Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Χριστούγεννα ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ στη ΠΟΓΩΝΙΑ του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας

Γράφει ο: Γεροκωστόπουλος Κωνσταντίνος (στρατηγός)
Δημοτικός Σύμβουλος Ακτίου - Βόνιτσας

   
     Απελπισμένοι οι κάτοικοι της Πογωνιάς αδυνατούν να καλύψουν βασικές ανάγκες υγιεινής των οικογενειών τους, ανήμερα Χριστούγεννα και επί τρείς μέρες μέχρι σήμερα ! 
      Είναι απορίας, απελπισίας και οργής άξιον, το πώς οι αρμόδιοι του δήμου απαντούν στα παράπονα των κατοίκων της Πογωνιάς λέγοντάς τους με περισσή κυνικότητα ότι υπάρχει βλάβη αντλίας του δικτύου και επειδή είναι αργίες θα πρέπει να περιμένουν, τώρα δεν γίνεται τίποτα !
          Δήμαρχε κύριε Αποστολάκη, πως καταλαβαίνεις εσύ την «αντιμετώπιση έκτακτης ανάγκης» και τι κάνεις γι αυτό όταν απειλείται η δημόσια υγεία των κατοίκων της Πογωνιάς; -Ή μήπως δεν υπάρχει τέτοια απειλή με τη διακοπή του νερού επί τρεις μέρες και την αδυναμία των δημοτών της Πογωνιάς να καλύψουν βασικές τους ανάγκες υγιεινής ; 

Γεροκωστόπουλος Κ. (Στρατηγός)
Δημοτικός Σύμβουλος

10 σχόλια:

  1. Ο Πρόεδρος της Πογωνιάς σε 3,5 χρόνια στο Δημοτικό Συμβούλιο έχει έρθει σπάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρμόδια Αντιδήμαρχος για την ύδρευση όλου του Δήμου είναι η Πανάγιω. Είναι άσχετη με το θέμα. Τα 1.200 ευρώπουλα το μήνα τα παίρνει όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντιδήμαρχος της ΔΕ Παλαίρου είναι ο Μπαλάφας. Υπεύθυνος για όλα τα θέματα. Λαμβάνει 1.200 ευρώπουλα το μήνα. Δυστυχώς αυτοί μας διοικούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχουν κοπεί πλείστα όσα εικονικά τιμολόγια για συντήρηση γεωτρήσεων και ύδρευσης ΠΕ Παλαίρου και σε όλο το Δήμο. Καταλαβαίνετε προφανώς που πήγαν τα λεφτά και ο κόσμος δεν έχει νερό για υγιεινή γιατί για πόση είναι ακατάλληλο. Αίσχος και ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν παιρνουν 1200 παιρνουν 600 κ ελα εσυ που εισαι μαγκας ισσα να τα βγαλεις περα το μηνα με αυτα τα λεφτα αντε σας εφαγε η κακια κ η ζηλια βαλε εσυ στις επομενες εκλογες να δεις τη γλυκα που εχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΟΘΡΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΜΙΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΑΝ. ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι προηγουμενοι που τους μαυριζαμε εμεις οι χωριανοι εφτιαξαν και δεξαμενη και δικτυο νερου καινουργιο εσας που σας ψηφισαμε μας αφησατε χριστουγεννιατικα απλυτους ελατε και θα δειτε στην καλπη ποιο πασοκ και ξεπασοκ ειστε αχρηστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κάθε τόπος, το κάθε χωριό, ο κάθε δήμος, ΕΧΕΙ τους προέδρους, τους αντιδημάρχους και δημάρχους που οι κάτοικοί του ΨΗΦΙΣΑΝ. Αυτούς ψήφισαν οι Πογωνιώτες και οι Ζαβερδιανοί, ΑΥΤΟΙ τους αξίζουν να τους χαίροντε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εμείς στα Σκλαβαινα δεν έχουμε εδω κ ενα μηνα νερό και δε νοιάζεται κανενας γιατί δρν ημαστε άνθρωποι?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο