Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Το 2017 ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας και η Κοινότητα Βάτου κηρύχτηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και ο Δήμος πήρε έκτακτη επιχορήγηση 240.000 ευρώ! -Εξαιρέθηκε ο πρώην Δήμος Παλαίρου- Απίστευτο και όμως αληθινό!!!

Το 2017 ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας και η Κοινότητα Βάτου κηρύχτηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και ο Δήμος πήρε έκτακτη επιχορήγηση 240.000 ευρώ! - Εξαιρέθηκε ο πρώην Δήμος Παλαίρου- Απίστευτο και όμως αληθινό!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
        Την 1η Δεκεμβρίου 2017 ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας κηρύχτηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Ο Δήμος πήρε έκτακτη επιχορήγηση 240.000 ευρώ. Για την ακρίβεια κηρύχτηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο πρώην Δήμος Ανακτορίου, ο Πρώην Δήμος Μεδεώνος, και μόνο η  Κοινότητα Βάτου από το πρώην Δήμο Κεκροπίας- Παλαίρου. Απίστευτο και όμως αληθινό. 
         Γιατί αυτή η φανερή αδικία Δήμαρχε, Αποστολάκη, Αντιδήμαρχε κ. Φραδέλε και Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας; -H μείζονα αντιπολίτευση που ήταν; ..................



         Καλούμε το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Στούπα να ενημερώσει τους Δημότες το συνολικό ποσό, που πήρε σε έκτακτες επιχορηγήσεις ο Δήμος στη θητεία τους.

     Tη Τρίτη 05 Φεβρουαρίου 2019 θα δημοσιεύσουμε άρθρο, στο οποίο θα γράψουμε πως και σε ποιους σκοπούς μοίρασε ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης με απευθείας αναθέσεις το τεράστιο ποσό των 240.000 ευρώ και άκουσον-άκουσον μετά το πήγε το θέμα στην οικονομική επιτροπή για έγκριση!!!!!!!. 
            Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Κατούνας 30-01-2019 ανακοίνωσε ότι ο Δήμος επιχορηγήθηκε έκτακτα με το ποσό των 120.000 ευρώ. Θεωρώ ότι ο πρώην Δήμος Παλαίρου δικαιούται να πάρει τη μερίδα του λέοντος από το ποσό αυτό. Διαφορετικά;

Αγαπητοί Συνδημότες
Μέρα με τη μέρα το αίτημα για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας  από συστάσεως του καθίσταται αναγκαίο και επιτακτικό. Προβληματιστείτε γιατί δεν απαντούν στα ερωτήματα.
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Ο ΔΗΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....


14 σχόλια:

  1. μπραβο στον αποστολακη που καταφερε και εφερε ενα ποσο 240 χιλιαδων στο δημο. οποιος και να τα πηρε για εργασιες ειναι θετικο γιατι πεφτουν εντος του δημου τα λεφτα και τονωνει την τοπικη αγορα αντιθετα απο το τι θελει ο τριαντακωνσταντης. αυτος θελει να δει το δημο να μαραζωνει και να μην υπαρχει ρευστο και αγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΟΥ ΤΑ 50 ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑ ΕΦΑΓΕ Ο ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗΣ ΑΠΟ 25 ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΣΟΛΑΣ.ΤΑ ΠΕΡΥΣΙΝΑ ΤΑ 120 ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΦΑΓΕ;ΕΓΩ;ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ κασολα θα ψηφίσω και στο λέω ειλικρινά!θεωρώ το καριόλη δήμαρχο που αντιπροσωπεύει τους τεμπέληδες,τους ρεμπεσκιεδες και τους συμφέροντολογους γενικά αλλά ρε τριαντακωσταντη τι πάει να πει η Πάλαιρος να πάρει και αυτή το μερίδιο της...όπου "πονάει" ο ΔΗΜΟΣ θα πηγαίνουν τα λεφτά,δηλαδή πήρε ο βάρος 240000 πρέπει να πάρει παράδειγμα αναλογικά η Βόνιτσα 2 εκατομμύρια;;;έλεος πια,συνελθε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΊΝΟ ΤΟ ΖΛΑΠ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΤΙ ΝΟΜΊΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ; Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΙΠΟΤΕ. ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ (ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΟΥΝΙΑΔΕΣ ΥΠΟΨΉΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΣΑΠΑΔΕΣ ΜΑΝΤΡΑΔΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΌΓΟΥΣ) ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΡΙΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΟΥ ΑΝΕΙΚΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΕΙΔΙΚΆ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς ο πρώην Δήμος Παλαίρου δεν έχει Αντιδήμαρχο και Δημοτικούς Συμβούλους με φωνή. Μόνο για το μισθό τους ενδιαφέρονται. Μπράβο Κώστα , βγάλτα όλα στο ξέφωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δύο εργολάβοι από το Μοναστηράκι πήραν πάνω από 700.000 ευρώ με απευθείας αναθέσεις. Αν έχει κάποιος θάρρος ας το διαψεύσει. Δήμαρχε, Στούπα, Πανταζή, Φραδέλε, Πάντα, Προδρομίτη είναι ψέμα αυτό; Έσυ που ήσουν Κασόλα να κάνεις Αντιπολίτευση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκείνη την ημέρα από το πάρκινγκ Τσαλωριώργου μέχρι το ποταμάκι ήταν μία απέραντη λίμνη. Πολλοί δεν μπόρεσαν ή μετά δυσκολίας πήγαν να αρμέξουν τα κοπάδια τους. Ετσι δεν είναι Αντιδήμαρχε Φραδέλε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΙ ΕΣΥ 12:35 ΠΟΣΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΟΥΝΑ ΕΠΟΧΗΣ ΣΟΛΔΑΤΟΥ? ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΣΑ? ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ? ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΟΛΑΣ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μάθετε πρώτα να γράφετε σωστά και μετά σχολιαστε. Αμόρφωτοι που θέλετε να κρίνετε τους άλλους. Και ειδικά αυτός/αυτή 11:12 π.μ. χαρακτηρίζοντας το Δήμο μπ.....ο, πρέπει να ζει στα βουνά. Δεν ξέρεις τι σου γινεται, ποιος είναι αμόρφωτος το βλέπει ο κόσμος. Πλησιάζουν εκλογές και σας έχει πιάσει πανικός αφού ασχολείστε με άρθρα βλακείες, αφού δεν καταλαβαίνετε πως δουλεύουν οι δήμοι ακόμη. Φωνάξτε όσο θέλετε, τα έργα του Δημάρχου θα γίνουν, θέλετε δε θέλετε. Και να μην ξεχάσω, κάποιος από εσάς να γράψει με σειρά τα έργα των άλλων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παντελή ερχετε μεγαλο τσουναμι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο ΠΑΝΤΕΛΉΣ καθαρός ότι και να λετε εσεϊς
    στις εκλογές θα είναι νικητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο