Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Βράβευση Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του 1959 απο την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ (ΦΩΤΟ)





ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ: Βράβευση - Απονομή τιμητικές πλακέτες στους βετεράνους Ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Ρίγανης της ομάδας του 1959

       Σις 22 Δεκεμβρίου 2017 το Διοικητικό Συμβούλιο της Αναγέννησης Ρίγανης είχε την χαρά και την τιμή να απονέμει τιμητικές πλακέτες στους βετεράνους Ποδοσφαιριστές της ομάδας του 1959 του Ολυμπιακού Ρίγανης.
    Οι τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στους εν ζωή παλαίμαχους ποδοσφαιριστές αλλά και στους συγγενείς αυτών που δεν είναι πια μαζί μας. Το Δ.Σ. της Αναγέννησης Ρίγανης αισθάνεται υπερήφανα και συγκίνηση που επιτέλους αναγνωρίζεται το έργο των πρωτοπόρων για τον αθλητισμό εκείνης της εποχής και για το χωριό μας αλλά και για την ευρύτερη περιοχή.............



      Και πραγματικά την ώρα που παρέλαβαν τις πλακέτες και την φωτογραφία μαζί και δώρο ένα Ημερολόγιο 2018 της Αναγέννησης, όλοι τους ανεξαιρέτως δάκρυσαν από χαρά και μας ευχαρίστησαν που δεν τους ξεχάσαμε αλλά τους προβάλαμε έστω και μετά από τόσα χρόνια.
        Ορισμένοι λόγω της ώρας της εκδήλωσης, άλλοι λόγω ότι ήταν στα συγγενικά τους πρόσωπα και έλειπαν από το χωριό δεν μπορούσαν να δώσουν παρών (μην ξεχνάμε είναι και μια κάποιας ηλικίας), εμείς πήγαμε στα σπίτια τους και τους την παραδώσαμε.
         Το τωρινό Διοικητικό συμβούλιο της Αναγέννησης Ρίγανης έχει πρόθεση να βραβεύσει σταδιακά παλαίμαχους παράγοντες και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.
       Παρακάτω θα δημοσιεύσουμε φωτογραφίες της απονομής και τις επόμενες ημέρες θα φωτογραφίσουμε και τους υπόλοιπους που λείπουν και θα τις δημοσιεύσουμε.
        Αυτόν που δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε και χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων σας είναι ο Βάσος Σαπουτζόγλου, όποιος έχει πληροφορία για το που βρίσκεται παρακαλώ να μας ενημερώσει με μήνυμα στο φ/β της ομάδας. 

Αναλυτικά βραβεύτηκαν:
-ΠΑΝΟΣ ΠΡΙΤΣΗΣ την πλακέτα παρέλαβε ο Αδελφός του ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΡΙΤΣΗΣ από τον Γενικό Γραμματέα ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΟ
-ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΧΟΣ την πλακέτα παρέλαβε ο ίδιος από τον Πρόεδρο Μιχάλη Χαραλάμπους
-ΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ την πλακέτα παρέλαβε ο γιος του ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
-ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ την πλακέτα παρέλαβε από τον προπονητή Μάκη Γραμμένο ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ και τη παρέδωσε στον γιο του ΓΙΩΡΓΟ ΧΡΗΣΤΟΥ
-ΠΑΝΟΣ ΜΠΑΡΟΥΧΑΣ την πλακέτα παρελαβε ο Γεν. Γραμματεας ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΟΣ την αποστείλαμε ταχυδρομικώς στους απογόνους του.
-ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ την πλακέτα παρέλαβε ο ΠΑΝΟΣ ΓΕΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ και θα παραδοθεί στο γιο του στην Ζάκυνθο
-ΧΑΡΑΚΙΑΣ ΜΠΑΡΟΥΧΑΣ την παρέλαβε ο ίδιος από τον Γενικό Αρχηγό ΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ
-ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΛΦΗΣ (ΣΟΥΡΕΛΗΣ) την πλακέτα παρέλαβε ο γιος του ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΛΦΗΣ και την παρέδωσε στον πατέρα του ο οποίος δεν μπορούσε να έρθει λόγω προβλημάτων υγείας αλλά μας παρακάλεσε τηλεφωνικά να τον επισκεφτούμε στο σπίτι του. Και σύντομα θα έχουμε φωτογραφία.
-ΣΠΥΡΟΣ ΠΡΙΤΣΗΣ η πλακέτα δεν παρεδόθη ακόμη
-ΓΑΚΙΑΣ ΚΟΛΥΒΕΡΗΣ την παρέλαβε ο Αποστολής Μουρκοβίτης και την παρέδωσε στον ίδιο
-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΙΤΣΗΣ την πλακέτα παρέλαβε ο ίδιος από τον Πρόεδρο Μιχάλη Χαραλάμπους
-ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΑΣ την πλακέτα παρέλαβε ο ίδιος από τον Γενικό γραμματέα ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΟ.
-ΒΑΣΟΣ ΣΑΠΟΥΤΖΟΓΛΟΥ αναζητούμε στοιχεία εντοπισμού.








































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο