρωποι σκέφτονται να πάνε υποψήφιοι με πανταζη

      Διαγραφή
  39. Κάνατε και το Λευτέρη παράγοντα της περιοχής και κάθεστε και ασχολείστε μαζί του! Ε ρε γλέντια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο κ. Πανταζής έκανε τις εκλογές, έβγαλε το Γαλούνη Δήμαρχο, εκλέχτηκε ο ίδιος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και έκλεισε και τα ραντεβού του για μετά!!. Και για μας τους ψηφοφόρους δεν άφησε τίποτε. Αν τόση η σιγουριά, προς τι η τόση νευρικότητα και οι αήθης και απαράδεκτες κάθε φορά επιθέσεις, σε όποιους εγκαταλείπουν τη διαρχία τους και ασκούν κριτική στα πεπραγμένα Γαλούνη; Τα οποία, άλλωστε και ο ίδιος προ μηνών "έφτεινε" και τώρα "γλείφει", κρατώντας ερμητικά κλειστούς τους λόγους της μεταμόρφωσής του;. Τελικά είναι ο καλύτερος χορηγός του Συνδυασμού Τριανταφυλλάκη. Μόνο που αυτό θα το καταλάβει το βράδυ των εκλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ο κ. Πανταζής οφείλει να απαντήσει σε τρία γιατί: 1) Γιατί υποστήριξε,τόσο ένθερμα και με το τρόπο που το έκανε, την εκλογή Γαλούνη;2)Γιατί τον κατέκρινε ως Δήμαρχο, τόσο όσο κανένας από τους αντιπάλους του; Και 3) Γιατί τώρα τον υποστηρίζει και μάλιστα τόσο παθιασμένα, όταν κανένας άλλος δεν το κάνει; Ο ίδιος οφείλει να εξηγήσει όλες αυτές τις εντυπωσιακές μεταμορφώσεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΠΟΙΟΣ ΝΠΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙς ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΣΟΥ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΗΣ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΚΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΚΕΣΟΥ ΕΛΕΩ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΙΑ ΠΛΟΙΟΥ (ΤΝΓΕΡ) ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΗΝΗΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΟΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΕΣΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΟΜΕΝΟΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ ΔΕΝ ΝΥΧΤΟΝΗ ΠΟΤΕ.ΣΑ ΔΕΝ ΝΡΕΠΕΣΤΑΙ ΠΟΥ ΜΗΛΑΤΑΙ ΟΛΟΙ ΓΑΛΟΥΝΕΟΙ ΛΑΙΝΑΔΕΣ ΓΚΟΛΙΑΣ Κ.Λ.Π. ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΜΑΙΜΟΥ ΤΣΕΠΗΣ ΠΑΡΑΚΑΠΤΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ,ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΜΗΨΗ ΚΑΤΑΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Πολλά υπονοούμενα για πρώην Αντιδήμαρχο, το θεωρείς σωστό; Μάλλον πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα διαφορετικά πρέπει να μιλισεις καθαρά οι πολίτες πρέπει να ξέρουν, εκτός και τους θεωρείς '' ιθαγενεις''. Τι είναι αυτές οι πιλοτικές δραστηριότητες που αναφέρεις;
    ΥΓ. Ο πρώην αντιδήμαρχος γιατί δεν απαντά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΠ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αποστολη δωσε βαση σε καποια χωρια για να ξεβρακωσεις τον σφιχτοχερη και τον αλλο αντιδημαρχο που το παιζουν παραγοντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Δυνατο ξηρομερο πρωτα ο πολιτης....τι εχεις κανει για τον πολιτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΘΑ ΓΙΝΗ ΕΤΣΙ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΣΕ ΤΕΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΙΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΔΩΣΕ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΘΑ ΒΡΗΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Τα πράγματα αλλάξανε δυστυχώς για σένα φίλε Αποστόλη . Δεν έχεις την κοινωνία του Αστακού μαζί σου. Διέλυσες την ομάδα μας, έγινες αλλαζονικός, υβριστής και πρωτοπαλίκαρο του δημάρχου που σε βάζεις να κάνεις τον τσαμπουκά και να εκφοβίζεις τους αντιπάλους. Ο κόσμος θα σε τιμωρήσει εκλογικά εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Χαχα
    Παθατε παράκρουση
    Δεν κοιμηθήκατε απόψε καθόλου
    Αναμένουμε απάντηση αρχηγού που κρύβεται
    Τριανταφυλακη σε περιμένει χάος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΓΡΑΨΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΛΙΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

    ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ:28%
    ΓΑΛΟΥΝΗΣ:22%
    ΣΤΑΙΚΟΣ:21%
    ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ:5%
    ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ:24%


    Παρατηρήσεις: Ο Τριανταφυλλάκης φαίνεται να δημιουργεί ένα κλίμα νίκης χωρίς όμως να είναι εντυπωσιακά μεγάλο (κανένας δεν περνάει το 30%). Το σίγουρο είναι ότι αυτή την στιγμή φαίνεται να μπαίνει στον δεύτερο γύρο. Ο Γαλούνης κρατάει κάποιες δυνάμεις, το ίδιο και ο Στάικος που είναι σε απόσταση αναπνοής από τον δεύτερο. Υπάρχει μεγάλο ποσοστό αναποφάσιστων (24%) αυτή την στιγμή και θα γίνει μάχη ποιος θα τους κερδίσει.

    Εκ λόγο λόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ναι θα πάρει και εκλογή από τον πρώτο γύρο ........αυτό θα πει αδαείς από αυτοδιοικητικές εκλογές !

      Διαγραφή
  52. ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΑΖΗ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΟΡΑΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΑΣ??ΝΤΡΟΠΗΝΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΑΖΗ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΣΑΣ.....ΟΛΑ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ.....ΟΥΤΕ ΑΞΙΟΙ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΠΟ ΝΙΓΗΡΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΤΟ,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΤΟΥΣ.ΕΠΙΑΣΕ.ΠΑΝΙΚΟΣ.ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.ΕΙΝΑΙ.ΣΕ.ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΕΚΤΑΚΤΟΥ.ΑΝΑΓΚΗΣ.ΜΕ.ΞΕΝΑ.
    ΚΟΛΥΒΑ.ΡΙΧΝΟΥΝ.ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ.ΓΙΑΝΝΗ.ΜΠΡΟΣΤΑ.ΓΙΑ.ΤΗΝ.ΜΕΓΑΛΗ.ΑΝΑΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΤΟΥΣ.ΕΠΙΑΣΕ.ΠΑΝΙΚΟΣ.ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.ΕΙΝΑΙ.ΣΕ.ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΕΚΤΑΚΤΟΥ.ΑΝΑΓΚΗΣ.ΜΕ.ΞΕΝΑ.
    ΚΟΛΥΒΑ.ΡΙΧΝΟΥΝ.ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ.ΓΙΑΝΝΗ.ΜΠΡΟΣΤΑ.ΓΙΑ.ΤΗΝ.ΜΕΓΑΛΗ.ΑΝΑΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 12.58πμ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΑΝ ΟΧΙ ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ ΦΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. καλημέρα σας. Δεν τιμάει τον τόπο μας και τον πολιτικό πολιτισμό τέτοιου είδους πολιτικές συμπεριφορές. ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ πρώτος τον λίθον βαλέτω..... Ο δε κ. Πανταζής είναι το τρίτο φάουλ που κάνει μέχρι στιγμής , με το να επιτίθεται σε συμπολίτες με γκεμπελίστικες τακτικές και πρακτικές. Δηλαδή αν ήταν - και ήταν - κοινοτικός σύμβουλος το 1973-4 ο αείμνηστος Ιωάννης Μάτζαρης , τι θέλει να πεί ο κ. Πανταζής οτι ο γιός του : Χρήστος και Λευτέρης είναι Χουντικοί ; Οι καταστάσεις ήταν τέτοιες , εκείνη την εποχή , που οι πρόεδροι και οι σύμβουλοι ορίζονταν από τον Νομάρχη και φυσικά ορίζονταν οι έχοντες ευρύτητα σκέψεως κι όχι οι αδαείς με τα κοινά. Έλεος κ. Πανταζή. Ο δε κ. Γαλούνης αν θέλει να επιβιώσει , θα πρέπει να τραβήξει τα λουριά του Πανταζή που τελευταία και με διχαστικές παρεμβάσεις όπως αυτή που δείχνει οτι ο κ. Πανταζής είναι Εισαγγελέας και οι άλλοι κατηγορούμενοι.... Τελεία και παύλα. Από τούδε και στο εξής οι ευθύνες βαρύνουν τον επικεφαλής του συνδυασμού και εμείς που μένουμε σαυτόν τον συνδυασμό αναγνωρίζουμε τον αρχηγό (κ. Γαλούνης ) κι όχι συμπεριφορές αυταρχικές τύπου κ. Πανταζή. Καταδικάζω πλήρως τέτοιες συμπεριφορές.
    Ν.ΜΕΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. KIRIE PANTAZI THA EPREPE NA NTREPESTE AFTA POU LEGATE GIA TON DIMARXO TA KSEXNAS TORA KOLOTOUMPA E KOLOTOUMPA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Τι έγινε ρε Πανταζή ρώτα τον αδερφό σου τον Γαλουνη πόσα χρήματα χάλασε στην Αλυζια 22 μήνες που ήταν αντιδήμαρχος ο Γκολιας κ πόσα είχε χαλάσει πριν επί Μουρκουση αντε κάνεις τον ειδικό κ δε ξέρεις τι σου γίνεται γελάει ο κόσμος με σένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Με τις κάκιστες επιλογές στην στελέχωση του συνδυασμού Τριανταφυλλάκη με τις ξεπερασμένες νοοτροπίες δυστυχώς χάνει στις εντυπώσεις και την ουσία ,δεν μπορείτε κύριε Μάντζαρη να φτιάχνετε συνδυασμό με ανθρώπους που έχουν δώσει δικαιώματα στο παρελθών ,χωρίς ούτε ένα θετικό στίγμα στην ως τώρα πολιτική τους πορεία .
    Όταν επιχειρείτε με τον παλιό αλά Τζουμπέ τρόπο ,χάνετε ,δεν κερδίζετε όταν ως συνδυασμός επιθυμείτε και συστήνεστε ως το νέο και άφθαρτο,τι τους θέλετε τους φθαρμένους ; Γιατί φτιάχνετε συνδυασμό συλλέγοντας τα αποτυχημένα ρετάλια των άλλων ;Κακό θα σα2ς κάνουν ,όχι καλό . Αυτοί θα υλοποιήσουν το πρόγραμμα ; Αυτοί θα δώσουν σάρκα και οστά στις ελπίδες και το όραμα των πολιτών του Ξηρομέρου ; Όχι δα ,απομακρύνετε τους όσο είναι νωρίς ακόμη .
    Για την αχαρακτήριστη επίθεση που δεχτήκατε ,δεν θα μπω καν στον κόπο να σχολιάσω ,είναι οι τελευταίες σπασμωδικές αντιδράσεις του παλιού και σάπιου ,που φεύγει ως αποτυχημένο ,στο καλό να πάει και να μην μας γράφει.Μην ασχοληθείτε και εσείς,αν το κάνετε θα τους δώσετε αξία .
    Τελειώνοντας με μια προτροπή -παράκληση , αν πέσετε στην παγίδα να απαντήσετε στο ίδιο ύφος ,θα κάνετε τον κύριο Στάικο να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ,γιατί και οι δυο συνδυασμοί θα δουλεύετε για αυτόν ,καλή συνέχεια και διώξτε το παλιό από τον συνδυασμό που στήνετε ,μόνο νέοι και άφθαρτοι ,άνθρωποι χωρίς καθόλου διοικητικό πονεμένο για το Ξηρόμερο παρελθόν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Το πρώτο που βλέπει κανείς σ’ αυτή την ανάρτηση – απάντηση του πολλά βαρύ κου Πανταζή είναι μια κατάχρηση της πολιτικής ανανδρίας. Θυμήθηκα τον απλό λόγο του Καμύ ότι «η ανοησία επιμένει πάντα». Γιατί άραγε; Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε το δικαίωμα στο λάθος και την επιείκεια στην ανοησία· με την προϋπόθεση όμως ότι ο διαπράξας λάθος ή ανοησία αναγνωρίζει την ευθύνη του, μεταμελείται ειλικρινά και επανορθώνει. Όταν, αντίθετα, κομπάζει και επιχαίρει για τα ανύπαρκτα και πολλώς υποσχόμενα έργα της δημοτικής αρχής και ειδικά για τις απαντήσεις του και δεν αναλαμβάνει την προσωπική του ευθύνη για την αποτυχία του ως σύμβουλος και ως αθλητικός παράγων και υβρίζει και συκοφαντεί τους τυχόν επικριτές του, τότε προσθέτει στα ανομήματά του εκείνα της ανευθυνότητας, της ανανδρίας ή πολιτικής ανεντιμότητας και του κυνισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. καταδικάζω τις απαράδεκτες εκφράσεις του κ. Πανταζή. Εχετε πεσει πολυ χαμηλά κυριε μα πολύ χαμηλά. Ομως και εσυ κ.Τριανταφυλλάκη τι τους θέλεις όλους αυτους τους γυρολόγους που μαζεψες και που σκέφτεσαι να βάλεις.Μας απομακρύνεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Αγαπητέ λαλίστατε κε Πανταζή. Εγώ θα αναφερθώ στο έργο σας και όχι στα υπόλοιπα λεγόμενά σας τα οποία δεν αξίζουν καν σχολιασμού μόνον ντροπή. Θα ήθελα κε Πανατζή επειδή κωφεύετε καιρό τώρα όπως και ο κος Δήμαρχός να μας πείτε 1) εάν το Λιμενικό Ταμείο έχει εισπράξει χρήματα από την χρήση των ΠΙΛΑΡΣ 2) εάν έχει λάβει σχετική άδεια το Λιμενικό ταμείο για την εγκατάσταση των ΠΙΛΑΡΣ 3) εάν η Λιμενική αρχή έχει την δυνατότητα να ελέγξει αν λειτουργούν νόμιμα τα ΠΙΛΑΡΣ και 4) πόσα χρήματα έχετε ΕΣΕΙΣ καταβάλλει για την χρήση των πίλαρς; Θα περιμένω να λάβω μια τεκμηριωμένη απάντησή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ....ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΠΑΝΤΑΖΗ Ε????ΤΟ ΕΔΕΙΞΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΟΛΟ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ είσαι ένας από αυτούς που έφαγαν τον Αιολο όταν αρνήθηκες να πληρώσεις 5 ευρώ εισιτήριο επανειλημμένα !

      Διαγραφή
  64. Ο Μαρινάκης προεδρος του Ολυμπιακου ειναι χρηματοδοτης
    της ΝΔ.
    Εσεις τωρα ξηρομεριτες τι λετε; για καποιον κ.Πανταζη
    που δεν τον γνωριζω τον ανθρωπο.Αφου εχει το χρημα,
    τι ειναι;πως τους λενε αυτους που εχουν πολλα;
    Μη κανετε πως δεν γνωριζεται ετσι;
    Σιωπη και ζηστε με τη μοιρα σας,οπως εσεις την ορισατε με
    την ψηφο σας δεκαετιες τωρα.
    Για κεντρικη εξουσια λεμε πχ ΕΡΕ-ΝΔ ΕΚ-ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και και και...
    Κατι τετοιο και στους ΔΗΜΟΥΣ.
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΔΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ο ΑΝΘΡΟΠΟΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΗ ΑΠΟΛΗΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ο Πανταζής θα γελοιοποιηθεί τελείως όταν θα αρχίσει να δίνει λεφτά. Διότι όσο και να φοβερίζει δεν τον χαμπαριάζει κανένας (πλέον). Δηλαδή θα βγεί να πεί τί? Ότι τα έδωσε στον χ τον ψ κλπ? Σιγά τ αυγά. Χρόνια τα παίρνει ο χ και ο ψ. Δυστυχώς έχουμε να δούμε χρόνια κάποιον ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΕΙ. Φωτεινή εξαίρεση το ΚΚΕ. Ελπίζω να κινηθούν στην κατεύθυνση του ΔΕΝ ΔΙΝΩ και οι άλλοι δύο συνδυασμοί (για το ΚΚΕ το θεωρώ δεδομένο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. 2,,47 ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΕΥΚΑΙΡΊΑ
    Να γίνει η λεγόμενη ανακατανομή εισοδήματος υπέρ των πολλών
    εις βάρος των ολίγων.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Mετα από αυτή τη συνεντευξη -παρωδια,στον ακροατη,γεννιουνται πολλα συναισθηματα.Οργη,θυμος,αγανακτηση,εκπληξη μα και θαυμασμος γιατι το θρασος περισσευει και η θρασυτητα και το ψεμα ειναι'ειναι μεγαλα ταλεντα'.
    Ακους το δημαρχο και λες δεν μπορει βρε παιδι μου κατι δεν αντιλαμβανόμαστε εμεις σωστα.Δεν μπορει να είναι όλα τοσο τελεια και μεις να βλέπουμε παντου γυρω μας τη μιζερια και την καταστροφή.Προφανως όλα είναι στο μυαλο μας και δεν υπαρχει η βρωμια,τα σκουπίδια,οι λακκούβες[που όταν τις καλυπτει η βροχη μπορει να σκοτωθείς στο ισωμα],οι γειτονιες είναι βυθισμένες στο σκοταδι που ο κοσμος επιστρεφει στα σπιτια του με τους φακους,η αναρχια που επικρατει παντου,τα αυτοκίνητα στα πεζοδρομια και συην παραλια που πας να πιεις καφε και να δεις τη θαλασσα,τα κοτερα που ερχονται και τα διωχνουν γιατι εχουν τα δικα τους μονιμα δεμενα κ.α κ.α.....
    Μετα ακους τον κ.Πανταζη,που αγαπάει τον τοπο υου από μακρια και ερχεται για να κανει φιεστες και δεν βγαζεις νοημα από αυτά που λεει,[όταν ομωσ διαβαζεις ανακοινώσεις του νομιζεις ότι εχει τελειωσει το ΧΑΡΒΑΡΝΤ],που δεν ασχολειται με τους αλλους αλλα αναφέρεται μονο στους αλλους ,που ηρθε ως σωτηρας τις προηγούμενες εκλογες και'εριξε'πολλα μυρια ευρω για να διωξει το σαπιο κατεστημενο του σαμαρα[ΠΟΥ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΗΔΕΙΣΕΙΣ],για να επαναφερει την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ στους πολιτεςκαι τωρα εξαγοραζει αυτος και πραττει τα ιδια παιζοντας το ρολο του 'μπραβου'του δημαρχου απειλωντας και υβριζοντας ζωντανούς και νεκρους επαναφέροντας κλιμα εμφυλιου.Αν ηθελε λοιπον ο κ Πανταζης να βοηθησει τον τοπο του ας εδινε αυτά τα χρηματα ,για να γινουν εργα και να τον γραψει η ιστορια ως μεγα ευεργετη όπως τον Προικα,τον Καραμουζη κ.α αλλα ανταυτου ζηταει και άλλη τετραετια για να ολοκληρωθεί το εργο τους για να σφραγιστει η ταφοπετρα που εβαλαν στον ταφο που ανοιξαν οι προηγούμενοι και γιατι είναι πολλα τα εργα που ανακοινωσε ο δήμαρχος οποτε πολλα και τα λεφτα.Πρεπει να γινει αποσβεση,αποταμιευση και να τηρηθουν τα συμφωνηθεντα.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ......Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε απαράδεχτε που δεν πρόσφερε ο Πανταζης ;Δεν έκανε δωρεά το νεκροταφείο ,Δεν πρόσφερε στον αθλητισμό ,δε βοήθησε την εκκλησία ,δεν έκανε δωρεές στο κέντρο υγείας ,δε βοήθησε ανθρώπους που είχαν πραγματική ανάγκη ;Σα δε ντρέπεστε αντικείμενα της διαφθοράς!

      Διαγραφή
  69. Πασοκτζήδες του παλιού καλού καιρού τι άλλο περιμένατε; Έτσι ήταν αυτοί πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  70. Ανώνυμος3 Φεβρουαρίου 2019 - 10:28 μ.μ.
    Τι ενοοεις δεν αξιζεις να ψιφησεις στο Αστακο ενω απο τον Αστακό ζεις την οικογένεια σου δεν τα μετρας καλα........

    Αυτός Που ζει την οικογένεια του από την Νιγηρία πρέπει να ψηφίζει στη Νιγηρία δεν είναι κακό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΛΕΕΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΦΙΛΌΣΟΦΟΣ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΞΗΡΌΜΕΡΟΥ ΤΟ ΣΑΛΑΜΙ ΤΟ ΤΡΩΣ ΦΕΤΑ ΦΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΎΣΕΙΣ ΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΊΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΆΤΕ ΜΕ ΜΙΑΣ ΕΣΕΊΣ ΕΚΕΊ ΣΤΟ ΔΉΜΟ ΘΑ ΧΆΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΌΛΑΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ο καθένας το κοντό του κ το μακρύ του ούτε που ξέρουν τι γράφουνε στα σχόλια ότι να ναι κ μετά λέτε γιατί βγαίνουν οι ίδιοι...απλά γιατί εσείς τους βγάζεται και το Λευτέρη και το Λαϊνά τους λιβανεους και το καραμέλα φάτε τους τώρα ανάξιους και λουστητε τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΜΙΑ ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΟΜΠΟΡΡΗΜΟΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ.
    ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΙΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΚΗ ΖΩΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΦΕΙ Ο ΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ.
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕ ΤΙ ΑΡΧΕΣ ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΑΤΕ ΚΕ ΠΑΝΤΑΖΗ Ή ΤΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΣΕΣ ΕΙΧΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΩΣ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΕΞΑΡΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟ ΥΠΕΡ/ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΙΜΗΤΗ ΣΑΣ.
    ΤΥΦΛΩΘΗΚΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΕ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΥΘΑΔΗ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΒΡΙ ( ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ) ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΝΕΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ Η ΤΙΜΩΡΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΚΕ ΠΑΝΤΑΖΗ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΑΣ.
    Σ.Σ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΤΑΛΕΝΤΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΛΟΓΟ ΜΕΡΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 2,34 μ.μ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΨΑΝΕ ΚΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ- Ο ΕΛΑΚΤΩΡ [ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ]ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΠΟΙΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ,ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Aποστολε μετα την αναρτηση σου φαινετε οτι λεφτα εχεις , μιαλο δεν εχεισ . Αν και για τα λεφτα χλωμο σε βλεπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν σου πλήρωνε τους λογαριασμούς Δεη νερό ξέρεις εσύ ήταν Καλός!

      Διαγραφή
  76. Έχει αποθρασυνθεί ο πανταζης
    Επειδή έχει χρήμα νομίζει ότι τα αγοράζει όλα.
    Ντροπή σου Αποστολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Για μερικούς που δεν το γνωρίζουν.

    Οι δωρεές που γίνονται από κάποια εταιρεία εκπίπτουν από το φορολογητέο εισόδημά τους.

    http://www.kathimerini.gr/293907/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/forologia-dwrees-kai-xorhgies-poy-ekpiptoyn-apo-ta-aka8arista-esoda-nomikwn-proswpwn

    Τα λεφτά που δίνουν τα γλιτώνουν με το παραπάνω.

    Αυτά για να ξέρουμε τι παίζει με τις δωρεές που γίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντροπή σου αλλά υπάρχει Θεός και είμαι σίγουρος ότι θα πστεισ αυτό που πρέπει σύντομα. Ντροπή σου

      Διαγραφή
    2. Έψαχνες πολύ ρε κακομοίρη να ανεβάσεις κάτι τέτοιο?

      Διαγραφή
    3. Πήγαινε κάτσε σε κανένα τραπέζι γωνιανπανω να πιεις κανένα φραπέ ...ξέρεις εσύ και με τα μιλά

      Διαγραφή
  78. Και για σένα μπορει να γράψει αποστολή και για το δικο σου πατέρα ο Λευτέρης αλλά δεν έγραψε απαράδεκτοι οι χαρακτηρισμοί σου επίπεδο κάτω του μηδενος τέτοια σχόλια δεν τιμούν κανένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Μην μπερδεύεις τις δωρεές με τα υπόλοιπα. Μακάρι να υπήρχαν κι άλλοι να δίνουν. Άλλο το να θέλει ένας να δώσει και άλλο το να θέλει να μας πηδήξει επειδή δίνει. Και γι αυτόν καλό είναι να τα ξεκαθαρίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ακριβώς.τωρα πρέπει να βρει πολύ....χρημα ο Αποστόλης για να πηδήξει τους αδαείς πολίτες. Αλλά ας καταλάβουμε ότι με Καλή οργάνωση και εργατικότητα μπορούμε να προχωρήσουμε και να

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Πολύ σωστός ο 10:55 μ.μ.

    Τουλάχιστον να μας πει πότε θα έρθει στον Αστακό ώστε να έχουμε κάνει μπάνιο.

    Να είμαστε τουλάχιστον καθαροί όταν θα μας πηδάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα καλό 2:07 ποσο δίκιο έχεις φίλε μου...

      Διαγραφή
    2. Πάρε το μπανάκι σου και κοιτά να είναι κρύο το νεράκι γιατί θα πονεσει...

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο