Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Ευχές- μήνυμα για το 2018!

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους 
ΥΓΕΙΑ- ΕΥΤΥΧΙΑ- ΧΑΡΑ-ΠΡΟΚΟΠΗ- ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΘΕ ΣΤΟΧΟΥ.

   -Το 2017 ο Δήμος Ακτίου - Βόνιτσας κινήθηκε στο ίδιο πλαίσιο που κινείται από τη σύσταση του. Ανύπαρκτο Αναπτυξιακό Έργο. 
  -Το 2017 υπήρξε το έτος της πλήρους πολιτικής κατάρρευσης του Δημάρχου κ. Αποστολάκη, της Δημοτικής του Ομάδας, του επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Φερεντίνου και της Δημοτικής του Ομάδας. 
      Ο πολιτικός κύκλος και των δύο έκλεισε οριστικά και αμετάκλητα. Βέβαια έχουν τη πολιτική νομιμοποίηση να διοικούν το Δήμο μέχρι τη λήξη της Θητείας τους.

 -Καλώ τους Συνδημότες του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας να ξεπεράσουν συναισθηματισμούς πάσης φύσεως. 
-Τους καλώ να αφήσουν το καναπέ της αδράνειας. 
-Τους καλώ να γίνουν ενεργοί πολίτες.
-Τους καλώ να δουν τη Λευκάδα και την Πρέβεζα ή όποια  άλλη πόλη και να συγκρίνουν.
-Τους καλώ να αποφασίσουν ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.
-Καλώ τους ανθρώπους της παραγωγής, της αγροτιάς, της βιοτεχνίας, του τουρισμού, της νεολαίας, του πνεύματος, πολιτισμού, του αθλητισμού κλπ  να πάρουν στα χέρια τους το Δήμο............



  Γεννηθήκαμε και ζούμε  σε  ένα πανέμορφο τόπο με πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα. Δυστυχώς πρώην και νυν Δημοτική Αρχή απέτυχαν πλήρως και κρατούν για τις δικές τους πολιτικές σκοπεύσεις το τόπο μας σε μαρασμό σε όλα τα επίπεδα.
       Δείτε γύρω σας ποιοι πλούτισαν, ποιοι ζουν και από το Δήμο. Είμαστε μικρή κοινωνία και γνωρίζουμε τι συμβαίνει. Κάνω λόγο για τις πανάκριβες απευθείας αναθέσεις, στη πολιτική επιλογή της μη είσπραξης των οφειλών από τους μεγαλοοφειλέτες του Δήμου και στη προκλητική κατασπατάληση των πόρων του ΕΣΠΑ.  ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΓΙΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΑΦΗΣ.

  Το τριήμερο 26-27-28 Δεκέμβρη για μια ακόμη φορά κινήθηκα σε όλα τα μήκη και πλάτη του Δήμου. Είδα, άκουσα, συζήτησα, αποτύπωσα.
      Έχοντας  υπόψη τις δαπάνες του Δήμου από το  2013 και μετά σε ποσοστό 95 τοις εκατό... 
Καλώ τους συνδημότες του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

   Εύχομαι και είμαι απόλυτα βέβαιος το 2018 να είναι έτος έντονων πολιτικών και κοινωνικών διεργασιών. Είτε το θέλουν, είτε όχι κάποιοι θα μπουν στο περιθώριο φυσικά με δημοκρατικό τρόπο.
     Η ανάπτυξη, η νομιμότητα, το χαμόγελο, η προοπτική, το φιλότιμο θα κυριαρχήσουν. Διαφορετικά ο καθρέπτης του κάθε ενός μας θα μας απαντήσει, ποιος Φταίει. ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.

Εύχομαι σε όλες και σε  όλους ΚΑΛΗ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ  ΧΡΟΝΙΑ

Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής 
Μαθηματικός

21 σχόλια:

  1. Και εσυ Δασκαλε να τα ριξεις τα χαρτια σου ολα στο τραπεζι και να μην καλυπτεις καποιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μας πείς τα 5 άτομα που πήραν επί Αποστολάκη 1.000.000 ευρώ. Είναι αλήθεια ότι ένας ηλεκτρολόγος από το Μοναστηράκι και ο Μέλιας ο Τζεφριός έχουν πάρει 500.000 ευρώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nα βγάλεις όλα τα λαμόγια στο ξέφωτο. Καλή χρονιά Κώστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν κονόμισαν απλώς κάποιοι. Πλούτισαν. Σωστά τα γράφει ο δάσκαλος και μπράβο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματικά δεν πάει άλλο. Αυτοί ροκάνισαν τα χρήματα των δημοτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λεφτά...υπάρχουν😉😉😉😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να σταματήσουν προμηθευτές και εργολάβοι να τους δίνουν τιμολόγια για ανύπαρκτα έργα. Τα λεφτά τα μασάνε.Μην σας δουλεύουν ότι τα δίνουν σε εργάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τous ergates tous exoun aplirotous.Lefta den dinoun pouthena kai kanoyn ta idia me tous proigoumenous.Tha paradosoun kai oi ergates tha einai apliroti.Doste ta lefta ston kosmo ta exoun doulepsi vreeeeeee.

      Διαγραφή
  8. Ναι οπως τα λες ελατε κ σεις να σας δωσουνε λιγα για να το βουλωσετε παλιοαχαριστοι για εκεινους που οχι απλα τα ροκανιζαν δεν αφησαν τιποτα ορθιο μουγκα ο κοσμος βλεπει κ σε λιγο παλι ο αποστολακης θα ειναι δημαρχος η διαφορα ειναι τεραστια κ με διαφορα ο ανθρωπος το χει καθε ταξιδι του στην αθηνα φερνει κ απο ενα εργο τωρα τι λετε εσεις πεστε κ αλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πεσμας μερικα για να τα μαθουνε και εμεις.

      Διαγραφή
  9. Μία Ανιδιοτελή και θαρραλέα φωνή.Αυτά όλοι τα ξέρουμε,όλοι τα συζητάμε μόνο ο Κώστας τα γράφει επώνυμα και φωναχτά. 'Ολοι πρέπει να προβληματιστούμε. Κώστα Καλή Χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξυπνήστε. Δεν πάει άλλο. Υπάρχει κάλυψη ευθυνών των δύο μεταξύ τους. Ποιοι πήραν τόσα λεφτά; Που είναι τα έργα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νέρωνα δεν ντρέπεσαι με αυτά τα εικονικά χρηματικά εντάλματα που κόβεις; Tα χρήματα σε ποιες τσέπες πάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εχει δίκιο ο δάσκαλος. Οσο λέμε, εγώ που να ασχοληθώ με το δήμο, τόσο θα επιπλέουν αυτοί οι φελλοί. Αυτοί οι πεινάλες που τα κονόμησαν και μας κουνάνε και το δάχτυλο. Κώστα μην τους αφήσεις σε χλωρό κλαρί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Tρωκτικά, ανενόχλητοι καταληστεύουν το δημόσιο χρήμα χωρίς να κοκκινίζουν χωρίς να ντρέπονται. Θα πληρώσετε. Ο πέλεκυς του δικαίου θα είναι βαρύς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. προς 1,32 θα μου πεις ένα έργο ουσίας στη Βόνιτσα;Eνα στη Πάλαιρο ; Ένα στη ¨Κατούνα; Kαι αφού ξέρεις τις λαμογιές των προηγούμενων γιατί δεν τις ανακοινώνεις; Kατασπατάλησαν οι πρώην και οι νυν τα λεφτά μας, με αποτελέσμα μερικοί αιρετοί, μερικοί εργολάβοι, μερικοί προμηθευτές να πλουτίσουν. Ρώτησε πόσα έχουν ο Μπουρδούλαβης, η Φραγκογιάννη, ο Σκουρής, ο Τομαράς Σπύρος, ο Τζεφριός, ο Γουρούνας, ο Ντουραντώνης, ο Ζαφειρούλης, οι Καλογιανναίοι, οι Κελεπούρηδες, Τριαντακωνσταντής Γεώργιος, Ο Ντόφαλος, Ο Ζήκος, Ο Τσατσώνας, Ο Παπανικολάου, Ο Κορδάτος, ο Τσακάλης Βασίλης, η Τραυλού Κασσιανή, Ο Μπαλάσκας Γεώργιος, Ο Φερεντίνος, ο Τόλης κλπ. Και αφου μάθεις τότε θα τα ξαναπόύμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Dose pono kai pou na vgoune kai ta ipoloipa paixnidia pou pezonte.Merikoi monimoi otan tha alaksi oi kivernisi trexate na kriftite.To parti teleiose.Esis gnorizete gia ti sas leo kai ti rolo pezete tora.Oi airetoi tha figoun kai meta tha ta poume.Opos stronete tha kimithite.

      Διαγραφή
  15. 1,32 τελειώσατε και θα πληρώσετε ακριβά για όσα κάνατε. Καλά ξεμπερδέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ασπρογέρακα, Σώζο, Τζεφριέ, Αθηνά, Βαρβάρα, προφανώς γνωρίζετε ότι Γεωργόθωρος και Νέρωνας ψεύδονται ασύστολα μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Γιατί το ανέχεστε; Είστε πολιτικά συνένοχοι με όσα έχουν συμβεί. Αυτοί σε λίγο θα πάρουν το ταμείο στο σπίτι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θα κλάψουν μανούλες. Όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο