Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση Γιακουμάκη

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη και ενισχύουν τους ισχυρισμούς ότι πρόκειται τελικά για δολοφονία.
Ειδικότερα, ο ιδιωτικός ερευνητής Κώστας Σπύρου που ερευνά την υπόθεση υποστηρίζει ότι έχει στην κατοχή του φωτογραφίες, οι οποίες αποδεικνύουν ότι ο Βαγγέλης Γιακουμάκης δολοφονήθηκε.

Όπως ανέφερε στο enikos.gr, πρόκειται για φωτογραφίες στις οποίες φαίνονται τρία σπασίματα στο χέρι του φοιτητή αλλά και κάταγμα στη μύτη του άτυχου νεαρού.
Όπως εξηγεί ο ίδιος, τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει τα τελευταία χρόνια για την υπόθεση, τον οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η σορός του Βαγγέλη Γιακουμάκη μεταφέρθηκε μετά από μέρες στο σημείο που τελικά βρέθηκε.
Σύμφωνα με το enikos.gr, έχει ήδη καταθέσει στον εισαγγελέα Ιωαννίνων έκθεση 204 σελίδων, στην οποία αναφέρει αναλυτικά όλα τα στοιχεία που έχει στην διάθεση του και ζητά την εκταφή της σορού του φοιτητή, προκειμένου να επιβεβαιωθούν οι ισχυρισμοί του ότι πρόκειται για δολοφονία. «Το παιδί το σκοτώσανε. Και ύστερα έκρυψαν τη σορό. Έχω αποδείξεις ότι όταν βρέθηκε, το σώμα του ήταν σχεδόν άθικτο, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι αποκλείεται να ήταν τόσες ημέρες εκτεθειμένο», αναφέρει ο ιδιωτικός ερευνητής.
Πηγή: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο