Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Μεσολόγγι: Έπαιζαν «Θανάση» και κατέληξαν στα κρατητήρια

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, μια 24χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά τη διενέργεια τυχερών παιγνίων.

Συνελήφθησαν έξι άτομα στο Μεσολόγγι για διεξαγωγή τυχερού παιγνίου με τράπουλα

Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν ακόμη πέντε ημεδαποί άνδρες, ηλικίας από 61 έως 78 ετών, για το αδίκημα της συμμετοχής σε παράνομο τυχερό παίγνιο.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την πάταξη διενέργειας παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα ιδιοκτησίας της 24χρονης στο Μεσολόγγι, κατά τον οποίο συνέλαβαν επ΄αυτοφώρω, τους πέντε θαμώνες να συμμετέχουν στο τυχερό χαρτοπαίγνιο, «Θανάσης».
Σε έλεγχο που ενήργησαν στην 24χρονη, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, διαπίστωσαν ότι στερούταν πιστοποιητικού υγείας κ άδειας εργασίας, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο πλαστικές τράπουλες, ένα αριθμημένο σημειωματάριο και το χρηματικό ποσό των (80) ευρώ.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των συλληφθέντων θα υποβληθεί άμεσα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

1 σχόλιο:

  1. Αφήστε τον κόσμο ήσυχο ρε.Δικα τους είναι τα λευτα και όπου θέλουν θα τα χαλάσουν.Μου φενετε περισσότεροι ελευθερία είχαμε με τους.τουρκους και τους Γερμανούς παρα με τους εβραίους που μας κυβερνούν.Πολλες φορές νοιώθω πως ζω μια αβάσταχτη σκλαβιά.Ολο νομους εναντίον τον Ελλήνων φτωχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο