Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Παρασκήνια Δήμου Ξηρομέρου: Εξώδικο ή πιθανόν αγωγή προς τον Δήμο Ξηρομέρου, για οφειλές προμηθειών που έγιναν με προφορικό τρόπο.

Εξώδικο ή πιθανόν αγωγή για οφειλές περί τα 19.000 € έλαβε ο Δήμος Ξηρομέρου, με την απαίτηση να φροντίσει ώστε να εξοφληθούν σύντομα. Οι οφειλές αφορούν προμήθειες, κυρίως υλικών καθαριότητας, και έχουν γίνει, όχι με την προβλεπόμενη μέθοδο που προβλέπει η νομοθεσία για τις προμήθειες, αλλά προφορικά όπως αναφέρεται στο εξώδικο ή στην αγωγή που πήγε στο Δημαρχείο.......

Πιθανόν αύριο που υπάρχει συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής στις 10:00 π.μ., να έρθει το θέμα για συζήτηση και απόφαση, σαν προ ημερησίας.
Δική μας γνώμη: Πρώτον ο άνθρωπος πρέπει να πληρωθεί το κόστος των προμηθειών, γιατί έχει επιχείρηση και όχι φιλανθρωπικό ίδρυμα και δεύτερον, δεν θα σχολιάσουμε τις μεθόδους που ακολουθεί η δημοτική αρχή στις οικονομικές δοσοληψίες της, μη πούμε τίποτα βαρύ χρονιάρες μέρες που έρχονται. «Θου, Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου...»
Το μόνο που θα πούμε ότι με τέτοιες μεθόδους, δεν μπορεί να ελέγξει κανείς και τίποτα. Το ονοματεπώνυμο του προμηθευτή είναι στη διάθεση μας.


mytikaspress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο